Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران، محسن هاشمی در جریان دویست و هشتاد و نهمین جلسه شورا، در جمع خبرنگاران با اشاره به گرامی داشت روز شوراها گفت: فصل هفتم قانون اساسی در ۷ اصل به بیان اهمیت و ضرورت شورا ها تاکید و دلالت دارد و نکته اساسی در این ۷ فصل این است که مسایل صنفی و جاری شهر ها و روستاها به صورتی از فعالیت های دولتی جدا شده  و مردم می توانند از شوراها احقاق حق کنند تا دولت مصون بماند از خیلی فعالیت های صنفی که باید پاسخگو ی آنها  باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی ادامه داد: می دانید  ۲۳ وظیفه را هم در این زمینه به عهده شورا ها گذاشتند اما  تا به حال بخش کمی از این وظایف تفویض شده و علتش هم این است که قانون هنوز وزارتخانه ها  و دولت را مسئول می داند و از سوی این نهاد ها نیز  فرض بر این است اگر این وظایف را تفویض کنند هم باید جوابگو باشند و هم اختیاری نخواهند داشت لذا در اینجا وضعیت ضد و نقیضی وجود دارد که  امیدواریم در بازنگری قوانین شوراها این موضوع حل شود تا شوراها به حقشان برسند.

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: ما آخرین سال شورای پنجم را می گذرانیم و آخرین روز شوراها را در پیش خواهیم داشت و این در حالی است که ما در شورای پنجم توانستیم در بعد شفافیت به ویژه وجه شفافیت آرا و علنی بودن کلیه جلسات موفق باشیم، در بعد حفظ باغات و فضای سبز، توقف  شهر فروشی، حمل و نقل عمومی،   بافت فرسوده و موارد مختلف نیز توانستیم موفق باشیم.

هاشمی در ادامه و در پاسخ به این سوال که چه نمره ای به شورا می‌دهد گفت:  من همان نمره ۱۵ که اعلام کرده بودم را می دهم چرا که ما در استفاده از حمایت دولت و بودجه های دولت به ویژه در بخش  حمل و نقل عمومی و بافت فرسوده البته در سایه  مسائل مربوط به بحران اقتصادی و رکود ساخت و ساز  و کرونا نتوانستیم موفقیت های چندانی به دست آوریم.

هاشمی اضافه کرد:  البته در بعد حمل و نقل عمومی افتتاح های خوبی داشتیم ولی در تجهیز ناوگان متحرک نتوانستیم موفق عمل کنیم، اما در امور تقنینی، شورا موفق عمل کرد.

هاشمی گفت: البته می دانید وظایف شورا نباید با شهرداری مخلوط شود چرا که اصولا تبلور فعالیت شورا را در شهرداری می بینند و وقتی شهرداری در برخی زمینه ها موفق نبوده فکر می کنند شورا موفق نبوده در صورتی که شورا وظایف اش نظارتی و تقنینی است که سعی کردیم در این زمینه  شفاف و به موقع عمل کنیم.

محسن هاشمی در خصوص لغو طرح ترافیک در این روزها گفت: لغو طرح ترافیک  یکبار سابقه داشت که در آن روزها احساس شد ترافیک در شهر خیلی زیاد شده و شلوغی هم افزایش پیدا کرده چرا که مردم امکان حضورشان با خودرو را پیدا می کنند. بخش عمده ای از مردم نمی خواهند از حمل و نقل عمومی استفاده کنند لذا از خانه هایشان بیرون نمی آیند اما وقتی اجازه داده می شود از خودروهایشان به صورت تک سرنشین استفاده کنند در نتیجه تحریک می شوند که بیایند و در مقصد فعالیت هایشان را دنبال کنند لذا  تردد در شهر بیشتر می شود.

هاشمی ادامه داد: تجربه لغو طرح ترافیک، تجربه موفقی نبوده و باید ببینیم این بار لغو طرح ترافیک نتیجه بهتری می دهد یا نه.

کد خبر 597264 برچسب‌ها کرونا شهرداری شورای شهر تهران طرح ترافیک مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کرونا شهرداری شورای شهر تهران طرح ترافیک مدیریت شهری حمل و نقل عمومی لغو طرح ترافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۱۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند

عضو شورای اسلامی شهرکرد گفت: نمره عملکرد شورای شهر را رضایت مردم از این نهاد مشخص می‌کند چرا که در این دوره علاوه بر نقاط قوت در حل مسائل مختلف شهری، نقاط ضعف نیز وجود داشته است.

یوسف صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به عملکرد شورای اسلامی شهرکرد در دوره ششم، اظهار کرد: قضاوت شورای شهر ششم و مزیت آن نسبت به شوراهای قبلی باید توسط مردم صورت بگیرد، در این دوره نگرش‌های خوبی صورت گرفت و برنامه‌ریزی و تعیین چشم‌اندازهای سالیانه نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

وی افزود: طرح جامع مسکن، طرح جامع هدایت آب‌های سطحی، طرح جامع ترافیک و طرح جامع پسماند همگی با مطالبه‌گری و پیگیری‌های شورای شهر به شهرداری ابلاغ شدند همچنین در این دوره جلسات متعددی با مدیران دستگاه‌های مختلف برگزار شد.

عضو شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه نزدیک شدن دوباره مردم به دولت و شورا از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: بروز بعضی اتفاقات نظیر فساد مالی مسئولان حس ناامیدی بین مردم و منتخبان خود را افزایش می‌دهد.

صادقی عنوان کرد: نمره عملکرد شورای شهر را رضایت مردم از این نهاد مشخص می‌کند چرا که در این دوره علاوه بر نقاط قوت در حل مسائل مختلف شهری، نقاط ضعفی نیز وجود داشته است، اما در این دوره سعی شده است که طرحی که سربار مردم یا بیت‌المال باشد، رقم نخورد، هرچند برخی مسائل اقتصادی نظیر تورم که تمام مردم را به خود درگیر کرده، روی عملکرد شورا نیز تأثیر گذاشته است.

شورای شهر وظیفه مطالبه‌گری از شهرداری را بر عهده دارد

وی افزود: شورای شهر وظیفه مطالبه‌گری از دستگاه‌های مختلف به خصوص شهرداری را برعهده دارد و نباید عملکرد شهرداری را ملاک عملکرد شورا بدانیم.

عضو شورای‌شهر شهرکرد، عنوان کرد: شورای شهر یک رکن مبارک در جمهوری اسلامی است که عیار دموکراسی دینی را در جامعه بالا می‌برد و مردم از این نهاد توقع نقش‌آفرینی در سرنوشت کشور و حاکمیت را دارند و امیدواریم که به تدریج ملزومات دیگر شورا نیز تکمیل شود و این نهاد جایگاه اصلی خود را در جامعه پیدا کند.

کد خبر 748720

دیگر خبرها

  • تبریک تولد بهرام رادان به سبک محسن کیایی!
  • واکنش سرمربی تیم ملی به قهرمانی فوتسال
  • فیلم کامل ادعاهای جنجالی محسن افشانی علیه توماج صالحی
  • تعامل و همدلی بین اعضا اولین اصل تشکیل شورای موفق است
  • ویدیوی محسن افشانی برای توماج صالحی: اعدام خواهد شد!
  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند
  • در جلسه حسن یزدانی با علیرضا دبیر و محسن کاوه چه گذشت؟
  • ۱.۵ میلیون متر مربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود
  • محسن محمدسیفی طلایی شد
  • خوانندگی محسن یگانه برای یک طرفدار خردسال