Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور داروی سازمان غذا و دارو با تشریح علت تولید مشترک واکسن اسپوتنیک‌وی در ایران توسط یک شرکت بخش خصوصی گفت: داروی IVIG تأثیری بر بیماران مبتلا به کرونا ندارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ حیدر محمدی در نشست امروز سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سؤال خبرنگار تسنیم که چرا شرکت اکتوور برای تولید مشترک واکسن روسی کرونا انتخاب شده است، اظهار کرد: هر شرکتی که برای تولید قراردادی یا تولید داخلی واکسن کرونا اعلام آمادگی کند، ما استقبال می‌کنیم؛ واکسن کرونای تولید داخل هنوز وارد بازار نشده است و به همین دلیل در این مدت ناچاریم واکسن را از محل واردات تأمین کنیم؛ یکی از شرکت‌ها که اعلام کرد با همکاری روسیه واکسن را در داخل کشور تولید می‌کند این شرکت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فقط شرکت اکتوور به بحث تولید مشترک واکسن کرونا ورود نکرده است و شرکت سیناژن به صورت قراردادی با یک شرکت استرالیایی در حال تولید مشترک واکسن کروناست؛ انستیتو پاستور ایران با همکاری مؤسسه فینلای کوبا در حال تولید مشترک واکسن سوبراناست و چند شرکت دیگر نیز پیگیر این مسئله هستند که اسپوتنیک را در کشور تولید کنند و ما از هر شرکتی که به مقوله تولید ورود کند استقبال می‌کنیم؛ شرکت اکتوور یکی از شرکت‌های معتبر ماست که در زمینه GMP و کیفیت تولید دارو بسیار هزینه و فعالیت کرده‌اند و حتی با کمک یکی از شرکت‌های خارجی در شهرک دارویی خود سرمایه‌گذاری عظیمی انجام داده‌اند که متقاضی تولید مشترک واکسن اسپوتنیک شدند و ما نیز این تقاضا را پذیرفتیم.

محمدرضا شانه ساز، رئیس سازمان غذا و دارو نیز با بیان این‌که ما تفاوت و تبعیضی بین شرکت‌ها برای واردات واکسن کرونا قائل نشدیم، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها که خواستار واردات واکسن کرونا بودند حتی حداقل‌های مورد نیاز را نیز برای واردات نداشتند.

محمدی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار تسنیم مبنی بر علت کمبود داروی IVIG در سطح کشور تصریح کرد: IVIG دارویی برای بیماران نقص ایمنی است؛ برخی داروها مانند IVIG داروهایی هستند که به صورت "آف لیبل" در کرونا مصرف می‌شوند و اندیکاسیونی برای کرونا ندارند؛ معاونت درمان نیز در روزهای گذشته بخشنامه زده است که این دارو برای کرونا مصرف نشود زیرا داروی IVIG روی بیماران کرونایی تأثیری ندارد و تجویز این دارو از سوی پزشکان فقط باعث شده ذخایر آن در کشور کاهش یابد و بیماران دچار نقص ایمنی با مشکل مواجه شوند.

صدور مجوز تولید 12 فرآورده گیاهی برای بهبود علائم کرونا/ 3 فرآورده وارد بازار شدندتامین واکسن کرونا برای تمام گروه های هدف تا پایان سال 1400

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو واکسن کرونا ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو واکسن کرونا ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت تولید مشترک واکسن واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مؤمن تبریز را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفابخش)، فرآورده معجون بدون مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن ها اقدام لازم را به عمل آورند.

شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان غذا و دارو، بمنظور دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز
  • اسامی فرآورده‌های گیاهی درمانی غیرمجاز اعلام شد
  • اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!