Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش گروه فرهنگی ایرنا از میراث‌آریا، علی اصغر مونسان در دیدار آرتاشس تومانیان سفیر جمهوری ارمنستان در تهران گفت: جمهوری اسلامی ایران به همه ادیان رسمی و همه ادیانی که در قانون اساسی ما به آن اشاره شده، توجه ویژه‌ای دارد. سال‌هاست که ملت ایران با ادیان دیگر مهربانانه برخورد می‌کند، البته پیشینیان ما نیز این‌گونه رفتار می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر میراث فرهنگی افزود: در شهرهای مختلف ایران از جمله یزد محل عبادتگاه مسلمانان، یهودیان و مسیحیان در کنار یکدیگر قرار دارد که باعث افتخار ملت است. حتی ما چندین کلیسا را ثبت جهانی کردیم.

وی تصریح کرد: توجه ویژه‌ای به گردشگری منطقه‌ای داریم زیرا معتقدیم گردشگری علاوه بر کارکردهای اقتصادی، موجب توسعه روابط و نزدیکی ملت‌ها می‌شود، بنابراین برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای گردشگری کشورهای منطقه داشتیم و داریم، این ارتباط با ارمنستان خوب است به ویژه بعد از لغو روادیدی که انجام شده است.

او افزود: آمادگی داریم ارتباط گردشگری میان دو کشور افزایش پیدا کند، به نظر می‌آید در چند ماه آینده با روند واکسیناسیونی که در حال انجام شدن است، گردشگری دوباره در سطح دنیا فعالیت خود را آغاز کند.

مونسان اظهار داشت: ایران می‌تواند برای آشناسازی و معرفی ظرفیت‌های گردشگری ایران فم‌تور متشکل از خبرنگاران و آژانس‌های گردشگری برگزار کند که این موضوع می‌تواند موجب افزایش تعداد گردشگران شود.

او با تاکید بر مرمت مسجد کبود ایروان عنوان کرد: در حوزه میراث‌فرهنگی در بخش مرمت بناهای تاریخی تجارب خوبی داریم و آمادگی داریم تا این تجربیات را به کشور ارمنستان منتقل کنیم.

وزیر میراث‌فرهنگی گفت: با توجه به تاریخ دو کشور، مشترکات زیادی در حوزه میراث ناملموس داریم و در این خصوص می‌توانیم کارهای زیادی مانند ارسال پرونده‌های مشترک به یونسکو برای ثبت جهانی انجام دهیم. 

اهمیت ثبت جهانی کلیسای وانک در جلفای اصفهان

آرتاشس تومانیان سفیر جمهوری ارمنستان در تهران گفت:حوزه میراث‌فرهنگی ایران برای ما مهم است، زیرا قدمت آن به هزاران سال قبل برمی‌گردد. در این بخش اقدامات زیادی انجام شده البته اقدامات زیادی نیز هنوز انجام نشده است.

او با تشکر  از وزیر میراث‌فرهنگی،‌ گردشگری و صنایع‌دستی در خصوص احترام و رفتاری که نسبت به آثار تاریخی‌ و فرهنگی ارامنه دارد، بیان کرد: ارامنه، بناها و آثار تاریخی زیادی در سراسر دنیا دارند، دیدگاه ایران در این خصوص برای ما نمونه است و جایگاه خاصی دارد.

تومانیان تصریح کرد: از نظر یونسکو در تاریخ دو کشور همکاری غنی وجود داشته و دارد، براساس برنامه‌ریزی که ایران انجام داده قرار است کلیسای وانک در جلفای اصفهان ثبت جهانی شود و این موضوع مهمی است.

سفیر جمهوری ارمنستان در تهران گفت: در زمینه میراث‌ ناملموس تجربه خوبی داریم و در این خصوص مشترکات زیادی بین دو کشور وجود دارد. همچنین متخصصان ارمنستانی می‌توانند برای مرمت نقش و نگارهای‌ کلیساهای ایران کمک کنند.

او افزود: مردم ارمنستان شناخت زیادی از جاذبه‌های گردشگری ایران ندارند، اگر اطلاع‌رسانی شود و مسئولان گردشگری و متصدیان تورهای دو کشور در این خصوص فعالیت کنند، آن‌ها علاقه‌مند هستند به ایران سفر کنند.

تومانیان از پیشنهاد وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای برگزار فم‌تور میان دو کشور استقبال کرد.

در این بر انتقال تجربیات در حوزه میراث‌فرهنگی به‌ویژه در بخش مرمت و ارسال پرونده‌های مشترک به یونسکو و در حوزه گردشگری نیز به توسعه روابط گردشگری میان دو کشور تأکید شد.

لزوم تسریع حضور متخصصان مرمت ایرانی در ارمنستان
محمدحسن طالبیان معاون میراث‌فرهنگی کشور در این نشست گفت: در بخش میراث ناملموس پرونده‌های مختلفی برای ثبت جهانی با کشور ارمنستان مانند سوزن‌دوزی داریم. همچنین پرونده کلیسای وانک اصفهان برای ثبت جهانی آماده و امسال به یونسکو ارسال شده است.

او افزود: در حوزه مرمت آثار تاریخی استادکاران برجسته داریم و از سفیر جمهوری ارمنستان در ایران درخواست داریم در حوزه مرمت، حضور متخصصان ایرانی را در این کشور تسریع کند.

ارمنستان هدف بازار گردشگری ایران 
ولی تیموری معاون گردشگری کشور در ادامه گفت: ارتباطات خوبی در حوزه گردشگری با کشور ارمنستان داریم و در تبادلات گردشگر بین دو کشور توازن برقرار شده است. 

او اظهار داشت : ارمنستان هدف بازار گردشگری ماست و طرح عملی برای بازاریابی آماده کردیم و در خصوص برنامه اجرایی دو ساله با رئیس کمیته گردشگری ارمنستان صحبت کردیم.

معاون گردشگری کشور افزود: اواخر سال ۱۳۹۹ قرار بود وبینار نشست فنی کمیته گردشگری دو کشور برگزار شود که با توجه به شروع تعطیلات عید نوروز به تعویق افتاد، به نظر می‌رسد الان برای برگزاری آن شرایط خوبی فراهم است.

برچسب‌ها گردشگری محمدحسن طالبیان علی ‌اصغر مونسان ارامنه ولی تیموری میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری محمدحسن طالبیان علی اصغر مونسان گردشگری محمدحسن طالبیان علی اصغر مونسان ارامنه ولی تیموری میراث فرهنگی اخبار کنکور سفیر جمهوری ارمنستان وزیر میراث فرهنگی حوزه میراث ثبت جهانی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۶۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است

ارتشبد سرگئی شایگو وزیر دفاع روسیه در دیدار با وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه، پاسخ ایران را مطابق با حق دفاع مشروع ایران دانست.

امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران ضمن تشکر از حمایت و مواضع فدراسیون روسیه در محکومیت اقدام غیرقانونی و ناقض قوانین بین‌المللی رژیم صهیونیستی و حمایت از اقدام مشروع ایران در پاسخ به گستاخی این رژیم اظهار داشت: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است.

وزیر دفاع ایران با اشاره به تحرکات ناتو و برخی کشور‌های غربی در توسعه به شرق و حضور در جغرافیای امنیتی شانگهای بر استفاده از ظرفیت‌های سازمان همکاری شانگهای برای رفع تهدیدات مشترک تاکید نمود.

سرتیپ ستاد محمدرضا آشتیانی با اشاره به سوابق طولانی مناسبات دفاعی و نظامی دو کشور بر توسعه مناسبات فی مابین جهت استحکام ثبات و امنیت در منطقه و نفی یک جانبه گرایی در روند‌های جهانی تاکید نمود.

دو طرف در عین حال با توجه به تجربه موفق دو کشور در مقابله با تروریسم در منطقه بر ضرورت همکاری مشترک جهت مقابله با تهدیدات تروریستی، تجزیه طلبی و افراط گرایی که از اهداف اصلی سازمان همکاری شانگهای نیز می‌باشند تاکید کردند.

وزرای دفاع ایران و روسیه با تاکید بر اینکه تحولات منطقه قفقاز جنوبی برای منافع مشترک دو کشور حائز اهمیت می‌باشد تصریح کردند: حضور بازیگران فرا منطقه‌ای و مداخله گر در این مناطق بر خلاف منافع مشترک دو کشور می‌باشد و فرمت منطقه‌ای ۳+۳ که با حضور کلیه کشور‌های منطقه قفقاز در حال اجرا می‌باشد چارچوبی مناسب برای حل و فصل مشکلات می‌باشد.

منبع: روابط عمومی وزارت دفاع

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • میمند همچون نگینی در فیروزآباد، فارس و در سطح کشور می‌درخشد
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • در بزرگداشت روز میمند خاستگاه گل و گلاب جهان چه گذشت؟
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است