Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@04:52:22 GMT

محله ای که مسجد فریاد رس اهالی آن است

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۲۷۳۱۱

محله ای که مسجد فریاد رس اهالی آن است

حجت‌الاسلام عبادی گفت: مردم محله اسلام آباد در زمان بروز مشکلات، به مسجد روی می آوردند و ما نیز به عنوان صدای مردم این محله، مسائل و مشکلات شان را به مسئولان مربوطه منتقل می کنیم. علاوه بر آن، در قرارگاه تحول محله موفق شدیم اغلب مسئولانی که مردم به آسانی به آنان دسترسی نداشتند را به مسجد محله دعوت کنیم تا مسائل و مشکلات مردم محله را بررسی و به آنها رسیدگی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام عبادی،  امام جماعت مسجد سلمان فارسی محله اسلام آباد در گفتگو با خبرنگار هرمز گفت: قرارگاه تحول محله اسلام آباد که زیر نظر سپاه پاسداران تشکیل شده، به نقاط مهم و اصلی درون محله پرداخته و از بدو تشکیل تاکنون تحول عظیمی در این محله ایجاد کرده است.

وی از قرارگاه تحول محله به عنوان نقطه عطفی بین مسجد، سپاه، ارگان های دولتی و مردم محله اسلام آباد نام برد و افزود: این قرارگاه، زمینه ای ایجاد کرده که مردم تمام مشکلات خود را درون مسجد محله اسلام آباد مطرح و برطرف شود.

امام جماعت مسجد سلمان فارسی محله اسلام آباد با بیان اینکه مشکلاتی از قبیل طلاق دامنگیر برخی خانواده ها شده است، تصریح کرد: از این رو شورای حل اختلاف، رسیدگی به چنین مشکلاتی را به مساجد واگذار کرده و خانواده ها را معرفی می کند؛ سپس معتمدین محله و مسجد با میانجی‌گری و صحبت با طرفین، آنان را به صلح و سازش دعوت می کنند.

مردم محله اسلام آباد در زمان بروز مشکلات، به مسجد روی می آوردند

عبادی اضافه کرد: مردم محله اسلام آباد در زمان بروز مشکلات، به مسجد روی می آوردند و ما نیز به عنوان صدای مردم این محله، مسائل و مشکلات شان را به مسئولان مربوطه منتقل می کنیم. علاوه بر آن، در قرارگاه تحول محله موفق شدیم اغلب مسئولانی که مردم به آسانی به آنان دسترسی نداشتند را به مسجد محله دعوت کنیم تا مسائل و مشکلات مردم محله را بررسی و به آنها رسیدگی کنند.

وی بیان داشت: مردم محله اسلام آباد به مسئولان قرارگاه تحول محله اعتماد کامل پیدا کرده اند چراکه تمام مسئولان این قرارگاه از بطن همین محله بوده و همین امر سبب شده تا مردم با اعتماد کامل، مشکلات خود را با مسئولان قرارگاه تحول محله در میان بگذارند.

امام جماعت مسجد سلمان فارسی با تاکید بر اینکه مردم محله اسلام آباد به عنوان محله ای بی بضاعت؛ صورت خود را با سیلی سرخ نگه داشته اند، از تشکیل موسسه نیکوکاری بنام «سلمان فارسی» در مسجد محله خبر داد و گفت: این موسسه نیکوکاری، روزانه به خانوارهای نیازمند، رسیدگی می کند و با توزیع بسته های معیشتی و تامین لوازم برودتی به آنان یاری می رساند.

وی افزود: برادران بسیجی فعال در مسجد سلمان فارس محله اسلام آباد، تمامی دغدغه شان این است که مشکلات مردم محله را رفع و باری از مشکلات را از دوش مردم بردارند و این ولی نعمتان نظام مقدس جمهوری اسلامی به رفاه کامل دست یابند. بسیجیان در قرارگاه تحول محله اسلام آباد می کوشند تا رفاه مردم را تامین کنند همان کاری که وظیفه مسئولان دولتی است.

 

 

۱۵۰ خانوار نیازمند محله اسلام آباد زیر چتر حمایتی موسسه نیکوکاری سلمان فارسی

امام جماعت مسجد سلمان فارسی محله اسلام آباد ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۵۰ خانوار نیازمند محله اسلام آباد زیر چتر حمایتی موسسه نیکوکاری سلمان فارسی قرار گرفته اند. این موسسه با همکاری سایر موسسات، به رفع مشکلات مردم در دیگر محلات نیز پرداخته اند.

عبادی بیان کرد: برادران بسیجی در شرایط شیوع ویروس کرونا، از همان ابتدای شیوع این ویروس، شروع به ضدعفونی کردن معابر محله کردند. علاوه بر آن، با کمک موسسه نیکوکاری سلمان فارسی، به مشکلات معیشتی آسیب دیدگان ناشی از کرونا نیز رسیدگی کرده و با جمع آوری و توزیع این بسته ها، به یاری خانوارهای نیازمند شتافتند.

وی به اجرای طرح «شهید سلیمانی» در محله اسلام آباد اشاره داشت و اضافه کرد: این طرح در سه بخش اعم از نظارتی، حمایتی و مراقبتی در محله به اجرا درآمد و مجریان این طرح، تمام تلاششان این بود تا نظارت کامل بر اجرای این طرح داشته باشند.

امام جماعت مسجد سلمان فارسی محله اسلام آباد تصریح کرد: طرح شهید سلیمانی به عنوان طرحی پایلوت، به خوبی در استان هرمزگان اجرا شد و مسئولان از سایر شهرستان ها و حتی استان های دیگر، اولین جایی که حضور می یایند محله اسلام آباد است و طرح و ایده های بچه های این محله را در استان و شهرستان خود اجرایی می کنند.

عبادی در بخش پایانی سخنان خود گفت: تمام دغدغه مان این است که با تأسی از روایات ائمه اطهار (ع) مشکلات مردم را حل کنیم  و به مردم خدمت رسانی کنیم. از این رو تا جایی که در توان داریم با استفاده از ظرفیت بسیجیان محله اسلام آباد، مشکلات مردم را رفع کنیم. از مسئولان نیز برای حل و فصل مسائل و مشکلات مردم محله، درخواست یاری و کمک داریم.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: محله اسلام آباد قرارگاه تحول محله مشکلات مردم محله موسسه نیکوکاری مسائل و مشکلات مسجد محله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۷۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد

محمد بن سلمان ـ ولیعهد عربستان ـ از توسعه مسجد تاریخی «قُبا» در شهر مدینه، از زمان تأسیس آن در سال اول هجری، خبر داد.

غنی‌سازی تجربه‌های مذهبی و فرهنگی برای زائران و بهبود کیفیت زندگی تحت چشم‌انداز ۲۰۳۰ از جمله محورهای این پروژه اعلام شده است.

این پروژه، مسجد قبا را به همراه ۵۷ مکان تاریخی دیگر گسترش می‌دهد. این امر ارتباط بین این بناهای دیدنی و سایر مکان‌های میراثی را افزایش می‌دهد و یک نقطه تاریخی ایجاد می‌کند که بناهای تاریخی را به نمایش می‌گذارد.

برای این طرح، بودجه یک میلیارد دلاری در نظر گرفته شده و پس از پایان پروژه ظرفیت مسجد قبا به ۶۶ هزار نفر می‌رسد و مساحت آن نیز بالغ بر ۷۲ هزار متر خواهد بود که به بیانی دیگر ۱۰ برابر مساحت کنونی مسجد است.

مسجد قبا نخستین مسجد جهان اسلام است که در بیرون شهر مدینه قرار دارد و در روایت‌ها آمده است که نخستین سنگ‌های بنای آن توسط حضرت محمد (ص) پس از مهاجرت از مکه به مدینه گذاشته شد.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» و دیگر ابرپروژه‌های آنها به قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت به شمار می‌آید، که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۶ درصدی در تعداد گردشگران ورودی را ثبت کرد. گزارش این سازمان همچنین حاکی از آن است که این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ به نرخ قابل توجه بازیابی گردشگری با ۱۵۶ درصد در تعداد گردشگران ورودی دست یافته است.

عربستان در کنار تلاش برای افزایش گردشگران سیاحتی، طرح‌های ویژه‌ای را نیز برای ترویج گردشگری مذهبی خود در دستور کار داده است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰۲۳ این کشور، ۳۰ مسجد تاریخی در این کشور در برنامه توسعه و مرمت قرار دارند.

دیگر خبرها

  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • آرزو‌های شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ /دروازه ری در انتظار لباس نو
  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • رفع مشکلات معابر خاکی و پرتردد محله شهدای صفری
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • قیمت خانه در جنت آباد تهران امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • آرزوهای شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ / «دروازه ری» در انتظار لباس نو
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • یادواره شهید آبروی محله در روستای بن زرد و رودشتی