Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر (ع ) و مرکز جامع بیماران خاص زاهدان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲۰۹بیمار تالاسمی در بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) به عنوان مرکز جامع بیماران خاص، تزریق خون داشته اند.

به گزارش ایسنا عبدالواحد شهنوازی با بیان اینکه این بیمارستان به عنوان مرکز جامع بیماری های خاص در شهر زاهدان فعال می باشد گفت: تالاسمی ماژور یک بیماری ارثی می باشدکه از والدین ناقل به فرزندان به ارث می رسد، بیمار تا ۶ ماهگی نیاز به تریق خون نداشته اما پس از ۶ ماهگی نیاز به تزریق به صورت ماهیانه را دارد، بر همین اساس از ابتدای سال جاری تاکنون ۱ هزار و ۲۰۹ بیمار تالاسمی در بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) تزریق خون داشته اند 

وی ادامه داد: هر فرد مبتلا به تالاسمی نیاز به ۲ کیسه خون در ماه را دارد و در حال حاضر  ۸۰۸ بیمار به صورت فعال خون دریافت می کنند که با توجه به شیوع بیماری کرونا و کاهش اهدا خون با کمبود شدید خون روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر (ع ) زاهدان گفت: تمام خدمات تشخیصی و درمان بیماران تالاسمی ایرانی که داری کدملی می باشند در کشور ما کاملا رایگان است.

وی افزود: در صورت انجام آزمایشات و بررسی های قبل از ازدواج و قبل از بارداری می توان تا حدود زیادی از تولد نوزادان جدید مبتلا به تالاسمی پیشگیری کرد 

شهنوازی گفت: بایستی با آموزش همگانی و استفاده از ظرفیت امامان جمعه و روحانیون و افراد با نفوذ جامعه برای آگاه سازی خانواده ها از عواقب ازدواج های بدون مشاوره پزشکی  و آسیب های آن و پیشگیری از تولد نوزادان مبتلا به تالاسمی استفاده نمود تا موارد بروز تالاسمی در استان به صفر برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیماران تالاسمی سيستان و بلوچستان استانی اجتماعی حضرت علی اصغر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۰۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به مشارکت مردم استان در اجرای برنامه‌های توسعه ای بخش کشاورزی و در راستای ارتقای تولید، احداث و توسعه گلخانه های خانگی در دستور کار سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.

سعید نارویی در گفت وگو با ایسنا، افزود: از سال ۱۴۰۲ تا به امروز بالغ بر ۵ هزار و ۳۲۹ پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سطح استان مورد بررسی قرار گرفت که منجر به صدور ۳ هزار و ۳۵۴ مورد پروانه تاسیس گلخانه خانگی درسطح ۹۸ هکتار شده است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از این تعداد ۱۹۷۵ گلخانه‌ خانگی در سطح ۵۷ هکتار موفق به کسب پروانه بهره برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند.

وی بیان کرد: کشت در محیط‌های بسته یا گلخانه، بدلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد.

وی خاطرنشان کرد: گلخانه های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح ۹۰ تا ۲۹۹ مترمربع احداث می شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • اعزام ۲۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان
  • حضورغرفه سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند