Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@00:08:57 GMT

مسیر رشد توسعه دهنده های اپ هموار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۸۱۲۷۹

مسیر رشد توسعه دهنده های اپ هموار می‌شود

به‌تازگی و همگام با فروشگاه‌های اپلیکیشن در دنیا، دو تا از فروشگاه‌های اپلیکیشن ایرانی نیز حق السهم خود از اپلیکیشن‌ها را از 30 به 15 درصد کاهش داده‌اند.

اقدام فروشگاه‌های اپلیکیشن مانند بازار و مایکت اقدام خوبی است و این اقدام جهانی بخصوص که فروشگاه‌های داخلی هم در حال اجرای آن هستند، بسیار برای توسعه دهندگان اپلیکیشن‌ها مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون توسعه دهندگان 30 درصد از درآمد حاصل از فروش خود را به‌عنوان حق السهم به آن فروشگاه‌ها پرداخت می‌کنند، مبلغی که می‌تواند سود خالص کار یک توسعه دهنده باشد. با این اقدام جدید رقم حق السهم 30 درصدی به 15 درصد کاهش یافته و گویی فروش و سودخالص توسعه دهنده افزایش یافته است.
توسعه دهنده با این کاهش 15 درصدی از حق السهم فروشگاه می‌تواند برای توسعه اپ خود، تیم خود و هزینه‌های بازاریابی و... هزینه کند. فروشگاه بازار هم اکنون بیش از 150 هزار اپلیکیشن دارد که 16 درصد آن مربوط به دسته آموزش که بزرگترین دسته‌بندی نرم افزارهای موبایل است، می‌شود. بیش از 99 درصد محصولات نرم افزاری موبایلی زیر 10 هزار تا نصب دارند و نتوانسته‌اند بزرگ‌تر شوند علت هم این است که برای توسعه دهندگان به صرفه نبوده تا بیشتر بازاریابی کرده و محصول خود را به کاربران بیشتری معرفی کنند ولی حالا با این اقدام فروشگاه‌ها، نرم افزار موبایلی به توسعه دهندگان کمک می‌کند تا سرمایه‌گذاری و تبلیغ کرده و بیشتر رشد کنند.
درست است که این قاعده خارج از ایران و از اپ استور شروع شده ولی معمولاً در صنایع مرسوم است که سازمان‌های بزرگ از زیرمجموعه‌ها و تأمین کنندگان خود به شیوه‌های مختلف حمایت کنند و این کاهش سهم کارمزد یکی از این اقدام هاست که منجر به تولید اپ‌های باکیفیت برای بارگذاری روی فروشگاه‌های اپ می‌شود.
چنین اقدامی در حوزه نرم افزار کم بود و این رویکرد مثبت و پیشقدم شدن از سوی فروشگاهی مانند بازار و... که جزو بخش خصوصی است، قابل تقدیر است و می‌تواند تغییر چابکی در این بخش را ایجاد کند. البته هرچند قطعاً در کوتاه مدت از سهم درآمدی این فروشگاه‌ها کم می‌شود اما در بلندمدت برای آنها برد خواهد داشت.
کاش دولت هم در زمینه حمایت از توسعه دهندگان اپلیکیشن‌ها ورود کند. دولت در نشر کاغذی، آنها را از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده  معاف کرده است. چه خوب بود که در نرم افزار تلفن همراه هم ناشران را از پرداخت 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده معاف کنند. از آنجایی که کاربران آنلاین تمایل به خرید محصولات رایگان دیجیتالی دارند، عملاً توسعه دهنده 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده را از جیب خود می‌پردازد یا فروشگاه‌ها از مبلغی که فروش رفت، سهم برمی دارند  و چند درصدی از توسعه دهنده کم می‌کنند. اگر برای جامعه کوچک ناشر دیجیتال معافیت از اخذ ارزش افزوده در نظر بگیرد و این میزان به جیب توسعه دهنده باز گردد، اشتغال و توسعه این صنعت رونق پیدا می‌کند و محصولات خوب و باکیفیتی را راهی بازار خواهد کرد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فروشگاه های اپ توسعه دهندگان ارزش افزوده توسعه دهنده فروشگاه ها حق السهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۱۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کشور‌های نفت و گازخیز عمدتاً به درآمد‌های حاصل از فروش این منابع وابسته هستند. ما هم از این قاعده استثنا نیستیم. دشمن با توجه به این موضوع، از این امر به عنوان یک پاشنه آشیل استفاده کرد و به تحریم صنایع نفت و گاز کشورمان مبادرت کرد.

دولت سیزدهم به اعمال سیاست‌هایی در راستای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. طرح‌هایی مانند اتکا به خود، استفاده از ظرفیت دانش بنیانی کشور، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها، سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و عرضه نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا مدنظر قرار گرفت.

توسعه زنجیره ارزش محصولات نیز از جمله راهکار‌هایی بود که با جدیت دنبال شد. مجلس نیز به ریل گذاری قانونی برای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. در شرایطی که دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع نفت و گاز مسدود شده بود، قانون ترک تشریفات مناقصه و جهش تولید دانش بنیان به کمک آمد.

با اجرای قوانینی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، وزارت نفت بیشترین استفاده را از دستاورد‌های دانش بنیانی داشت و تولید نفت و گاز کشور ادامه یافت. در زمینه فروش نیز سیاست‌هایی مانند فروش نفت به پالایشگاه‌های فراسرزمینی و مینی پالایشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت.

برای دسترسی به وجوه مربوط به نفت و گاز نیز از روش‌هایی مانند تهاتر و استفاده از ارز‌هایی غیر از دلار بهره بردیم. در نهایت این سیاست‌ها ما را به فروش نفت و گاز در شرایط تحریم رساند.

نظرات محمدطاهر رحیمی، سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور را در ادامه می‌خوانید. رحیمی با اشاره به این موضوع که بر اساس آمار سازمان گمرک کشور طی سال ۱۴۰۲ توانستیم حدود ۳۶ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت داشته باشیم، تصریح کرد: با در نظر گرفتن این موضوع که در حال فروش نفت با تخفیف هستیم و قیمت نفت بین ۷۰ تا ۷۳ دلار است، روزانه قریب به ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه نفت فروخته ایم. صادرات نفت تا این حد قطعاً موفقیت ویژه‌ای برای دولت سیزدهم و وزارت نفت در شرایط تحریمی محسوب می‌شود.  

وی ادامه داد: این موضوع جای تأمل و تحسین دولت دارد که با چه استراتژی‌هایی توانستیم به این میزان فروش نفت داشته باشیم. اولین سیاست درستی که دولت در راستای افزایش فروش نفت کشور به اجرا گذاشت، تلاش در راستای کاهش تکثر فروشندگان نفت بود.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام دولت در کاهش تکثر فروشندگان و ایجاد نوعی تمرکز مدیریت صادرات نفت کشور مثبت ارزیابی می‌شود. این اقدام اثرات مثبتی دارد که تأثیرگذاری آن را در موفقیت کشور در فروش نفت دیدیم.

رحیمی گفت: دومین اقدام مثبتی که دولت انجام داد این بود که حداقل بخشی از صادرات نفت کشور در قالب صادرات نفت به پالایشگاه‌های کشور‌های دیگر انجام شد. عملاً طرح پالایشگاه‌های فراسرزمینی برای کشور در دستور کار قرار گرفت که اقدام مثبتی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در طرح مورد بحث، به جای اینکه صادرات نفت را به طور مستقیم به دیگر کشور‌ها داشته باشیم، نفت به پالایشگاه‌های نیمه کاره یا از کار افتاده کشور‌های دیگر تحویل داده شد. این پالایشگاه‌ها با کمک فنی ایران راه اندازی شدند و توانستند به پالایش نفت بپردازند و فرآورده تولید کنند. از این طریق، عواید ارزی بیشتری نصیب کشورمان شد.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام مثبت سوم که دولت به اجرا گذاشت، باز کردن حساب ویژه روی کشور چین بود. این کشور امکان خنثی سازی تحریم‌ها را به واسطه نظام پولی و مالی اش می‌تواند برایمان فراهم کند. چین از موضوع صادرات نفت ایران به این کشور به لحاظ سیاسی و راهبردی سود می‌برد. زیرا پکن از نفت روسیه بی نیاز می‌شود و این موضوع برای چین اهمیت زیادی دارد.

رحیمی گفت: ما تلاش کردیم با تکیه بر سه اقدام مهم در جهت تنوع بخشیدن به مقاصد صادراتی، پالایشگاه‌های کوچک مقیاس و همچنین تمرکز بر بازار شرق آسیا و نظامات جدید تسویه مالی با چین بوده است که از فرصت به دست آمده استفاده کردیم و به صادرات نفت خود به مشتریان جدید پرداختیم. این سیاست گذاری‌های هوشمندانه دولت فروش نفت در شرایط تحریم را میسر کرد.

دیگر خبرها

  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • تنها ۸ درصد از فعالان اقتصادی گلستان شناسه «یکتا» دریافت کردند
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • اقدام خطرناک در تونل کندوان؛ انتظار برای آسفالت بیش از ۲ سال؟! | تصویر
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • سقوط ین با اقدام بانک ژاپن