Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کیامرث حاجی‌زاده صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در طول انقلاب خدمات زیادی به ویژه در حوزه جاده به عشایر انجام گرفته اما عمق محرومیت‌ها زیاد است و رفع این نیازمند تلاش و حمایت بیشتر از جامعه عشایری است.

وی مشکل آب شرب در مناطق عشایری را در سال جاری نگران کننده دانست و اظهار داشت: تدابیر لازم برای کاهش اثرات این مشکل اندیشیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی‌زاده از طرح آبرسانی به بیش از ۱۰۰ خانوار عشایری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و گفت: منبع آب این طرح تکمیل و لوله‌کشی انجام شده که نیازمند لوله هستیم و مصوب شد که امور عشایر لوله مورد نیاز را تهیه و پروژه فعال باشد تا این پروژه در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد.

وی به بازدید روز گذشته خود از برخی مناطق عشایری اشاره کرد و گفت: به همراه مدیران استانی و شهرستانی از مناطق عشایری زنگوای بویراحمد، زیلایی مارگون و جلاله از توابع شهرستان دنا بازدید کردیم.

حاجی زاده بیان داشت: اتصال جاده مارگون به برد پهن شروع و مصوب شد، ادامه مسیر در سال جاری به مناقصه رفته و اعتبارات گذاشته شود، پیمانکار هم فاز دوم به طول ۱۶ کیلومتر را شروع کند، پیمانکار فعلی قول مساعد داد ۳۰ کیلومتر این جاده را با رعایت مسائل فنی ظرف دو سه ماه آینده به پایان برسد.

معاون استاندار بیان کرد: روستای آبعلی با مشکل آب شرب مواجه بود که مصوب کردیم شرکت آبفای استان مشکلات آبرسانی را انجام دهند.

وی گفت: مناطق عشایری زنگوا نیازمند برق و آب بودند مصوب کردیم تا پایان خرداد ماه مشکل برق و منابع آب با مشارکت امور عشایر، آبفا و شرکت برق رفع شود.

معاون امور عمرانی استاندار بیان کرد: در بازدید از مناطق عشایری جلالیه، جاده مهمترین مشکل مناطق عشایری است ۵ کیلومتر از جاده دچار مشکل است که هدف ما رسیدگی به امورات عشایر و روستاییان مناطق محروم است.

وی تاکید کرد: سال ۱۴۰۰ سال حمایت از تولید، پشتیبانی و مانع‌زدایی‌ها نام‌گذاری شده و عشایر به عنوان قشر تولیدگر و مولد قطعاً مورد توجه و حمایت هستند.

کد خبر 5220923

منبع: مهر

کلیدواژه: یاسوج عشایر انتخابات 1400 ویروس کرونا چالش شایستگی بوشهر سوم خرداد فتح خرمشهر جنبش ازما کرمانشاه گرگان واکسن کرونا آمار کرونا آزادسازی خرمشهر اردبیل عکس استانها چالش شفافیت مناطق عشایری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۹۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

حسن محمدی ادیب ۷ اردیبهشت در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان گفت: جشنواره کوچ عشایر که یازدهمین دوره آن برای دومین سال متوالی به صورت بین‌المللی برگزار شد نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: علاوه بر عشایر غیور استان اردبیل که به صورت گسترده در این جشنواره حضور دارند، اقوام عشایری استان‌های مختلف کشور و میهمانان خارجی نیز در این جشنواره حاضر هستند و ما با مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در سطح استان به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایری این جشنواره را برگزار کردیم.

وی بیان کرد: گردشگری عشایری، صنایع‌دستی این جامعه و حمایت از آن‌ها اولویت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل است که در همین راستا اقدامات متفاوتی انجام داده‌ایم.

محمدی ادیب ادامه داد: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن را در فهرست آثار ملی به ثبت رسانده‌ایم و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده‌ایم تا بتوانیم از میراث گران‌بهای عشایر استان پاسداری کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل خاطرنشان کرد: همچنین لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل تحت عنوان «تومان کوینک» و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • جلوگیری از تردد خودروهای شوتی در جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد