Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم بر تقویت ارتباطات شهرداری با رسانه‌های بین‌المللی تأکید کرد و گفت: یکی از راهکارهای مؤثر معرفی شهر مقدس قم و ظرفیت‌های این شهر ارتباط مناسب با رسانه‌ها در عرصه‌های ملی و بین‌المللی است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، مهدی کلانترزاده در نشست صمیمانه با مدیران و نمایندگان شبکه‌های بین‌المللی تلویزیونی در قم با قدردانی از فعالیت‌های آنان اظهار داشت: رسانه‌های بین‌المللی رسانه‌هایی هستند که گسترده خدمتی آنان مرز نمی‌شناسد و تاکنون نیز اقدامات موثری در معرفی شهر قم، اشاعه معارف فاطمی منویات حضرت معصومه(س) داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلانترزاده، با بیان اینکه شهرداری قم یک شهرداری ۹۶ ساله است و۳۷۲ مأموریت شهرداری را دنبال می‌کند، افزود: خوشبختانه در شش سال گذشته اقدامات موثری در بخش‌های مختلف مدیریت شهری قم از جمله فرهنگی، عمرانی، خدماتی و… صورت گرفته به طوری که به لحاظ ایجاد سرانه فضای سبز امروز به عنوان سومین کلان شهر به شمار می‌رود.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم افزود: بر این باوریم استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌های بین‌المللی توسعه شهری به همراه دارد و در پی آن نیز می‌تواند علاوه بر معرفی شهر و ظرفیت‌های آن زائر و سرمایه‌گذار به همراه داشته باشد.

وی گفت: به‌منظور تقویت بیش‌ازپیش ارتباطات رسانه‌ای بین‌المللی اتاق فکر تشکیل می‌شود تا در پی آن بتوانیم با تولید محتوای مناسب ظرفیت‌های شهر قم در عرصه‌های بین‌المللی را معرفی کنیم.

کلانترزاده از تصویب بودجه امور بین‌الملل شهرداری قم برای نخستین بار خبر داد و گفت: این موضوع نیز فرصت خوبی برای انجام طرح‌های مختلف بین‌المللی است و با برنامه‌ریزی صورت گرفته فعالیت‌های این بخش بیش‌ازپیش تقویت می‌شود.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم با اشاره به اینکه ساختار جدید روابط عمومی‌های کشور را در حال پایه‌ریزی هستیم و در این راه ظرفیت بین‌الملل رسانه‌ها را دنبال می‌کنیم، گفت: درگاه اطلاع‌رسانی  شهرداری نیز به زبان عربی و انگلیسی راه‌اندازی شده و امور بین‌الملل از این پس تخصصی‌تر دنبال می‌شود.

وی گفت: برنامه‌ریزی در مدیریت شهری و کارشناسان حوزه فرهنگی به توافق برستند تا تخصصی‌ترین کار برای زائران و مجاوران چه چیزی باشد و ظرفیت بسیار بالای است و نیاز به کمک شما داریم.

گفتنی است، این نشست دو ساعته به مناسبت دهه کرامت برگزار و در آن نمایندگان شبکه‌های تلویزیونی بین‌المللی قم به بحث و تبادل نظر در مورد ظرفیت‌های شهر مقدس قم در بخش‌های مختلف از جمله مذهبی و گردشگری پرداخته و خواستار توسعه همکاری‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در مدیریت شهری این کلان‌شهر شدند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری امور بین الملل شهرداری قم امور بین الملل بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۵۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد

به گزارش خبرنگار مهر، آرش رضوی ظهر شنبه در گفت وگو باخبرنگاران با بیان این که چالوس یک شهر خطی و دارای محدودیت‌هایی است، افزود: محدودیت‌های کوه، جنگل و دریا سبب شده تا چالوس به شهر خطی تبدیل شود.

وی با عنوان این که ایجاد جاده‌های موازی از جمله راهکارهای برای برون رفت از ترافیک است، افزود: ایجاد رینگ دوم شهری از طرح‌هایی است که سبب رفع گره ترافیکی می‌شود.

وی ایجاد پیاده روی و دوچرخه سواری در کنارگذر رودخانه و ساحل را از برنامه‌های پیش روی ذکر کرد و گفت: ایجاد پل دوستی و طبیعت بین نوشهر و چالوس از جمله طرح‌های پیشنهادی در منطقه به شمار می‌رود.

رضوی ایجاد جاده‌های موازی و رینگ شهری را از جمله طرح‌ها برای رفع معضل ترافیکی خواند و گفت: اتصال پل آبنما به رادیو دریا و اتصال بلوار امام رضا به چالوس محله از دیگر طرح‌ها برای کاهش بار ترافیکی است.

رئیس شورای شهر چالوس روشنایی معابر وخیابان ها را از دیگر طرح‌های مدیریت شهری برشمرد وگفت: حدود ۵۰ میلیارد تومان برای خرید و نصب روشنایی‌ها صرف شده است.

وی با بیان این که ۳۷ کیلومتر کانال در دست ساخت است، افزود: مکانیزه کردن کانال رادیو دریای چالوس نیز در دست اقدام است.

رضوی میزان هزینه کردن برای اجرای طرح آسفالت در محلات را ۱۰۰ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: همچنین در سال جاری خرید زمین و آماده سازی و تجهیز پارک‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس شورای شهر چالوس کشتارگاه را یکی از دغدغه‌های محلات چالوس ذکر کرد و گفت: در این دوره با احداث کشتارگاه جدید این معضل بزرگ از محله عسل سر برداشته می‌شود.

رضوی زباله را از دیگر دغدغه‌های مدیریت شهری چالوس ذکر کرد و گفت: ظرفیت نیروگاه زباله سوز نوشهر بیش از ۲۰۰ تن است و برای امحای زباله چالوس در این نیروگاه هزینه پرداخت می‌شود.

وی با بیان این که بودجه هزار و ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری چالوس مورد تأیید هیأت تطبیق قرار گرفت، افزود: این بودجه در حوزه‌های مختلف عمرانی، جاری و غیره تدوین شده است.

وی گفت: ۲۸۰ میلیارد تومان از بودجه جاری و مابقی عمرانی است.

کد خبر 6089812

دیگر خبرها

  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان و مدیران رسانه‌ای برگزار شد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • چرا ‌حساب‌های شهرداری مشهد بسته شد؟
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • استقبال دانشجویان از نخستین تور شهروندی عمران و پیشرفت شهرداری شیراز
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • حضور غرفه سیستان و بلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • حضورغرفه سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات