Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@04:48:27 GMT

چرا آمریکا از پرس تی وی می‌ترسد؟

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۷۲۲۵۰

چرا آمریکا از پرس تی وی می‌ترسد؟

فعالان رسانه‌ای جهان به توقیف دامنه اینترنتی وب‌سایت پرس تی‌وی توسط دولت آمریکا واکنش نشان داده‌اند و این اقدام واشنگتن را نشانه ترس آن از آزادی بیان واقعی قلمداد می‌کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اقدام وزارت دادگستری آمریکا در توقیف دامنه دات کام (.com) وب‌سایت پرس تی وی که در تضادی آشکار با آزادی بیان و رسانه بود، موجی از انتقادها را از سوی شخصیت ها، کاربران شبکه های اجتماعی و فعالان رسانه ای در سراسر جهان علیه دولت آمریکا به دنبال داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 یکی از این شخصیت ها میک والاس، عضو پارلمان اروپاست که در واکنش به اقدام خلاف قانون دولت آمریکا در توقیف دامنه وب‌سایت پرس تی وی با انتشار توییتی نوشت:  «دموکراسی آمریکایی وارد عمل شد - سانسور خبررسانی ایرانی - آیا این موضوع جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا یا پارلمان اروپا را نمی‌آزارد که بی قید و شرط از آمریکایی حمایت می‌کنند که توسط "بنیاد ائتلاف دموکراسی‌ها" بنیان نهاده شد تا اکنون خود بزرگ‌ترین تهدید دموکراسی در جهان باشد؟»

الکس رابینشتین، روزنامه نگار نیز در توییتر خود نوشت:  «بستن وب سایت‌ رسانه‌های ایران و دزدی چند هفته پیش از ایران و حراج کردن 100 میلیون دلار از نفت خام این کشور، روشن می‌سازد رژیم بایدن چیزی را که می‌خواهد، با توسل به زور از ایران می‌گیرد. این‌ها کار مذاکره کننده ای که حسن نیت دارد، نیست.»

احمد کابالو، روزنامه‌نگار و تهیه‌کننده تلویزیونی از انگلیس نیز با انشتار توییتی ضمن محکوم کردن این اقدام دولت آمریکا در توقیف دامنه وب‌سایت پرس تی وی نوشت:  «کانال یوتیوب شبکه پرس تی وی نیز در سال گذشته و بدون هیچ هشدار قبلی مسدود شد. آن ها (آمریکایی ها) از چه چیزی اینقدر می ترسند و با این اقدام، چه بر سر آزادی بیان می آید؟»

همچنین آنا جی، روزنامه‌نگار از پکن چین به توییتی مبنی بر توقیف دامنه دات کام وب‌سایت شبکه پرس تی وی واکنش نشان داد و نوشت: «آمریکا هرگز به فکر صلح با ایران نیست. بازگشت به برجام چیزی جز یک حقه سیاسی برای گمرده کردن متحدان اروپایی‌اش نیست.»

رانیا خالک از دیگر خبرنگارانی است که در لبنان فعالیت دارد و با انتشار توییتی، به این اقدام مغایر با آزادی بیان آمریکا در توقیف دامنه وب‌سایت پرس تی وی اعتراض کرد. او در حساب کاربری اش در توییتر نوشته است:  «باورکردنی نیست که دولت آمریکا می تواند مانع از دسترسی من از لبنان به شبکه پرس تی وی شود. آمریکایی ها واقعا اینترنت را به سلاحی تبدیل کردند تا بتوانند عقایدی را که دوست ندارند، سرکوب کنند.»

بنجامین نورتون، نویسنده و روزنامه‌نگار آمریکایی و سردبیر خبرگزاری «گری‌زون» در اسپانیا، اقدام پلیس فدرال آمریکا در توقیف دامنه دات کام (com.) وب‌سایت پرس تی وی را نشان از دیکتاتوری جهانی این کشور توصیف و عنوان کرد وقتی دولت آمریکا حرف از اطلاع رسانی غلط می زند، منظورش در حقیقت اطلاعات و اخباری است که واشنگتن شنیده شدن آن‌ها را دوست ندارد.

وی در واکنش به این اقدام خلاف قانون دولت آمریکا در توقیف دامنه وب‌سایت پرس تی وی با انتشار توییتی در حساب کاربری خود نوشت: «امپراطوری آمریکا فکر می کند که این حق را دارد تا هر رسانه‌ای را در هر نقطه‌ای از جهان سانسور کند. این یک دیکتاتوری جهانی واقعی است.»

نورتون در گفت‌وگویی با شبکه پرس تی وی نیز عنوان کرد: «باورکردنی نیست که دولت آمریکا در حالی که دیگر کشورها را به نقض آزادی رسانه ها متهم می کند، خود دست به توقیف اموال و دارایی ها رسانه های خارجی از جمله رسانه های ایران و یمن می زند. این امری بسیار عجیب است چراکه تبلیغات رسانه ای بسیار زیادی برای اهریمن جلوه دادن ایران در جهان غرب وجود دارد؛ به عنوان مثال، دولت آمریکا ادعا می کند که سپاه یک سازمان تروریستی است که این ادعایی مضحک است. این نقض فاحش آزادی بیان و آزادی رسانه هاست. چنین ادعایی از سمت دولتی که خود تحت لوای دفاع از آزادی بیان، دموکراسی و آزادی های مدنی، در امور کشورهای خارجی دخالت می کند و حتی دست به کودتا می زند، امری خنده دار است.»

وی افزود: «این ادعا که پرس تی وی و المسیره و... اطلاع رسانی غلط می کنند، بسیار مضحک است. وقتی دولت آمریکا حرف از اطلاع رسانی غلط می زند، منظورش در حقیقت اطلاعات و اخباری است که واشنگتن شنیده شدن آن‌ها را دوست ندارد و بارها دیده ایم که دولت آمریکا از این اصطلاح برای سانسور نه تنها رسانه های خارجی، بلکه رسانه های داخلی این کشور استفاده می کند. این اقدام مذبوحانه برای کنترل جریان جریان اطلاعاتی است که واشنگتن اختیار آن را از دست داده است. با آزادتر شدن جریان اطلاعات و دسترسی مردم به شبکه های اجتماعی در تلفن های همراه، دولت آمریکا بیش از پیش در خصوص کنترل دسترسی مردم به اطلاعات اقتدارگر شده است.»

این روزنامه‌نگار آمریکایی ادامه داد: «این توسل آشکار به استانداردهای دوگانه است. استاندارد دوگانه این است که رسانه های تحت هدایت دولت های غربی، گویی مشکلی ندارند و به زغم شرکت های بزرگ فناوری "مستقل" هستند؛ اما رسانه های خبری شرق و "جهان جنوب" که تحت هدایت کشورهایی هستند که آمریکا آن ها را هدف پروژه تغییر رژیم قرار داده، از سوی غرب، سراسر پروپاگاندایی به شمار می روند و این امری به شدت ریاکارانه است.»

نورتون در حالی به ریاکارانه بودن رفتار آمریکا در قبال رسانه ها تصریح کرد که شامگاه سه شنبه، یکم تیر وزارت دادگستری آمریکا دست به توقیف دامنه دات کام وب سایت شبکه خبری انگلیسی‌زبان پرس تی وی زد. اقدامی که با موجی از مخالفت‌ها و اعتراض روزنامه‌نگاران، شخصیت‌ها و فعالان رسانه‌ای مواجه و محکوم شد.

شبکه پرس تی وی نیز در واکنش به راهزنی رسانه ای آمریکا، آن را اقدامی در راستای ستیز همیشگی واشنگتن با آزادی بیان توصیف و اعلام کرد که وب سایت این شبکه از این پس بر بستر دامنه ایرانی ir و سایر دامنه های محلی در سراسر جهان در دسترس بوده و کاربران می توانند از طریق آدرس presstv. ir   محتوای صفحات این وب سایت را مشاهده کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد آمریکا در توقیف دامنه وب سایت پرس تی دولت آمریکا شبکه پرس تی روزنامه نگار پرس تی رسانه ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۲۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟

آل اسحاق با بیان این که شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد، گفت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

به گزارش ایسنا، یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با اشاره به این موضوع که نرخ ارز در کشور تحت تاثیر جریان‌های روانی است، گفت: در سایه جریان‌های روانی انتظارات تورمی شکل می‌‎‌گیرد و این انتظارات نیز عاملی برای افزایش تقاضا و نرخ ارز است.

چه کسی از افزایش نرخ دلار سود می‌برد؟

وی افزود: عده‌ای متخصصِ ایجاد جنگ روانی هستند؛ بنابراین مخالفان دولت در حین رخداد تنش‌‎های سیاسی از ابزار جنگ روانی استفاده می‌کنند؛ البته برخی از ذی‌نفعان نیز از بالارفتن نرخ دلار سود می‌برند؛ در نتیجه شرایطی را ایجاد می‌کنند تا مسیر انتظارات مردم را تغییر دهند.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق اظهار داشت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

وی افزود: با حمله به کنسولگری ایران در دمشق شوک و تنش سیاسی در کشور ایجاد شد و سوداگران با سواستفاده از این شوک‌ها باعث افزایش نرخ دلار شدند.

نیاز‌ها قانونی کشور در حال تامین است

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با بیان اینکه گاهی نرخ ارز به علت تغییر در واقعیت‌های اقتصادی یعنی عرضه و تقاضا افزایش پیدا می‌کند، اظهار داشت: هم‌اکنون از سمت کانال اقتصادی تغییری در قیمت دلار رخ نداده؛ چون تمامی نیاز‌های قانونی کشور با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ و نرخ حدود ۴۰ هزار تومان مرکز مبادله تامین می‌شود، بنابراین التهابات ناشی از تنش‌های سیاسی، تنها عامل افزایش نرخ ارز است.

آل اسحاق با اشاره به این موضوع که شرایط کنونی بازار ارز ناپایدار است، گفت: تحولات بازار ارز به علت رخداد‌های سیاسی است؛ بنابراین زمانی که این فضا آرام شود؛ نرخ ارز به صورت خودکار به محدوده‌های قبلی خود بازمی‌گردد.

وی در پایان تاکید کرد: درصورتی که شوک جدید سیاسی رخ ندهد، شرایط اقتصادی کشور با آرام شدن فضای منطقه و مسائل سیاسی، احتمالا به گونه‌ای رقم می‌خورد که دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد.

دیگر خبرها

  • دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان سقوط کرد
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • توخل فاش کرد: چرا بایرن از رئال می‌ترسد!
  • توقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند
  • امیرعبداللهیان: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی توقیف‌شده مورد توجه جدی ماست
  • رژیم صهیونیستی عامل ریشه‌ای تمام تنش‌ها و وخامت اوضاع در منطقه است/ موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی توقیف‌شده مورد توجه جدی ما قرار دارد
  • توجه ایران به رهایی خدمه کشتی توقیف شده با پرچم پرتغال
  • بررسی آخرین وضعیت کشتی توقیف شده اسراییلی حامل پرچم پرتغال | امیر عبداللهیان: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی، مورد توجه جدی ماست
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟