Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@23:57:57 GMT

به کدام کشورها میتوان راحت مهاجرت کرد؟

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۶۳۶۷۳

راحت ترین کشور برای مهاجرت کدام است؟ روش‌های مهاجرتی متنوعی مانند مهاجرت کاری، مهاجرت تحصیلی، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و... وجود دارد که شرایط هر کدام از آنها در کشورهای مختلف فرق می‌کند.

شاید طی چند دهه اخیر، هیچوقت بحث مهاجرت تا این اندازه در کشورمان داغ نبوده است. انگیزه‌های شخصی از یک سو و مشکلات موجود در کشور از سوی دیگر باعث شده تا بسیاری از شهروندان ایرانی، سودای مهاجرت را در سر بپرورانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود، شرایط مهاجرت نیز نسبت به گذشته دشوارتر شده و کشورها سخت‌گیری بیشتری برای ورود مهاجران به کشورشان نشان می‌دهند. در چنین شرایطی باید قبل از تصمیم گیری برای مهاجرت، این موضوع را بررسی کنیم که به کدام کشورها می‌توان راحت مهاجرت کرد.

کدام کشور برای کدام نوع مهاجرت راحت تر است؟

اگرچه برخی کشورها به طور کلی شرایط مهاجرت راحت‌تری دارند اما این موضوع در رابطه با بسیاری از کشورها صادق نیست. نکته مهمی که خیلی وقت‌ها نادیده گرفته می‌شود، انتخاب نوع روش مهاجرتی است. کشورها بر اساس وضعیت و شرایطی که دارند، سیاست‌های مهاجرتی مختلفی را طراحی می‌کنند.

به عنوان مثال کشوری مثل یونان شرایط بسیار مناسبی را برای افرادی که قصد سرمایه گذاری در این کشور دارند فراهم کرده و این افراد می‌توانند در سریع‌ترین زمان اقامت یونان را بگیرند. اما اگر قصد پیدا کردن کار در یونان را داشته باشید شرایط فرق خواهد کرد! با توجه به وضعیت اقتصادی نامساعد یونان و آمار بیکاری در این کشور، سخت گیری بیشتری در مورد مهاجرت کاری وجود دارد.

بنابراین بهتر است انتخاب کشور مقصد را بر اساس نوع روش مهاجرتی مد نظرتان انجام دهید. در ادامه، کشورهایی که شرایط مهاجرتی آسان‌تری را دارند معرفی می‌کنیم.

راحت ترین کشورها برای مهاجرت

کشورهایی که در این بخش معرفی می‌شوند از جنبه‌های مختلف مثل هزینه‌های زندگی، هزینه تحصیل، اخذ پذیرش تحصیلی، گرفتن آفر شغلی، برنامه‌های سرمایه گذاری و سیاست‌های اعطای ویزا و اقامت به شهروندان ایرانی شرایط بهتری نسبت به سایر کشورها دارند.

ترکیه

ترکیه را شاید بتوان راحت ترین کشور برای مهاجرت ایرانی‌ها دانست. همسایگی با کشور ترکیه و نزدیک بودن فرهنگ دو کشور باعث شده تا طی سال‌های اخیر شاهد اوج گرفتن مهاجرت ایرانی‌ها به این کشور باشیم.

مهاجرت تحصیلی به ترکیه شاید محبوب‌ترین روش بین شهروندان ایرانی باشد. هزینه کاملا مقرون به صرفه زندگی و تحصیل در ترکیه باعث شده تا اشتیاق ایرانی‌ها برای ادامه تحصیل در ترکیه بالا باشد. علاوه بر هزینه، گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های دولتی ترکیه نیز کار چندان سختی نیست. به ویژه رشته‌هایی مثل پزشکی و دندانپزشکی که قبولی در آنها در کنکور ایران اصلا کار راحتی نیست.

علاوه بر این، دولت ترکیه برنامه‌هایی برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را نیز در نظر گرفته که با استفاده از آنها می‌توانید در زمانی بسیار کوتاه اقامت و پاسپورت کشور ترکیه را دریافت کنید. یکی از محبوب‌ترین شیوه‌های سرمایه گذاری در ترکیه خرید ملک است که از طریق آن می‌توانید ضمن خرید ملک در ترکیه شهروندی این کشور را نیز به دست آورید.

از همه این‌ها گذشته، نزدیک بودن کشور ترکیه و عدم نیاز به ویزا برای رفت و آمد نکته مثبت دیگری است که رفت و آمد شما و خانواده‌تان را بین دو کشور راحت می‌کند.

آلمان

آلمان یکی از بهترین و در عین حال راحت ترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی است. راحت از این لحاظ که مشکلات مربوط به هزینه را نخواهید داشت زیرا دانشگاه‌های آلمان امکان تحصیل رایگان را برای دانشجویان خارجی فراهم کرده‌اند. البته به شرطی که بتوانید پذیرش دانشگاه‌های دولتی این کشور را به دست بیاورید و به زبان آلمانی هم مسلط باشید.

مهاجرت کاری به آلمان هر چند که به راحتی تحصیل در این کشور نیست اما در صورتی که رزومه قوی در حوزه‌های شغلی مورد نیاز این کشور داشته باشید، امکان گرفتن پیشنهاد شغلی از کارفرماهای آلمانی را خواهید داشت. در این رابطه هم تسلط بر زبان آلمانی می‌تواند تاثیر زیادی روی به دست آوردن آفر داشته باشد.

چین

مهاجرت به چین برای تحصیل و کار چند سالی است که به یکی از گزینه‌های مهم شهروندان ایرانی تبدیل شده است. در کشور چین می‌توانید هم به زبان چینی و هم به زبان انگلیسی تحصیل کنید. ضمن اینکه امکان کار در حین تحصیل و تامین بخشی از هزینه‌هایتان را نیز خواهید داشت. چین را می‌توان یکی از کشورهایی دانست که کمترین سختگیری را برای صدور ویزای تحصیلی دارد.

علاوه بر این، کشور چین جزو مهم ترین قطب‌های اقتصادی جهان به شمار می‌رود و همین موضوع باعث شده تا بازار کار این کشور برای مردم سایر کشورها جذاب باشد. حتی اگر سرمایه کافی داشته باشید می‌توانید کسب و کار خود را در کشور چین راه اندازی کنید. بنابراین چین هم در لیست کشورهای آسان برای مهاجرت قرار می‌گیرد.

کانادا

کانادا بعد از روسیه دومین کشور پهناور دنیاست، با این حال کل جمعیت این کشور حتی به 40 میلیون نفر هم نمی‌رسد! همین موضوع باعث شده که طی یک دهه اخیر، کشور کانادا به یکی از 3 کشور اول دنیا تبدیل شود که هر سال بیشترین تعداد مهاجر را می‌پذیرد. دولت فدرال و استان‌های کانادا برنامه‌های مهاجرتی متنوعی را به ویژه در زمینه مهاجرت کاری و سرمایه گذاری دارند و طبیعی است که کانادا به یکی از راحت ترین کشورها برای مهاجرت تبدیل شود.

آمار نشان می‌دهد که تحصیل در کانادا طی چند سال اخیر بین ایرانی‌ها بسیار محبوب شده و دانشجویان ایرانی سهم زیادی از دانشجویان بین المللی کانادا را به خود اختصاص داده‌اند. سیستم آموزشی پیشرفته در کنار دانشگاه‌های مطرح از یک طرف و شرایط مناسب زندگی در این کشور از جمله دلایل مهاجرت تحصیلی به کاناداست.

فرصت‌های تحصیلی زیادی در مقاطع مختلف وجود دارد که می‌توانید شانس خود را برای آنها امتحان کنید. حتی اگر سوابق تحصیلی درخشانی هم نداشته باشید می‌توانید پذیرش تحصیلی دانشگاه‌های خوب کانادا را بگیرید. از طرف دیگر وجود انواع بورسیه تحصیلی کانادا، می‌تواند از لحاظ هزینه‌های تحصیل و زندگی هم شرایط راحت‌تری را برای دانشجویان خارجی رقم بزند.

کانادا را می‌توان بهشت نیروهای کار خارجی دانست. بازار کار گسترده و رو به توسعه کانادا باعث شده تا فرصت‌های شغلی زیادی در این کشور به وجود بیاید و در نتیجه نیاز به نیروی کار ماهر خارجی به شدت احساس شود. فقط کافیست لیست بلندبالای مشاغل مورد نیاز کانادا را بررسی کنید و برای گرفتن پیشنهاد شغلی از کارفرماهای این کشور درخواست بدهید.

حتی در صورت نداشتن پیشنهاد شغلی، در صورتی که سوابق کاری و تحصیلی خوبی داشته دارید و به یکی از دو زبان فرانسه یا انگلیسی مسلط هستید، شانس خوبی برای مهاجرت کاری به کانادا از طریق برنامه‌هایی مانند اسکیل ورکر و برنامه‌های نامزدی استانی خواهید داشت.

مالزی

مالزی را می‌توان یکی از کشورهایی دانست که با سرعت بسیار بالایی در حال رشد و توسعه است. این کشور آسیایی جزو کشورهای راحت برای مهاجرت محسوب می‌شود. به ویژه اگر قصد ادامه تحصیل در یک کشور خارجی را داشته باشید، مالزی جزو آسان ترین کشورها برای اخذ ویزای تحصیلی است.

گرفتن ویزای کاری مالزی دردسرهای بیشتری نسبت به ویزای تحصیلی آن دارد. شاید بهترین روش این باشد که ابتدا ویزای تحصیلی مالزی را بگیرید و پس از پایان تحصیل با پیدا کردن کار در این کشور اقدام به اخذ اقامت کنید. از دیگر مزایای مهاجرت به مالزی، هزینه‌های زندگی نسبتا پایین در این کشور است.

ایتالیا

ایتالیا یکی از آن کشورهایی است که شرایط نسبتا راحتی برای مهاجرت تحصیلی دارد. دانشگاه‌های خوبی در کشور ایتالیا وجود دارند که شهریه آنها نسبت به بسیاری دیگر از دانشگاه‌های اروپایی کمتر است. ضمن اینکه اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا نیز راحت‌تر از سایر کشورهای اروپایی پیشرفته است. به این‌ها باید هزینه زندگی مقرون به صرفه و وجود انواع بورسیه تحصیلی را نیز اضافه کنیم تا متوجه شویم که ایتالیا یکی از مقاصد آسان برای مهاجرت تحصیلی محسوب می‌شود.

برزیل

اگر می‌خواهید تجربه متفاوتی از مهاجرت داشته باشید، برزیل همان مقصد مورد نظر شماست. کشوری در آمریکای جنوبی که امکان مهاجرت کاری را برای شهروندان سایر کشورهای فراهم کرده است. بنابراین اگر با دور بودن برزیل از ایران و زبان پرتغالی مردم این کشور مشکلی ندارید، می‌توانید شانس خود را برای کار کردن در این کشور و گرفتن اقامت آن امتحان کنید.

نیوزلند

سری هم بزنیم به قاره اقیانوسیه و کشور نیوزلند که طی یک دهه اخیر پیشرفت قابل توجهی در حوزه‌های مختلف داشته است. یک کشور شگفت انگیز و زیبا که مهاجران زیادی دارد و یکی از راحت ترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی است. بسیاری از دانشجویان خارجی اذعان کرده‌اند که سختی چندانی برای گرفتن پذیرش و ویزای تحصیلی نیوزلند نداشته‌اند. بعد از پایان دوران تحصیل می‌توانید با پیدا کردن شغل در این کشور، اقامت آن را نیز بگیرید.

به طور کلی، این شرایط شماست که بهترین و راحت ترین کشور برای مهاجرت را مشخص می‌کند. اینکه چه نوع روش مهاجرتی را مد نظر دارید و شرایط مالی و... شما چگونه است در تصمیم گیری برای انتخاب کشور مقصد تاثیرگذار خواهد بود. اگر به اطلاعات بیشتری در این رابطه نیاز دارید می‌توانید با کارشناسان مجموعه لتسگو یونی letsgouni.com تماس بگیرید.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: مهاجرت رپرتاژ آگهی برای مهاجرت تحصیلی شهروندان ایرانی راحت ترین کشور ویزای تحصیلی سرمایه گذاری مهاجرت کاری داشته باشید سایر کشورها باعث شده ایرانی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۳۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌هایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشور‌هایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت: جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعا‌های مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

کنعانی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.  

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود؛ این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

کنعانی خاطرنشان کرد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد: تکرار رویکرد‌های غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعا‌های آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعا‌ها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از اینجا رانده و از آنجا مانده
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • پشیمانم!
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟