Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر می گوید وقتی تصمیم گرفتیم لیگ را راه اندازی کنیم نزدیکانم به من می گفتند یکی می میرد و گردن تو می افتد.

رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم ما عالی است ولی تیم ایده آل من نیست، تیم ایده آل من این است که 6 کشتی گیر مثل روسیه داشته باشیم.

به گزارش طرفداری، علیرضا دبیر درباره مقایسه امکانات دوره کشتی گیری خودش و امکاناتی که اکنون در دوره ریاست وی برای کشتی ایجاد شده، اظهار داشت:

همه اینها کار خداست و این واقعیتی است که من به آن باور دارم ولی در هیچ دوره ای حداقل من از سال 67 را به یاد دارم، چنین شرایطی نبوده و ان شاءالله که بچه ها توانسته باشند استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما درختی کاشته ایم و نسل های بعد هم از سایه اش استفاده می کنند. کشتی در دنیا جزو چند کشور برتر است، به همین دلیل حق کشتی و شأن کشتی گیران همین است. این وضع باعث می شود در بعد اخلاقی و معنوی هم بالا بکشیم. امیدواریم این شرایط در عملکرد بچه ها هم تاثیر داشته باشد.

وی ادامه داد:

دیدم بچه های فرنگی در حال بازی های کامپیوتری در خانه کشتی هستند، البته ما قبلا کتاب می خواندیم اما با توجه به شرایط قرنطینه که تیم نمی تواند از اردو خارج شود، بچه ها باید یک جوری سرگرم شوند که الحمدالله شرایطش اینجا فراهم شده است.

رئیس فدراسیون کشتی در پاسخ به این سوال که کرونا برای کشتی فرصت بود یا تهدید؟، خاطرنشان کرد:

قطعا اول تهدید بود. 4-5 ماه همه چیز تعطیل شد و نمی دانستیم باید چه کارش کنیم. وقتی تصمیم گرفتیم لیگ را راه اندازی کنیم نزدیکانم به من می گفتند یکی می میرد و گردن تو می افتد، واقعا کرونا در آن زمان هیولایی بود اما حالا ترس مردم ریخته، حدودا 700- 800 نفر در لیگ آمدند و رفتند، چند نفر هم کرونا گرفتند اما نه در لیگ، مربیان ما هم گرفتند. استارت کشتی را از آنجا زدند، بعد از 16-17 اردو که برگزار کردیم نمی گویم از رقبای مان عقبیم و یا جلوییم، اما در مقایسه با این موضوع که آنها زودتر از ما به واکسن دسترسی پیدا کردند، ما زود شروع کردیم. خوشحالم که هیچ کسی نمی تواند بگوید حق من را ندادند و یا در چرخه نبودم، یکی از بی حاشیه ترین انتخابی های 60-70 سال اخیر در المپیک ها را داشتیم، درحالیکه همیشه در مورد انتخاب ها صحبت بوده است. 

دبیر که میهمان آخرین برنامه دایره طلایی پیش از آغاز المپیک بود، افزود:

کارمان سخت است. المپیک حداقل 4 تا 8 سال وقت می خواهد. من چند روز پیش سر تمرین رفتم، یکی از جوان ها را دیدم و گفتم باید در چه وزنی انتخابی بدهد. براساس نوع برنامه ریزی  این حرف را زدم. مشخص است که ما برنامه داریم. تیم عالی است ولی تیم ایده آل من نیست، تیم ایده آل من این است که 6 کشتی گیر مثل روسیه داشته باشیم. تیمش را نگاه کنید. تیمی که من دوست دارم، تیم  96 آتلانتا است و یا تیم سیدنی که از 7 وزنش، 6 نفر شانس مدال هستند. می شود با زحمت و تلاش به این مهم رسید. باید در کشور دور بزنیم که تیم ملی مان قوی باشد.

وی با اشاره به هزینه های بالای برپایی اردوهایی تیم ملی، گفت:

تا همین دیروز که تیم آزاد نوجوانان مان هم در اردو بود، ما نزدیک به 180-190 نفر را هر وعده غذا می دادیم. تیم های نوجوانان آزاد و فرنگی، جوانان آزاد و فرنگی، تیم ترکیه، تیم های بزرگسالان آزاد و فرنگی المپیکی و جهانی. اینها هزینه زیادی دارد.

قهرمان المپیک 2000 سیدنی کسب نتیجه تیم های ملی نوجوانان را در اولویت ندانست و خاطرنشان کرد:

دیروز سر تمرین نوجوانان هم گفتم که برای من نتیجه در این رده سنی مهم نست. چون باور دارم رده نونهالان و نوجوانان یک شو هست و باید آنها را برای بزرگسالان آماده کنیم. اگر به این قهرمانان مان در رده سنی بزرگسالان، در نوجوانان فشار آورده می شد، مدال نمی گرفتند. یک سری مربی نامرد و ناکاربلد در رده های سنی نوجوانان و جوانان فشار می آورند که خودشان را مطرح کنند. به این شکل بچه ها را از بین می برند و به بزرگسالان نمی رسند. یکی از باشگاه های تهران که در این رده ها ادعا دارد، بیشترین وزن کم کردن مال آنجاست. بچه نباید 4-5 کیلو کم می کند، آینده آن بچه را از بین می برند و دیگر در 17-18 سالگی انگیزه ندارد. ما در نونهالان و نوجوانان باید راه را نشان داده و فن به بچه یاد دهیم. دست من بود تیم را به نوجوانان جهان نمی فرستادم.

رئیس فدراسیون کشتی اضافه کرد:

در مورد اینکه چه چیزی باعث عقب افتادن کشتی ما می شود، چند بار گفتم، اینقدر می گویم تا همه متوجه آن شوند. یکی هیئت های وقت نگذار استان ها و دیگری مربیان بی سواد از نظر فنی، اینها باعث عقب ماندن کشتی هستند. من توقعم از انستیتو خیلی بیشتر از این است.

دبیر با اشاره مجدد به اینکه کشتی دارای دو بخش مجزای آزاد و فرنگی است، تصریح کرد:

با لالوویچ صحبت می کردیم، تشکر کرد که اینقدر آزاد و فرنگی را کنار هم خوب جلو می بریم. کشتی، کشتی است، ما یکی هستیم ولی واقعیت این است که بسکتبال یا والیبال آزاد و فرنگی ندارند، یک تیم در رده های نوجوانان، جوانان و بزرگسالان دارند، اما کشتی تیم های نونهالان، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان در هر دو بخش آزاد و فرنگی داریم. دیروز تیم نوجوانان ما به مجارستان رفته، خیلی دست پایین گرفتیم، 42 نفر اعزام می شوند. 60 هزار یورو غیر از هزینه بلیت، پول ثبت نام آنها شده است. تا الان وزارت و کمیته المپیک هم کمک کردند اما کافی نیست. 

دبیر گفت:

با طالقانی جلسه هیئت رئیسه داشتیم گزارشی از کارت ملی کشتی گیران ارائه دادم. قبلا من گفتم جمعیت کشتی 50 هزار نفر شده، اما حالا بعد از ثبت نامه در سامانه کارت ملی کشتی، مجموع کشتی گیر، داور و مربی 30 هزار نفر شده اند. یعنی همان عددی که من قبلا گفتم هم نیستند و این خیلی خطرناک است. اگر می خواهیم کشتی را توسعه بدهیم بودجه مهم است. امسال به 11 هیئت ورزشی فعال تر 650 میلیون کمک کردیم تا آخر سال هم تا همین سقف به هیئت های فعال می دهیم.آنها هم که خوب کار نکردند جور دیگر در خدمت شان هستیم!

رئیس فدراسیون کشتی که ششم مرداد راهی توکیو می شود، در پاسخ به این سوالی در مورد چرخه جهانی و اینکه آیا همین کادرفنی تا جهانی نروژ ادامه می دهند، تاکید کرد:

در مورد جهانی نروژ، جام تختی را برگزار کردیم تمام موجودیت کشتی ایران وسط آمد و بلافاصله مسابقات وهبی امره و یاشاردوغوی ترکیه را داشتیم. تیم به جام علی یف رفت. خود المپیک یک دور دیگر از چرخه است. جوانان جهان هم یکی از رویداد های ماست. یک انتخابی هم 12 یا 14 شهریور در تهران است که مشخص می شود چه کسانی به جهانی می روند.

وی افزود:

برای اولین بار همه تکلیف شان را می دانند، طبق وعده ام هیچ کسی غیر از حضور در انتخابی به مسابقه نمی رود و به این مسئله پایبند بودم. در شرایط کرونا این چرخه را دنبال کردیم، همان موجودیتی که در لیگ داشتیم، وارد چرخه شد، جز سه نفر همه باختند ولی این شانس به آنها داده شد که دوباره بیایند. بنا گفت 4-5 روز بعد از المپیک اردوی نروژ شروع می شود و منتظر اعلام غلام محمدی هم هستیم. یک طرف ما هستیم و یک طرف هم دوستان؛ قطعا بعد از المپیک برنامه داریم، برنامه حداقل سه ساله تا المپیک 2024 هست.

دبیر نگاه غیرالمپیکی ورزش ایران را مشکل اصلی دانست و گفت:

دید ما باید المپیکی محور باشد. خیلی آدم ها در ورزش ما با گول زدن مردم یک موفقیت کوچک را بزرگ جلو داده اند، درحالیکه در کشتی آسیایی و جام جهانی برای ما آورده ندارد، رسانه و همه کارشناسان هم باید با این مسئله کنار بیایند که تیم درجه چندم به آسیایی و جام جهانی بفرستیم چون نگاه المپیکی است.

وی در خاتمه ضمن تشکر از شبکه سه که به کشتی کمک کرد، گفت:

کشتی ما ظرفیت 4-5 مدال طلا در برنامه 7-8 ساله را دارد، این ظرفیت را در آزاد و فرنگی داریم. از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک ممنونم انصافا هر چه در توان شان بود، کمک کردند. از جامعه کشتی و کارشناسان هم که روحیه دادند، ممنونم. منتقد با بدنظر فرق دارد، امیدوارم خدا کمک کند. ما مامور به وظیفه ایم، آدمی که خوب وظیفه اش را انجام دهد خدا در نتیجه کمکش می کند.

اخبار داغ 

فیلم منشوری سارا و نیکا با پسر فامیل! / باز هم حاشیه + عکس ها چه کسی به علی دایی در تیم منتخب قرن رای نداد؟ امشب ساعت 21 از طرفداری / ویدیو 42 سال پیش در چنین روزی؛ وقتی نانت فرانسه ناصر حجازی و حسن روشن را می خواست درس بزرگی که فرهاد مجیدی از گرت ساوتگیت گرفت فابیو کاناوارو: مسی شایسته توپ طلاست؛ بهترین بازیکن ایتالیا؟ دوناروما هوادار ایتالیا، صحنه خطای کیه لینی روی ساکا را تتو کرد / عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: رئیس فدراسیون کشتی تیم ایده آل من آزاد و فرنگی کشتی گیر بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۱۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی شد

به گزارش خبرنگار مهر، چهل و چهارمین دوره رقابت‌های بین‌المللی کشتی فرنگی جام تختی روزهای ۶ و ۷ اردیبهشت ماه با حضور کشتی گیرانی از کشورمان و تیم‌های ارمنستان، سوریه و عراق در سالن شهرک نفت اهواز برگزار شد.

تیم ایران با کسب ۲۵۰ و بیشترین امتیاز قهرمان این دوره از مسابقات کشتی فرنگی جام تختی شد؛ تیم‌های ارمنستان ۱۱۵ امتیاز و سوریه ۱۰ امتیاز و عراق ۴ امتیاز در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

۵۵ کیلوگرم: ۱- محمد حسینوند پناهی ۲- حسین بیژنی ۳- رامین احمدی و کیانوش شمشیری ۵- مهدی احدی زناب و پیام احمدی ۷- سعید اسماعیلی ۸- نورایر هاخویان (ارمنستان) ۹- محمدپویا اسدی (کرمان) ۱۰- مهدی کمالی

۶۰ کیلوگرم: ۱- پویا ناصرپور ۲- سجاد عباس پور ۳- علی احمدی وفا و علی نوربخش ۵- محمد اسدین (سوریه) و کامران عبدولی ۷- محمدجواد ابوطالبی ۸- حسین جاویدی ۹- سورن آقاجانیان (ارمنستان) ۱۰- رابرت کاراپتیان (ارمنستان)

۶۳ کیلوگرم: ۱- محمدمهدی کشتکار ۲- کاران اصلانیان (ارمنستان) ۳- داویت جوتیان (ارمنستان) و عارف محمدی ۵- رضا بهمنی و علیرضا اسفندیاری ۷- علیرضا اسدی ۸- محمد کمالی ۹- احمدرضا ناصرپور ۱۰- علی حاجیوند

۶۷ کیلوگرم: ۱- حجت رضایی ۲- امیرمحمد یارمحمدزئی ۳- هایک ملیکیان (ارمنستان) و امید حامدی ۵- آرمین محب ثابت و غلامرضا عبدولی ۷- علی شیرزاد ۸- محمد اسکندری ۹- حسین اسفندیاری ۱۰- روبن میرانیان (ارمنستان)

۷۲ کیلوگرم: ۱- دانیال سهرابی ۲- علی دارابی ۳- شانت خاچاطریان (ارمنستان) و رضا ساکی ۵- علی اصغر سام دلیری و امیررضا عیسوند ۷- محمدامیر شوکتی ۸- مرتضی پورعیسی ۹- سعید ارجمند ۱۰- محمدرضا رضاپور

۷۷ کیلوگرم: ۱- غلامرضا فرخی ۲- علیرضا عبدولی ۳- سید محمد عربی و عارف حبیب الهی ۵- محمدرضا حجامی و احمد نجفی ۷- امیرمحمد صمدی ۸- محمدحسن حسینی ۹- حیدر یوسف جبار ۱۰- مسعود کاووسی

۸۲ کیلوگرم: ۱- اشکان سعادتی فر ۲- شاهین بداغی ۳- ساموئل گریگوریان (ارمنستان) و عباس مهدی زاده ۵- جمال اسماعیلی و علی محمودآبادی ۷- محمدحسین آزرم دخت ۸- احمد صلح دوست ۹- شکور فاتحی ۱۰- محمدامین حسینی

۸۷ کیلوگرم: ۱- محمدحسین محمودی ۲- بهروز هدایت ۳- ابوالفضل پایدار و آرشام بهرام زاده ۵- علی کبیری و محمدهادی صیدی ۷- نریمان مهمدی ۸- ابوالفضل سپهوند ۹- اشکان عبدولی ۱۰- حسین کلیوند

۹۷ کیلوگرم: ۱- شایان حبیب زارع ۲- هایک خلویان (ارمنستان) ۳- حسین بالی و امیررضا اکبری ۵- علی عابدی درزی و محمدصادق عبدالهی ۷- محمد نصرتی ۸- ابوالفضل حاجی وندی ۹- امیرمحمد نجفی ۱۰- حمیدرضا کشتکار

۱۳۰ کیلوگرم: ۱- محمدسروش رنجبر ۲- رازمیک کوردیان (ارمنستان) ۳- آلبرت واردانیان (ارمنستان) و مهرداد کلیوند ۵- امیرحسین کریمی و سید ابوالفضل میرزاده ۷- ابوافضل فتحی تزنگی ۸- امید محمودی ۹- مهدی حسین پور ۱۰- علیرضا حسنوند

کد خبر 6089327

دیگر خبرها

  • در جلسه حسن یزدانی با علیرضا دبیر و محسن کاوه چه گذشت؟
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • نفرات و تیم‌های برتر کشتی فرنگی جام تختی مشخص شدند + جزئیات
  • ملی‌پوش فرنگی که شاید در مسابقات مجارستان کشتی بگیرد
  • قهرمانی ایران در کشتی فرنگی بین المللی جام تختی
  • ایران قهرمان کشتی فرنگی جام تختی شد
  • ایران قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی شد
  • مسابقات بین المللی کشتی فرنگی نوجوانان جام صفوی در اردبیل
  • عبدولی در فینال جام تختی؛ هدایت به محمودی رسید
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟