Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرگس عسگری روز یکشنبه در حاشیه آیین واگذاری یکهزار دستگاه اکسیژن‌ساز در سراسر کشور که به صورت وبینار برگزار شد، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این دستگاه‌ها با اولویت مراکز شبانه روزی سالمندان و مراکز نگهداری معلولان ذهنی و روانی اختصاص یافت. 

به گفته وی، ۱۱ میلیارد تومان هزینه یکهزار دستگاه برآورد شده که به سازمان بهزیستی کشور اهدا شده و بهزیستی در اختیار مراکز مربوطه قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در استان  ۱۲ هزار و ۳۵ نفر از سالمندان زیرپوشش خدمات بهزیستی قرار دارند، گفت: این تعداد در مراکز شبانه‌روزی، روزانه و خدمت در منزل بهره‌مند هستند و هم‌اکنون در استان ۱۶ مرکز روزانه و سه مرکز شبانه‌روزی سالمندان فعال است.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری گفت: ۶۷ درصد سالمندانی که در مراکز نگهداری سالمندان هستند با رضایت خانواده واکسینه شدند و مابقی به دلایلی از جمله نداشتن رضایت خانواده برای واکسیناسیون سالمند و یا داشتن بیماری واکسینه نشدند.

به گفته وی، ۸۹ درصد معلولانی که در مراکز نگهداری می‌شوند و مراقبان آنها نیز واکسینه شدند.

عسگری افزود: در مراکز نگهداری سالمندان، معلولان و کمپ‌های ترک اعتیاد معتادان تمام دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت می‌شود و در صورتی پذیرش فرد جدید علاوه بر انجام تست کرونا فرد به مدت ۲ هفته نیز در قرنطینه است.

به گزارش ایرنا، هم‌اکنون ۴۲ هزار نفر در استان زیرپوشش بهزیستی قرار دارند، که از این تعداد ۳۲ هزار نفر را معلولان تشکیل می‌دهند.

برچسب‌ها سالمندان چهارمحال وبختیاری سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سالمندان چهارمحال وبختیاری سازمان بهزیستی کشور سالمندان چهارمحال وبختیاری سازمان بهزیستی کشور مراکز نگهداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۹۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره ، با اشاره به نقش روانشناسان در ایجاد جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی، گفت: اکنون ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و ... فعالیت دارد.

دکتر فریبا بریمانی به خدمات حضوری و غیر حضوری مشاوره و روانشناختی اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصان مراکز بهزیستی خدمات دریافت کردند و  ۱۹۴ هزارو ۵۶۸ نفر  هم در تماس با ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، برای رفع مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی  از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند شدند.

بریمانی، از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰  جوان در آستانه ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی برای افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌ها ودر کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند

مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴۰۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

بریمانی،  انتخاب همسر و ازدواج را از بعد اجتماعی و فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر پارسال  از مراکز مشاوره سراسر استان برای ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به  خدمات مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند که از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است و عمده‌ترین دلایل طلاق نیز عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بود.

دیگر خبرها

  • کمک ۳ میلیارد ریالی خیران به مرکز نگهداری معلولان
  • کمک ۳ میلیارد ریالی خیران به مرکز نگهداری معلولان در فسا
  • امدادرسانی به ۶ مصدوم در محورهای مواصلاتی چهارمحال و بختیاری
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • پدیده جدید و مشکوک « پاکدم » در مراکز تفریحی شهر
  • پدیده جدید و مشکوک «پاکدم» در مراکز تفریحی شهر
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • پدیده جدید و مشکوک در مراکز تفریحی شهر
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت