Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک چهره سیاسی اصولگرا اظهار کرد: خوشبختانه آقای رییسی از لحظه ثبت نام در انتخابات به گونه ای عمل کردند که خود را وامدار هیچ جریان خاصی نبینند و این موقعیت خوبی ایجاد می کند تا آقای رییسی فارغ از توقعات و چانه زنی ها در تحقق رویکرد فرا جناحی خود بگردند و نیروهایی را که به درد کشور می خورند شناسایی و انتخاب کنند و به کار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مرتضی طلایی»، چهره سیاسی اصولگرا، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا در رابطه با چالش های پیش روی دولت سیزدهم در ابتدای کار، اظهار کرد: به نظر می‌رسد تا زمانی که آقای رئیسی کابینه خود را معرفی نکند بزرگترین چالش ما مساله کابینه دولت آینده خواهد بود. برای برون رفت از مشکلات امروز جامعه که خواسته و ناخواسته بر سر راه دولت ایجاد شده و عده ای ایجاد می کنند‌ مهمترین چالش کابینه ای است که انشاالله مسیر تحقق خواسته های مردم و تحقق وعده های رییس جمهور منتخب را عملیاتی کند‌.

او افزود: در حال حاضر فرض را بر این می گیریم که این امر در چند روز آینده محقق و دولت مستقر شود. احساس من این است که جریاناتی از بیرون و از داخل قصد ملتهب کردن اوضاع را دارند. نمی توان به شکل عادی به اتفاقاتی که این روزها در گوشه و کنار کشور رخ می دهد نگاه کرد این فشاری است که بر دولت آینده وارد می کنند و دولت را در برابر حجم بالایی از مطالباتی قرار می دهند که دولت یازدهم و دوازدهم نتوانست به آنها عمل کند و موجب نارضایتی مردم شد، این مطالبات امروز به طرف دولت آقای رییسی سر ریز می شود.

طلایی تصریح کرد: این یک مشکل و مساله است که باید با تدبیر با آن برخورد کرد و مشکل را حل و فصل کرد. آرام سازی فضای کشور و ایجاد روزنه های امید به فردایی بهتر و ارتباط گرفتن با مردم و پاسخگویی به مردم همه در کنارهم از مسائلی است که برای دولت وجود دارد در عرصه مدیریت کشور اقتصاد کشور مهمترین مساله، چالش و بحران است. اقتصاد کشور بدهی هایی با حجم غیر قابل تصوری برای دولت سیزدهم بوجود آورده است حجم نقدینگی بالا در کشور و نرخ بیکاری بالا و مشکلات دیگری که بر سر راه دولت قرار دارد و نباید این تصور را ایجاد کرد که این مشکلات یک شبه، حل می شود.

او ادامه داد: حداقل ۸ سال در دولت یازدهم و دوازدهم تلاش شد تا این وضعیت بوجود آمد دولتهای پیر و ناکارآمد ۸ سال کم کاری کردند و به وضع موجود رسیدیم اما من نمی خواهم بگویم ۸ سال زمان می برد تا مشکل را حل کنیم، باید به دولت سیزدهم نیز زمان داد تا بتواند با برنامه ریزی هایی که دارد از مشکلات موجود عبور کند.

این چهره اصولگرا در پایان در رابطه با چینش کابینه گفت: خوشبختانه آقای رییسی از لحظه ثبت نام در انتخابات به گونه ای عمل کردند که خود را وامدار هیچ جریان خاصی نبینند و این موقعیت خوبی ایجاد می کند تا آقای رییسی فارغ از توقعات و چانه زنی ها در تحقق رویکرد فرا جناحی خود بگردند و نیروهایی را که به درد کشور می خورند شناسایی و انتخاب کنند و به کار بگیرند. این افراد می توانند از گروه‌های مختلفی باشند ما باید دولت مردانی ولایی و انقلابی و کارآمد و هماهنگ با رییس جمهور داشته باشیم. اگر چنین شرایطی وجود داشته باشد ما می توانیم کابینه ای فراجناحی داشته باشیم منظور ما این نیست که چند نفر از این حزب و چند نفر از آن حزب بیاورند بلکه منظور ما این است که نگاهی سیاسی به احزاب و افراد وجود نداشته باشد و انتخاب ها مبتنی بر تخصص و تعهد و انقلابی بودن و شاخص هایی این چنینی، باشد.7

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا دولت مشکلات جامعه رییس جمهور اقتصاد اقتصاد کشور نقدینگی بیکاری انتخابات شاخص اقتصاد بیکاری نقدینگی رییسی مرتضی طلایی آقای رییسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۵۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ مالیات‌ها نقش مهمی در پیشبرد توسعه اقتصادی، فراهم کردن منابع ضروری برای عملیات دولتی، پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی ایفا می‌کنند. مالیات به عنوان منبع اصلی درآمد دولت، در تامین مالی منابع بودجه، حمایت از پروژه‌های استراتژیک دولت و تضمین دسترسی عادلانه به زیرساخت‌های ضروری برای شهروندان ایرانی نقش اساسی دارند.

با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از درآمد‌های بودجه کشور از منابع پایدار با محوریت مالیات به دست می‌آید، مالیات نه تنها برای تأمین مالی وزارتخانه‌های دولتی ضروری است، بلکه برای رفع کسری بودجه، تسویه بدهی‌ها و ارتقای رشد اقتصادی نیز ضروری است.

تامین مالی بودجه ایران از طریق مالیات برای تسهیل منابع پایدار، رفع کمبود‌های بودجه و هدایت سرمایه گذاری در کشور حیاتی است. با کاهش اتکا به صادرات نفت و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، مالیات‌ها نقش کلیدی در ارتقای ثبات اقتصادی، حمایت از سرمایه گذاری پایدار و تحریک رشد در بخش‌های مختلف ایفا می‌کنند. از طریق سیاست‌های استراتژیک مالیاتی و جمع‌آوری کارآمد درآمد، دولت می‌تواند پایداری مالی را افزایش دهد، فرصت‌هایی برای توسعه اقتصادی ایجاد کند و محیطی مساعد برای سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل ایجاد کند.

علاوه بر مالیات سهم دولت، سازمان امور مالیاتی مالیات‌هایی را که تأثیر مستقیم بر توسعه و زیرساخت‌های منطقه‌ای دارد، جمع آوری می‌کند. یکی از نمونه‌های قابل توجه سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده است که به توسعه شهری و پروژه‌های زیرساختی منطقه‌ای در سراسر کشور کمک می‌کند.

سهم ۴ درصدی مالیات بر ارزش افزوده اختصاص یافته به شهرداری‌ها بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ تخصیص یافته است که در جهت سرمایه گذاری در شهر‌ها و ارتقای زیرساخت‌های منطقه‌ای در نظر گرفته شده است. این تخصیص اعتبار مزایای محسوسی دارد که از جمله می‌توان به تکمیل کمربندی شهر قزوین با ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد که نشان از تاثیر مثبت مالیات بر توسعه شهری و ارتقای زیرساخت‌ها دارد.

علاوه بر این، مالیات‌ها با حمایت از خدمات ضروری، ترویج سرمایه گذاری و تقویت رشد فراگیر به عنوان محرک توسعه اقتصادی عمل می‌کنند. با تخصیص درآمد‌های مالیاتی به حوزه‌های حیاتی مانند مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و پرورش و زیرساخت‌ها، دولت رفاه عمومی را بهبود بخشیده است، استاندارد‌های زندگی را بالاتر برده است و فرصت‌هایی برای پیشرفت اجتماعی-اقتصادی ایجاد کرده است. سیاست‌های مالیاتی که توسعه پایدار، تخصیص عادلانه منابع و مدیریت کارآمد درآمد را در اولویت قرار می‌دهند، نقش مهمی در تضمین رفاه بلندمدت و ثبات اقتصادی برای کشور دارند.

در پایان، مالیات محور اصلی توسعه اقتصادی کشور است. مالیات با تأمین بودجه موردنیاز دولت، تامین مالی پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی، نقش اساسی در پیشبرد توسعه اقتصادی ایران ایفا می‌کند. با استفاده از درآمد‌های مالیاتی برای سهم دولت جهت رفع کسری بودجه، سهم شهرداری‌ها جهت حمایت از توسعه منطقه‌ای و سهم بهداشت در جهت زیرساخت‌ها و یارانه‌های حوزه بهداشت دولت می‌تواند رشد اقتصادی را بهبود ببخشد، رفاه اجتماعی را با توسعه همگون منطقه‌ای افزایش دهد و فرصت‌هایی برای توسعه پایدار متوازن ایجاد کند. از طریق سیاست‌های مالیاتی استراتژیک، جمع‌آوری کارآمد درآمد و تخصیص شفاف منابع، ایران می‌تواند از قدرت مالیات‌ها برای ایجاد اقتصاد مقاومتی، تقویت خدمات عمومی و ترویج رشد فراگیر برای همه شهروندان استفاده کند.

 

دیگر خبرها

  • واکنش دولت غزه به حمله زمینی رژیم صهیونیستی به رفح
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • فعالسازی ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • رییسی: امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس فعال می‌شوند
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری در سایه حمله مجدد نظامیان صهیونیست