بازآفرینی بافت های فرسوده نظرآباد در دستور کار قرار گرفت
تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۶۵۸۶۶
ارسلان قاسمی روز جمعه به خبرنگار ایرنا گفت : در تلاش هستیم تا با جلب مشارکت های مردمی ، اعطای تخفیف های قانونی و"جذب سرمایه گذار روند بازسازی بافت های فرسوده را در این شهرستان سرعت بخشیم.
وی با اشاره به نقش تاثیر گذار مردم در بازآفرینی بافت های فرسوده نظرآباد، ضرورت همت و تلاش جمعی مسئولان برای هدایت این شهرستان در مسیر توسعه و آبادانی هرچه بیشتر را مورد تاکید قرار داد.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
فرماندار نظر آباد گفت: اداره راه و شهرسازی نظرآباد در برنامه ریزی های شهری برای بازآفرینی بافت های فرسوده همکاری شایان توجهی خواهد داشت و فعالیت این ارگان به ویژه در فازهای مطالعاتی بخش عمرانی در این زمینه راهگشا خواهد بود.
وی اظهار داشت: حوزه معاونت برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و نیز شهرداری نظرآباد در اجرای طرح بازآفرینی بافت های فرسوده مشارکت خواهند داشت.
قاسمی گفت: بازآفرینی بافت های فرسوده فقط در انجام امور عمرانی از جمله جدول گذاری و آسفالت خلاصه نمی شود، زیرا پرداختن به حوزه اجتماعی و فرهنگی در این مناطق بسیار حائز اهمیت و غیرقابل چشم پوشی است و در این زمینه نیازمند تهیه و تدوین برنامه های اصولی و کاربردی می باشیم.
شهرستان ۱۶۰ هزار نفری نظرآباد در ۴۵ کیلومتری غرب کرج مرکز استان البرز قرار دارد.
برچسبها کرج کمیسیون معماری شهرسازی و بافت های فرسوده شورای اسلامی شهر کرج نظرآباد
منبع: ایرنا
کلیدواژه: کرج نظرآباد کرج نظرآباد بازآفرینی بافت های فرسوده
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۵۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
مشوقهای جدید نوسازی به منطقه۱۷ رسید
همشهری آنلاین- ابوذر چهل امیرانی: حدود ۲۶درصد از منطقه۱۷ را بافت فرسوده تشکیل میدهد و جزء مناطقی به حساب میآید که نوسازی در آن ضروری است، اما از آنجا که بیشترین ساختمانهای این منطقه را بناهای کم مساحت تشکیل میدهد، امکان دریافت مجوز نوسازی در آنها غیرممکن بود. حالا خبر رسیده که مشوقهایی برای نوسازی این املاک به شهرداری منطقه۱۷ ابلاغ شده است.
به گفته معاون شهرسازی و معماری شهردار منطقه، بناهای کمتر از ۵۰متر مربع در این منطقه وجود دارد که طبق ضوابط شهرسازی، امکان ساختوساز ندارند، اما در طرح جدید نوسازی بافت فرسوده، شرایط ساخت برای آنها در نظر گرفته شده است.
«علیرضا پارسافر» با بیان اینکه تقریباً به همه املاکی هم که مساحت کمتر از ۱۰۰متر مربع داشتند، مجوز ۳طبقه ساخت داده میشد، اضافه میکند: «اینک مجوز ساخت یکطبقه دیگر نیز به این بناها اضافه شده است.»
بیشک، تجمیع املاک در مناطقی مثل منطقه۱۷ که املاک ریزدانه زیادی دارد، امری مهم است. پارسافر مژده میدهد که درصورت تجمیع ۶پلاک با همدیگر و افزایش مساحت بیش از ۴۰۰متر مربع، یکطبقه اضافه هم به آنها تعلق میگیرد. در واقع بسته بسیار خوبی برای شهروندان دارای املاک فرسوده درنظر گرفته شده است.
وی با اعلام اینکه ۲/۴درصد از بافت فرسوده شهر تهران در این منطقه قرار دارد، ادامه میدهد: «با توجه به دستورالعملهای تشویقی شهردار تهران و پیگیری معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، خوشبختانه دستورالعملهای تشویقی برای نوسازی بافت فرسوده پس از اخذ تأیید از مراجع مربوطه، به مناطق ابلاغ شده که واقعاً گرهگشایی برای مناطقی از جمله منطقه۱۷ محسوب میشود. براین اساس، لازم است شهروندان ساکن در املاک فرسوده، با بهرهگیری از این تسهیلات به نوسازی و تجمیع املاک خود روی آوردند.»
البته وی به نقش دفاتر تسهیلگری به عنوان یکی از بازوهای اجرایی برای تشویق مردم به نوسازی بافت فرسوده اشاره و عنوان میکند: «این دفاتر در مناطقی که بافت فرسوده دارند، راهاندازی شده و در منطقه۱۷ هم فعال است. بسیاری از شهروندانی که برای تجمیع ملک به شهرداری مراجعه میکنند، ابتدا به این دفاتر ارجاع داده میشوند تا پس از حصول نتیجه، اقدامات بعدی پیگیری و انجام شود.»
پارسافر میگوید: «هدف از ارجاع شهروندان به دفاتر تسهیلگری این است که شرایط تجمیع که از طریق سازمان نوسازی شهر تهران به این دفاتر اعلام شده، بررسی شود و پس از مشخص شدن یکسری موارد، اگر خواستار تجمیع بودند، به معاونت شهرسازی منطقه ارجاع داده شوند چون تجمیع به یکسری عوامل بستگی دارد که برخی از آن شرایط، خارج از حیطه کار شهرداری است. یکی از وظایف دفاتر تسهیلگری این است که شرایط مالکانی که قصد تجمیع دارند را درنظر بگیرد و بتواند آنها را کنار یکدیگر بیاورد و مشکلاتشان را طبق ضوابط تعیین شده برطرف کند.»
کد خبر 737851 برچسبها بافت فرسوده نوسازی سازمان نوسازی شهر تهران شهردارى تهران منطقه ۱۷