Web Analytics Made Easy - Statcounter

داور فنی بخش محتوای دیجیتال دوازدهمین جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال گفت: تولید محتوای دیجیتال امروز به بزرگترین دغدغه افرادی تبدیل شده که قصد اطلاع‌رسانی دارند.

علیرضا رجبی روز دوشنبه با تاکید بر افزایش سرعت دسترسی به اطلاعات در نتیجه تولید محتوای دیجیتالی افزود: محتوای دیجیتالی در عین فراگیری و تعاملی‌بودن به دلیل در دسترس بودن، محرک افراد برای مطالعه بیشتر است زیرا محتوای اطلاعاتی در فضای مجازی مشکلات دسترسی به محتوای اطلاعاتی فرم‌های سنتی را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه با وجود انواع مختلفی از مطالب موجود در فضای مجازی موضوع نحوه ارائه اطلاعات از سوی کارشناسان اطلاعات با جدیت دنبال می‌شود تصریح کرد: با ادامه محبوبیت تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و کتابخوان‌ها مصرف‌کننده متوسط، اکنون گزینه‌های گوناگونی دارد که علاوه بر رایانه خود، برای به دست آوردن اطلاعات مورد نیاز از دیگر ابزار اطلاع‌رسانی نیز استفاده می کند.
رجبی ادامه داد: برای موفقیت در عرصه محتوای دیجیتال، سازندگان محتوا باید بهترین روش برای ارائه محتوای اطلاعات خود را بسته به نیاز مخاطب به مصرف کنندگان ارائه دهند.

    وی گفت: مجموعه‌ای از رسانه‌های قدیمی و جدید جامعه ما را احاطه کرده است؛ به طوری که ما را مجبور به گسترش مفهوم سواد و ارتقاء آن از خواندن و نوشتن، به مشاهده عمیق در استفاده از رسانه‌های گوناگون، برای دسترسی، فهم و ایجاد ارتباطات کرده است. سواد رسانه‌ای سبب می‌شود تا جهت‌یابی فرد با دوراندیشی و درایت و نیز درک موقعیت‌ها همراه شود. بر این مبنا انتخاب و گزینش رسانه‌ها به صورتی هدفمند و گزیده موجب تثبیت و ارتقاء موقعیت مخاطب می‌شود و به طور کلی، سواد رسانه‌ای سعی دارد خواندن سطرهای نانوشته رسانه‌های متنی، تماشای پلان‌های یک نمایش یا شنیدن صداهای پخش شده از رسانه‌های الکترونیکی را به مخاطبین بیاموزد و قدرت درک نحوه کار رسانه‌ها و معنی سازی را در آن‌ها تبیین کند.

داور دوازدهمین جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال گفت: نظر به پیشرفت روزافزون فناوری و به تبع آن پیشرفت زیرساخت‌های تولید محتوا در قالب‌های فیلم، موشن‌گرافیک، کاریکاتور، پوستر و عکس نیاز به آموزش و بالا بردن سطح سواد رسانه‌ای و شناخت انواع محتوا بیش از پیش احساس می‌شود.
رجبی افزود: جشنواره رسانه‌های دیجیتال نیز که در گذشته قالب‌محور بوده و بیشتر تمرکز خود را روی زیرساخت‌ها معطوف کرده بود، از دوره یازدهم که با ثبات در زیرساخت مواجه شد رویکرد خود را به محتوا محوری تغییر داد بنابراین در جشنواره امسال شاهد پیشترفت چشمگیری در بالارفتن کیفیت تولیدات و آثار ارسالی به دبیرخانه بودیم.
وی تصریح کرد: فعالیت نوجوانان در جایگاه تولیدکنندگان محتوا از نکات قابل توجه در جشنواره دوازدهم رسانه‌های دیجیتال است که افزایش کمی و کیفی آثار نویدبخش آینده روشن کشورمان در حوزه تولیدات محتوا در فضای مجازی است.

دوازدهمین جشنواره رسانه های دیجیتال در یک نگاه

دوازدهمین جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال به عنوان بزرگترین رویداد شناسایی و معرفی آثار و فعالان فرهنگی، هنری و رسانه‌ای دیجیتال امسال در محورهای اصلی «انقلاب اسلامی و مقاومت (با محوریت نقش شهید حاج قاسم سلیمانی)»، «خانواده و سبک زندگی»، «اقوام، فرهنگ محلی و گردشگری»، «مسجد و مناسک دینی»، «امید، تفریح و نشاط اجتماعی»، «سواد رسانه‌ای و زیست مجازی»، «حکمرانی و مدیریت فرهنگی»، «خدمات مطالعاتی، آموزشی و پژوهشی» و «روایت کرونا در فضای مجازی» برگزار می‌شود.
«تولید و نشر، نرم‌افزارهای تلفن همراه، بازی‌های رایانه‌ای و محتواهای دیجیتال» ۴ بخش این جشنواره هستند که برگزاری آن در بستر پلتفرم پلتزار به نشانی http://www.platzaar.ir در جریان است./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دوازدهمین جشنواره رسانه های دیجیتال محتوای دیجیتال سواد رسانه ای فضای مجازی تولید محتوا رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۷۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان گفت: تاکنون اقدامات خوبی در سطح شهرستان انجام شده، اما وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست، مدیران ما با وجود اینکه تلاش می‌کنند اما اطلاع‌رسانی از خدماتشان نمی‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حمیدرضا محمدی فشارکی بعد ظهر امروز _یکشنبه، نهم اردیبشهت_ در جلسه شورای اداری شهرستان کاشان اظهار کرد: امپراطوری رسانه‌ای دشمن همه تلاشش را انجام می‌دهد تا بی‌عفتی و لاابالی‌گری را در جامعه ترویج دهد.

وی افزود: اگر وحدت، همدلی و انسجام نباشد بسیاری از مشکلات رفع نمی‌شود، تصمیماتی که در کاشان گرفته می‌شود همه منطقه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان گفت: اگر وحدت و همدلی و انسجام باشد اقدام و عمل رخ می‌دهد، باید بتوانیم بن‌بست‌ها را بشکنیم، با اجرای قوانین و هماهنگی با دستگاه‌های نظارتی و کار کارشناسی می‌توانیم از کار مردم گره گشایی کنیم.

محمدی فشارکی افزود: توجه نکردن دستگاه‌های دولتی به موضوع اطلاع‌رسانی موجب فاصله بین مسئول و مردم، بروز بخشی از بی‌اعتمادی‌ها در جامعه و آسیب به سرمایه‌های اجتماعی و نوعی خود تخریبی است.

وی اظهار کرد: عدم توجه مدیر به مقوله اطلاع رسانی در خصوص دستاوردها توسط دستگاه‌های اجرایی نوعی خود تخریبی و خود تضعیفی است.

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان بیان کرد: رسانه‌ها از مسئولان شهرستان کاشان گلایه مند هستند، چراکه برخی از مسئولان خدمات انجام شده در دستگاه خود را به موقع اطلاع‌رسانی نمی‌کنند.

محمدی افزود: تاکنون اقدامات خوبی در سطح شهرستان انجام شده، اما وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست، مدیران ما با وجود اینکه تلاش می‌کنند اما اطلاع‌رسانی از خدماتشان نمی‌کنند و شبکه‌های مجازی شهرستان در دست افرادی قرار می‌گیرد که به جای تقویت روحیه و امیدآفرینی در جامعه تخریب، یاس و ناامیدی را تبلیغ می‌کنند و مردم هم ناامید می‌شوند.

وی اضافه کرد: مردم باید متوجه عملکرد مسئولان شوند و این مهم از طریق بیان دستاوردها و خدمات از طریق رسانه‌ها محقق می‌شود.

هادی کاشانی مدیر بحران کاشان هم در جلسه شورای اداری اظهار کرد: بارش‌های چهارم اردیبهشت باعث بروز بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال به جاده‌ها، خطوط ریلی، خانه‌های سازمانی و بخش کشاورزی در مناطق سیل‌زده بخش مرکزی این شهرستان وارد کرد.

وی افزود: خسارت برآورد شده شامل ۲۱۳ هکتار از باغات و مزارع صیفی و سبزی بود که شامل ارزش‌گذاری نابودی حدود ۸۷۰ تن انواع محصولات باغی و زراعی، ۴۵ رأس گوسفند، تخریب چهار رشته قنات و چند کیلومتر جاده بین مزارع است.

کاشانی با اشاره به اهمیت گزارش‌های هواشناسی تأکید کرد: از بهره‌برداران در بخش‌های مختلف زراعی، باغی و دامداری و گلخانه‌ای، درخواست داریم موارد ایمنی را رعایت کرده و خسارت‌های احتمالی را به واحدهای مربوط در مدیریت جهاد کشاورزی اطلاع‌رسانی کنند.

وی خاطرنشان کرد: لزوم توجه به حفاظت سازه‌های کشاورزی، گلخانه‌ها، واحدهای دام و طیور، شبکه‌های آب، برق، گاز و مخابرات از جمله ضرورت‌هایی است که کشاورزان باید در برابر سیل و بارش رگبار باران مورد توجه جدی قرار دهند.

کد خبر 748920

دیگر خبرها

  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • بیمارستان محب مهر پلمب نشده است
  • پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل حجاب یا اختلاف ملکی؟
  • تکذیب پلمب یک بیمارستان به دلیل کشف حجاب در شمال تهران
  • پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب؟
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است