Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@02:03:15 GMT

اورژانس اصفهان در آستانه انحلال

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۵۸۳۱

اورژانس اصفهان در آستانه انحلال

‍‍‍‍‍‍

دریافت 11 MB

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها- مریم یاوری: کرونا و چالش‌هایش گویی قصد ندارد آرامش را به شهر بازگرداند، روز به روز وضعیت شیوع این بیماری بدتر شده و آمار مبتلایان و مرگ و میر ناشی از این بیماری روند صعودی دارد.

بارها و بارها در دوران این بیماری تاب آوری کادر درمان ته کشیده اما به روش‌های مختلف انگیزه آنها برای خدمت به مردم تقویت شده است، در این بین گویا طلایه داران امدادرسانی به بیماران و مصدومان حوادث و تصادفات در اصفهان سهمی از حمایت‌های کادر درمان نداشته و به اعتقاد بسیاری از آنها حتی گوش شنوایی برای شنیدن مطالباتشان هم ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزانه ۱۵ پایگاه اورژانس در استان اصفهان تعطیل است

محمد که یکی از نیروهای امدادرسان اورژانس استان اصفهان است از افزایش ساعات کاریشان از ۱۲ ساعت به ۲۴ ساعت گلایه دارد و به خبرنگار مهر می‌گوید: به علت کمبود نیرو در اورژانس استان اصفهان ما مجبوریم ساعات زیادی را کار کنیم.

او ادامه می‌دهد: در استان اصفهان ۱۶۰ پایگاه اورژانس وجود دارد و سهم شهر اصفهان ۵۹ پایگاه است که می‌توان گفت این روزها هر روز حداقل هفت پایگاه در شهر اصفهان و ۱۵ پایگاه در استان اصفهان تعطیل است و این در حالی است که بار تعطیلی این پایگاه‌ها بر دوش پایگاه‌های فعال سنگینی می‌کند.

این امدادرسان اورژانس استان اصفهان به بی مهری‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در زمینه استخدام نیروی جدید برای اورژانس اصفهان اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: بارها در این زمینه به دانشگاه علوم پزشکی درخواست استخدام داده شده اما هیچ خروجی نداشته است.

۱۴۰ نیروی آماده به کار اورژانس در انتظار موافقت دانشگاه علوم پزشکی

او اضافه می‌کند: به دنبال بی توجهی‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سازمان اورژانس دست به کار شد و آگهی استخدام در اورژانس اصفهان را از یک ماه گذشته به صورت رسمی در سایت این سازمان اعلام کرد، تاکنون ۱۴۰ نفر متقاضی علی رغم حقوق کم و شرکتی بودن قرارداد برای همکاری با اورژانس اصفهان اعلام همکاری کرده‌اند اما هنوز دانشگاه علوم پزشکی با این امر موافقت نکرده است.

حسین دیگر امدادرسان اورژانس اصفهان است با اشاره به انجام مأموریت‌های بالای نیروهای اورژانس اصفهان در هر شبانه روز به خبرنگار مهر می‌گوید: در این ارتباط باید یادآور شوم که تا قبل از شیوع کرونا هر گروه دو نفره اورژانس در هر شیفت کاری ۱۰ تا ۱۲ مأموریت را انجام می‌داد واین در حالی است که این روزها به صورت میانگین هر فرد در شیفت کاری بین ۲۰ تا ۲۲ مأموریت را انجام می‌دهد.

او تعداد استاندارد نیروی اورژانس در هر پایگاه را هشت نفر اعلام می‌کند و می‌افزاید: این در حالی است که در حال حاضر به صورت میانگین در هر پایگاه در استان اصفهان بین چهار تا پنج نیروی امدادرسان وجود دارد.

حذف غذای پرسنلی کارکنان اورژانس اصفهان

این پرسنل اورژانس استان اصفهان همچنین به حذف سهمیه غذای کارکنان اورژانس این استان به بهانه پرداخت هزینه غذا به آنها اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: از اوایل سال ۹۹ غذای پرسنل را حذف کرده‌اند و این در حالی است که حدود ۱۷ ماه است در این زمینه هیچ هزینه‌ای به پرسنل پرداخت نشده است.

او می‌افزاید: از سوی دیگر نیز باید توجه داشت که هیچ هزینه ایاب و ذهابی برای پرسنل اورژانس اصفهان در نظر گرفته نشده و برخی از پرسنل که از اصفهان به سمت شهرهای اطراف مانند ورزنه، تودشک و … می‌روند هیچ هزینه‌ای بابت تردد دریافت نمی‌کنند.

پرداخت حقوق با تعرفه سال ۹۹ و برداشت مالیات با تعرفه سال ۱۴۰۰

رضا دیگر پرسنل اورژانس استان اصفهان نیز که از عدم پرداخت اضافه کار پرسنل اورژانس نیز شکایت دارد، در این ارتباط به خبرنگار مهر می‌گوید: در سال جاری تنها اضافه کار فروردین را پرداخت کرده‌اند که این اضافه کار بر اساس حقوق سال ۱۳۹۹ حساب شده ومیزان مالیات کم شده از آن بر اساس مالیات سال ۱۴۰۰ بوده است.

اورژانس استان اصفهان حتی یک پایگاه ملکی هم ندارد، هشت پایگاه اورژانس در این شهر به صورت کانکس فعالیت دارد مانند پایگاه ملک‌شهر، پایگاه باغ فدک و پایگاه بیمارستان کاشانی، برخی از پایگاه‌های ما نیز در ایستگاه‌های آتش نشانی مستقر هستند و یک پایگاه نیز در مترو مستقر شده است و این شرایط شایسته کارکنان اورژانس استان نیست

حذف حق مسئولیت مسئولان پایگاه‌های اورژانس

او همچنین به حذف حق مسئولیت مسئولین پایگاه‌های اورژانس استان اصفهان اشاره می‌کند و ابراز می‌کند: این امر با دستور طاهره چنگیز رئیس بیمارستان علوم پزشکی اصفهان انجام شده است و چنانچه این طرح لغو نشود شاهد استعفای همه مسئولان پایگاه‌های اورژانس استان اصفهان خواهیم بود.

این پرسنل اورژانس استان اصفهان همچنین به حذف سختی کار کارکنان بخش اتاق فرمان اورژانس استان اصفهان طی چند ماه اخیر اشاره می‌کند و می‌افزاید: کارکنان این بخش در طول روز به ۶ الی ۷ هزار تماس پاسخ می‌دهند، این پرسنل پس از حذف سختی کارشان اعتصاب کردند و در نتیجه دانشگاه علوم پزشکی مجبور به برگرداندن سختی کار آنها شد.

ایجاد قبرستان آمبولانس‌ها در اصفهان

علیرضا نیز دیگر پرسنل اورژانس استان اصفهان است، او که از وضعیت نامناسب آمبولانس‌های اصفهان گلایه دارد به خبرنگار مهر می‌گوید: تعمیرگاه مرکزی اورژانس در خیابان کهندژ به نوعی به قبرستان آمبولانس‌های استان تبدیل شده است، در این مرکز آمبولانس‌های تولید ۲۰۱۸ وجود دارد که به علت خرابی یک قطعه مدت‌هاست بلااستفاده مانده و دانشگاه علوم پزشکی بودجه کافی برای تعمیر این آمبولانس‌ها را تأمین نمی‌کند.

او اضافه می‌کند: بسیاری از آمبولانس‌های اصفهان حتی کولر هم ندارد و ما همیشه شرمنده شهروندان می‌شویم چرا که بسیاری از آمبولانس‌هایی که امروز در پایگاه‌های اورژانس استان اصفهان مورد استفاده است متعلق به سال‌های ۸۴ و ۸۵ است.

کارکنان اورژانس اصفهان خانه به دوش هستند

این پرسنل اورژانس استان اصفهان که امدادگران اورژانس اصفهان را به نوعی خانه به دوش می‌داند، تصریح می‌کند: اورژانس استان اصفهان حتی یک پایگاه ملکی هم ندارد، هشت پایگاه اورژانس در این شهر به صورت کانکس فعالیت دارد مانند پایگاه ملک‌شهر، پایگاه باغ فدک و پایگاه بیمارستان کاشانی، برخی از پایگاه‌های ما نیز در ایستگاه‌های آتش نشانی مستقر هستند و یک پایگاه نیز در مترو مستقر شده است و این شرایط شایسته کارکنان اورژانس استان نیست.

عدم پرداخت کارانه پرسنل اورژانس اصفهان از پاییز سال ۹۹

او همچنین از عدم پرداخت کارانه کارکنان اورژانس استان اصفهان گلایه می‌کند و ادامه می‌دهد: این حق از پاییز سال گذشته به حساب کارکنان اورژانس استان اصفهان پرداخت نشده و تنها پرداختی به کارکنان اورژانس استان اصفهان حقوق آنها بوده است.

صف طولانی آمبولانس‌های اصفهان پشت در بیمارستان ها

علیرضا همچنین به انتظار طولانی نیروهای امدادرسانی اورژانس اصفهان پشت در بیمارستان‌ها برای تحویل بیمار اشاره می‌کند و می‌گوید: این روزها این معضل نیز به چالش‌های کارکنان اورژانس اضافه شده است.

همچنین غفور راستین، رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان نیز با بیان اینکه کارانه و بهره وری و ارتقای نیروهای اورژانس استان اصفهان در حال اجرا است، به خبرنگار مهر می‌گوید: باید توجه داشت کارانه مشمول همه نیروها نمی‌شود چون با این اقدام پایگاه‌های اورژانس استان تعطیل خواهد شد.

پرداخت‌ های اورژانس برابر با درآمد بیمارستان‌ها است

اوکه معتقد است در اورژانس همه پرداخت‌ها بسته به درآمد بیمارستان‌ها است، ادامه می‌دهد: در پرداخت کارانه مشکلی نداریم اما در زمینه ارتقا وبهره وری که قانون است و نمی‌توان بیشتر از ۱۲ ساعت در ۲۴ ساعت شیفت داد مشکلاتی را داریم.

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان می‌افزاید: در همه استان‌ها بعد مسافت اجازه نمی‌دهد کمتر از ۲۴ ساعت شیفت بدهند و از این رو بهره وری شامل این نیروها نمی‌شود اما تاجایی که توانستیم در سطح شهر این شرایط را ایجاد کردیم.

او می‌افزاید: در این زمینه تعدادی متقاضی جدید نیز داریم که کم کم وارد سیستم خواهند شد.

محدودیت‌ های روند بهره برداری به نفع برخی‌ها نیست

راستین تاکید می‌کند: در روند بهره وری محدودیت‌هایی ایجاد می‌شود که به نفع خیلی‌ها نیست چرا که امکان اضافه کاری در محل خدمت دیگری وجود ندارد و امکان اضافه کاری بیشتر از ۸۰ ساعت را نیز ندارند.

او با بیان اینکه در استان اصفهان تعداد پایگاه‌های اورژانس زیاد است و نیروی امدادرسانی دراین پایگاه‌ها نسبت به نیاز کمتر است، امکان ارتقای بهره‌وری برای همه نیروها وجود ندارد، ابراز می‌کند: در این شرایط یکسری از کارکنان ناراضی می‌شوند، در حال حاضر جذب نیروی استخدام را در دستور کار داریم و بیش از ۲۰۰ نفر در مرحله استخدام هستند و دانشگاه این اجازه را به ما داده که معادل نیروهای استخدامی نیروی شرکتی نیز بکارگیری کنیم و فراخوان عمومی در این زمینه داده‌ایم اما متقاضی کافی را نداشتیم.

انگیزه نیروهای اورژانس به روند پرداخت‌ها بستگی دارد

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان با بیان اینکه شرایط کار در اورژانس استان اصفهان با توجه به افزایش مأموریت‌ها بسیار سخت است، ابراز می‌کند: مأموریت‌ها اورژانس از ۱۰ به ۲۰ مأموریت افزایش یافته و تمام انگیزه نیروی اورژانس به پرداخت‌ها بستگی دارد و اگر نیروی من پرداختی خود را به خوبی دریافت کند حتی در کنار خیابان می‌ایستد و خدمت رسانی می‌کند.

او ادامه می‌دهد: دانشگاه علوم پزشکی هم و غم خود را برای به روز رسانی پرداختی نیروهای اورژانس بکار گیری کرده است.

راستین با بیان اینکه با تعطیلی هر پایگاه اورژانس باری مضاعف بر دوش دیگر نیروهای اورژانس است، اضافه می‌کند: اخیراً این اتفاق منجر به ایجاد فشار زیادی به کارکنان شده است.

او که اظهارات پرسنل اورژانس در زمینه اشکالات موجود در روند استخدام نیروهای جدید را تائید می‌کند، اضافه می‌کند: در صدد رفع این مشکلات هستیم.

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان در خصوص روند بازسازی آمبولانس‌های اصفهان ابراز می‌کند: اورژانس استان اصفهان ۳۰۰ دستگاه آمبولانس دارد که ۱۵۷ دستگاه آن در مدار قرار دارد و تعدادی رزرو آماده دارد و پایگاهی به دلیل نبود آمبولانس تعطیل نشده است.

او ادامه می‌دهد: چهار میلیارد تومان بودجه برای بازسازی آمبولانس‌ها برای اورژانس اصفهان پرداخت شده است که برای هزینه آن باید مزایده برگزار شود، بازسازی آمبولانس در سطح کشور سه مرکز است و از این رو باید ترک تشریفات شود و با این شرایط تعمیرات متوقف نشده و تنها تعمیرکار طلب دارد.

۶۰ دستگاه آمبولانس در دست تعمیر

راستین تاکید می‌کند: در حال حاضر ۶۰ دستگاه آمبولانس در اصفهان در دست تعمیر است و ضروری است که احتیاط در استفاده از آمبولانس رعایت شود.

او در خصوص روند پرداخت اضافه کاری فروردین پرسنل اورژانس استان اصفهان بر اساس تعرفه سال ۱۳۹۹ می‌گوید: دانشگاه‌های دولتی عدد سالی مالی دارند و اردیبهشت پایان سال مالی نیست، این روند هر سال بوده است و بر این اساس ما بر مبنای تعرفه حقوق را سال ۹۹ انجام دادیم و مالیات بر مبنای سال ۱۴۰۰ کسر شد و پیشنهاد ما این است که حقوق نیز از اول فروردین بر مبنای سال ۱۴۰۰ پرداخت شود.

اورژانس استان اصفهان ۳۰۰ دستگاه آمبولانس دارد که ۱۵۷ دستگاه آن در مدار قرار دارد و تعدادی رزرو آماده دارد و پایگاهی به دلیل نبود آمبولانس تعطیل نشده است

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان ادامه می‌دهد: ما پیشنهاد دادیم این مابه التفاوت حقوق را در اردیبهشت ماه جبران کنند.

او همچنین در خصوص دیگر مشکلات پرسنل اورژانس استان ابراز می‌کند: در خصوص این موارد بهتر است مسئولان بالادستی در دانشگاه پاسخگو باشند.

لزوم برگزاری جلسه مشترک پرسنل اورژانس با رئیس دانشگاه علوم پزشکی

آرش نجیمی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این ارتباط برای حل مشکلات پرسنل اورژانس اصفهان برگزاری جلسه مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی با پرسنل اورژانس استان اصفهان را ضروری دانسته و به خبرنگار مهر می‌گوید: تا چهارشنبه هفته جاری برای بررسی این مشکلات این جلسه برگزار و نتایج آن به رسانه‌ها اعلام خواهد شد.

زخم‌های کهنه پرسنل اورژانس اصفهان این روزها سرباز کرده و این امر ناشی از بی عدالتی‌هایی است که نه تنها در بخش بهداشت و درمان بلکه در دیگر بخش‌ها دیده می‌شود و انتظار می‌روند مسئولان بیش از گذشته عدالت محوری را در دستور کار قرار دهند تا شاهد چالش‌های جدی در یکی از ضروری‌ترین مشاغل جامعه نشویم.

کد خبر 5271415

منبع: مهر

کلیدواژه: اورژانس اصفهان افزایش حقوق غفور راستین آرش نجیمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ویروس کرونا عید غدیر خم آمار کرونا واکسن کرونا کرمانشاه بوشهر شیوع کرونا عکس استانها خطبه های نماز جمعه گرگان اردبیل شیراز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بارش باران رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان پرسنل اورژانس استان اصفهان اورژانس استان اصفهان پایگاه های اورژانس استان خبرنگار مهر می گوید کارکنان اورژانس استان پرسنل اورژانس اصفهان آمبولانس های اصفهان دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی اصفهان دستگاه آمبولانس نیروهای اورژانس استان اصفهان پایگاه اورژانس ادامه می دهد بیمارستان ها آمبولانس ها پایگاه ها اضافه کار یک پایگاه سال ۱۴۰۰ بهره وری سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۵۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 

حجت الاسلام والمسلمین رضا نوری نماینده ولی فقیه در استان در این دیدار ضمن آرزوی توفیق برای مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: بعضی از ادارات مسئولیت بسیار سنگینی بر عهده دارند که شرکت آب و فاضلاب هم به جهت ارتباط با پیمانکاران مختلف و انتظارات مردم از یک سو و همچنین کامل نبودن تاسیسات فاضلاب در برخی از شهر‌ها و کمبود اعتبارات از سویی دیگر، مسئولیت سنگین تری را برای مدیرعامل و پرسنل خود به همراه دارد.
نماینده ولی فقیه دراستان بر لزوم انگیزه و علاقه مندی در کار تاکید کرد و افزود: در یک مجموعه، کار و تلاش باید در تمام سطوح از بالاترین مقام تا پایین‌ترین آن مشهود باشد و تمام پرسنل می‌بایست با روحیه‌ای پرنشاط در مسیر رشد و تعالی و نیل به اهداف گام بردارند.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان بجنورد با اشاره به اینکه مسئولیت، زمان و مکان نمی‌شناسد، عنوان کرد: تمامی مدیران باید بصورت ۲۴ ساعته پاسخگو باشند و همه‌ی پرسنل، با دیدن زحمات مدیران وظایف محوله را بطور کامل و دقیق انجام خواهند داد و کار‌ها به خوبی پیش خواهد رفت. 
آبرسانی از پلنگ دره و انتقال پساب بجنورد از مهمترین پروژه‌های استان است
نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر انجام هر چه سریعتر پروژه‌های ناتمام استان گفت: آبرسانی از پلنگ دره و انتقال پساب بجنورد یکی از مهمترین پروژه‌های استان است که می‌بایست در اسرع وقت به نتیجه برسد.
وی اظهار داشت: طبق گفته‌های مسئولین شرکت پتروشیمی خراسان، ۱۲۰۰ همت اعتبار برای انتقال پساب از تصفیه خانه فاضلاب بجنورد به پتروشیمی از سوی این شرکت هزینه شده است و انتظار می‌رود تا سفر ریاست جمهوری به استان، به مرحله بهره برداری برسد.
در ادامه این دیدار رضا عطایی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی نعمات و خدمات زیادی در سایه الطاف حضرت ولی عصر (عج) و رهنمود‌های حکیمانه رهبر انقلاب به مردم رسانده است، گفت: در بخش تامین آب سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب از سدها، چاه ها، چشمه‌ها و قنات‌ها استحصال و در ۷۵۰ باب مخزن ذخیره سازی می‌شود و پس از تصفیه، کلرزنی و گندزدایی از طریق ۷۵۰۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع در اختیار هم استانی‌های عزیز قرار می‌گیرد. 
وی با اشاره به اینکه در استان خراسان شمالی پروژه‌های بسیار خوبی در حال انجام است، عنوان کرد: اتمام پروژه‌های ناتمام از جمله اقدامات اصلی این شرکت در سال جاری است.
عطایی در بحث اعتبارات استانی افزود: توزیع اعتبارات برای اجرای پروژه‌های بزرگ آبرسانی پاسخگو نیست و همکاری و همیاری کلیه مسئولین استانی و شهرستانی را در این رابطه می‌طلبد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه اظهار داشت: در حوزه تاسیسات هرچه داریم مربوط به بعداز انقلاب است و اگر هم تاسیساتی از قبل انقلاب وجود داشته به علت عمر زیاد از مدار بهره برداری خارج شده و مورد اصلاح قرار گرفته است.
وی بابیان اینکه مدیریت مصرف بهینه آب باید در جامعه نهادینه شود افزود: اگر تمام منابع آبی در مدار بهره برداری باشند، اما اگر از آب شرب برای مصارف غیرشرب مانند آبیاری باغچه ها، تامین آب دام، شستشو‌های غیرضرور استفاده نمایند باز هم در اقصی نقاط استان مشکل کمبود آب خواهیم داشت و امامان جمعه و جماعت تاثیرگذارترین افراد برای تبیین موضوع صرفه جویی و پرهیز از اسراف در جامعه و بین مردم هستند که کمک این عزیزان در زمینه فرهنگ مصرف بهینه آب اهمیت بسزایی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • انحلال دو فدراسیون ورزشی/ بازگشت بادبانی به فدراسیون قایقرانی
  • توانایی پرداخت مزایای کارگران شهرداری دهدشت فراهم نیست
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • استوری حساسیت برانگیز امید نورافکن؛ پلنگ در حال شکار تمساح! + عکس
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان غربی در مهاباد افتتاح شد
  • جزییات حادثه واژگونی اتوبوس در اتوبان زنجان
  • یک‌ کشته و ۲۳ مصدوم در واژگونی اتوبوس در قزوین