Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@13:48:55 GMT

کمبود متخصص امنیت سایبری روز به روز بحرانی‌تر می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۴۰۰۴

کمبود متخصص امنیت سایبری روز به روز بحرانی‌تر می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زد دی نت، سرمایه گذاری اندک در این زمینه و عدم رغبت برای تحصیل در حوزه امنیت سایبری باعث شده تا بسیاری از مؤسسات و نهادهای دولتی و خصوصی در سراسر جهان برای تأمین نیروی متخصص در بخش یادشده دچار مشکل شوند و فشار کار زیادی به فعالان در این بخش تحمیل شود.

دورکاری ناشی از شیوع ویروس کرونا موجب شده تا چالش‌های بیشتری برای تأمین امنیت زیرساخت‌های شبکه‌ای به وجود آید و یک مطالعه جهانی در این زمینه که توسط انجمن امنیت سیستم‌های اطلاعاتی و مؤسسه تحلیل گر گروه استراتژی شرکت‌های تجاری انجام شده، نشان می‌دهد کمبود سرمایه گذاری در حوزه تأمین امنیت سایبری در کنار چالش فشار کاری می‌تواند شرایط را در این بخش بحرانی‌تر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی یادشده که از طریق گفتگو با بیش از ۵۰۰ متخصص امنیت سایبری در سراسر جهان انجام شده، نشان می‌دهد از نظر ۵۷ درصد از پاسخ دهندگان کمبود نیروی ماهر در حوزه امنیت سایبری بر روی سازمان‌های مختلف حرفه‌ای تأثیر منفی گذاشته است. ۱۰ درصد از پاسخ دهندگان این تأثیر را بسیار جدی دانسته‌اند.

۶۲ درصد از پاسخ دهندگان هم گفته‌اند که کمبود نیروی متخصص فشار کار فعالان در حوزه امنیت سایبری را افزایش داده است. ۳۸ درصد از این متخصصان اظهار داشته‌اند این وضعیت بر سلامت روانی آنها تأثیر منفی گذاشته است.

بر اساس این گزارش نبردهای سایبری ناشی از حملات باج افزاری در بسیاری از مشاغل چالش‌های ویرانگری ایجاد کرده و در حال حاضر متخصصان امنیت سایبری با بزرگترین تهدیدها به چالش کشیده شده شده‌اند ۵۰ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند افزایش دورکاری به علت شیوع ویروس کرونا باعث افزایش استرس و بیشتر شدن نگرانی‌های حرفه‌ای آنها شده است.

کد خبر 5273604

منبع: مهر

کلیدواژه: امنیت سایبری امنیت اطلاعات ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی حاکمیت سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی شرکت دانش بنیان نوآوری تحقیقات علمی هوش مصنوعی حکمرانی فضای مجازی گوگل امنیت سایبری روسیه اینترنت درصد از پاسخ دهندگان امنیت سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۴۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • گروه‌های مقاومت در پاسخ مشروع ایران به رژیم اسرائیل دخیل نبودند
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • انتخابات دور دوم مجلس در زنجان چالش بین فضاسازی و حقیقت
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران