Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از appleinsider، یک گروه نسبتاً جدید که توسط غول‌های فناوری از جمله اپل و گوگل پشتیبانی می‌شود، در برابر قوانین پیشنهادی که قدرت بازار بزرگ فروشگاه‌های برنامه‌های غالب را مورد هدف قرار می‌دهد، موضع گیری کرد. سناتور‌های آمریکایی ریچارد بلومنتال، امی کلوبوچار و مارشا بلکبرن قانونی برای برنامه‌های با دسترسی باز را معرفی کردند، لایحه‌ای که تا حدی از شرکت‌های فناوری مانند اپل و گوگل می‌خواهد که بیشتر به فروشگاه‌های برنامه شخص ثالث و بارگیری جانبی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قانون Open App Markets Act

این قانون در مورد دستوراتی که توسعه دهندگان را ملزم به استفاده از سیستم‌های پرداخت شخص ثالث می‌کند، مانند Apple App Store، مجازات برنامه‌هایی که ساختار‌های مختلف قیمت گذاری را در سیستم عامل‌های خارجی ارائه می‌دهند و استفاده از داده‌های خصوصی برای رقابت با برنامه‌های شخص ثالث، برنامه‌های از پیش نصب شده و API‌های خصوصی تنظیم شده است.

در پاسخ به این تصمیم، مسئولان این گروه گفتند که قانون پیشنهادی، انگشتی در چشم هر کسی است که iPhone یا Android خریداری کرده است، زیرا تلفن‌ها و استفاده از فروشگاه برنامه‌های آن‌ها ایمن، قابل اعتماد و آسان است. به گزارش ArsTechnica، آدام کوواچویچ، مدیرعامل گروه اتاق پیشرفت، می‌گوید: من فکر نکنم هیچ کاربری تمایل داشته باشد تا با اجرای قانون جدید کنگره بخواهد استفاده از گوشی‌های هوشمند خود را سخت‌تر کند. به نظر من کنگره به جای مداخله، کار‌های بهتری می‌تواند انجام دهد.

سخنگوی اپل در این باره گفت: از زمان تاسیس، همیشه کاربران در راس تمام تصمیمات ما بوده اند و App Store سنگ بنای کار ما در ارتباط توسعه دهندگان و مشتریان به روشی ایمن و قابل اعتماد است. در بیانیه این شرکت برای CNBC ذکر شده است که تمرکز اپل بر حفظ فروشگاه App است که در آن مردم می‌توانند اطمینان داشته باشند که هر برنامه باید از دستورالعمل‌های دقیق ما پیروی کند و حریم خصوصی و امنیت آن‌ها محافظت می‌شود.

اتاق پیشرفت که آمازون، فیسبوک و توییتر به عنوان اعضای اصلی تامین کننده بودجه آن هستند، در ماه ژوئن علیه بسته‌ای از لوایح ضد تراست که بخشی از آن‌ها برای شکستن سیستم عامل‌های Big Tech طراحی شده بود، لابی کرد. این قانون همچنین مدیریت فروشگاه برنامه‌ها را با یک لایحه که بر مسائل عدم تبعیض تمرکز دارد، مورد بررسی دقیق قرار می‌دهد.

در کنار فشار‌های دولت، اپل با چالش قانونی Epic Games نیز روبروست. توسعه دهنده ادعا می‌کند که اپل انحصاری است و برای تصویب سیستم‌های پرداخت شخص ثالث و فروشگاه‌های برنامه در iOS تلاش می‌کند.

بیشتر بخوانید

اختراع فناوری برای هشدار ترک خوردن و شکستگی نمایشگر توسط اپل

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت اپل شرکت گوگل غول فناوری گوشی آیفون گوشی های هوشمند برنامه ها شخص ثالث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی زاده صبح یکشنبه در نشست با اساتید دانشگاهی و نخبگان و متخصصین حوزه اقتصاد و دریا گفت: سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری در ۹ بند نقشه راهی است که مسئولان ارشد ملی و استانی باید اهتمام لازم را با یک برنامه ریزی مدون، محور توسعه استان قرار دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر افزود: استان بوشهر با دارا بودن حدود ۹ هزار کیلو متر مرز آبی با خلیج فارس و همسایگی با کشورهای حوزه خلیج فارس از اهمیت سوق الجیشی و اقتصادی قابل توجهی برخوردار است، استانی که به واسطه موقعیت استراتژیک و داشتن منابع مختلف یکی از منابع تولید ثروت محسوب می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: استفاده از نخبگان دانشگاهی جهت استفاده از ظرفیت‌های اقتصاد دریا در استان امری ضروری است که حلقه مفقوده را شناسایی و با استفاده از تجارب کشورهای موفق نسبت به احصا آن اقدام کنند.

احمدی زاده افزود: استان بوشهر استانی با ظرفیت کرانه‌ای و پس کرانه و استفاده از حوزه‌های گردشگری دریایی، شیلات، صنایع فراساحل، بنادر، صنایع کشتی سازی و حمل و نقل دریایی می‌تواند به هاب منطقه تبدیل شود.

توسعه آبزی‌پروری

مدیر طرح ملی تکمیل زنجیره پرورش ماهی در قفس گفت: یکی از مغفول مانده‌های حوزه استان بوشهر صنعت نوین آبزی پروری است و با توجه به خشکسالی مستمر، کاهش منابع آب شیرین سطحی و زیرزمینی و ترجیح مصرف این منابع در آب شرب، تنها گزینه پایداری با رشد آبزی پروری کشور، پرورش ماهی در قفس است.

احمدی زاده ادامه داد: سازمان شیلات ایران تولید ۲۰۰ هزار تن انواع ماهی در قفس را در پایان برنامه ششم توسعه پیش بینی کرده بود و محقق نشد و در برنامه هفتم توسعه نیز پیش بینی به ۵۰۰ هزار تن رسیده است که با صنعت قدیمی و عدم بروز رسانی و عدم تولید فناوری یا انتقال تکنولوژی محقق نخواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی عنوان کرد: در حال حاضر کشورهایی همچون نروژ، استرالیا، ایتالیا، چین و کشورهای آسیای شرقی پیشتاز هستند که کشور ما نیز برای تأمین امنیت غذایی کشور نیازمند تولید فناوری یا انتقال فناوری با کمک دانشگاهیان و نخبگان است.

وی بیان کرد: متأسفانه روند پیش بینی سازمان شیلات ایران و مجموعه‌های حاکمیتی موفق نبوده‌اند و باید کار به مجموعه‌های علمی که وظیفه و ظرفیت تولید فناوری را دارند جهت تولید فناوری و تکنولوژی در صنعت آبزی پروری و حوزه‌های دیگر اقتصاد دریا محور که پیشران هستند واگذار شود.

احمدی زاده در پایان گفت: در برنامه پیش بینی شده باید الزامات بازار، سرمایه گذاری، تسهیلات بانکی، نیروی متخصص، تأمین سایت‌های پشتیبان ساحلی، ماهیان بومی با رویکرد اصلاح نژادی، شناورها و تجهیزات مورد نیاز، مراکز تکثیر، تأمین مولدین، لارو و بچه ماهی و غذای آبزیان مورد توجه ویژه قرا گیرد.

کد خبر 6090746

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • شرکت مالک «تیک تاک» برنامه‌ای برای فروش آن ندارد