Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه پزشکی تهران برای بار دوم طی نامه‌ای به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیرامون انتصاب رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، نکاتی را یادآور شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه پزشکی تهران برای بار دوم طی نامه‌ای به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیرامون انتصاب رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، نکاتی را یادآور شد که متن این نامه به شرح زیر است: 

 

مقام معظم رهبری:
من دست یکایک شما پیشگامان رهایی را می‌بوسند و می‌دانم که مسئولین نظام اسلامی از شما غافل شوند، به آتش دوزخ الهی خواهان سوخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جناب آقای دکتر عین اللهی
وزیر محترم، بهداشت درمان و آموزش پزشکی

با درود و صلوات بر محمد و آل محمد
عطف به نامه پیشین در خصوص ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران، با توجه به شرایط ایجاد شده و موضع‌گیری‌های حاضر، مستلزم است نکاتی مطرح گردد.

در برهه روی کار آمدن دولت اصلاحات اتفاقات عجیبی در خصوص انتصاب ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران رخ داد. تحت عنوان دانشجویان انجمن اسلامی با ترس مقابل وزارت خانه خواستار انتصاب خاص برای ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران شدند. رییس دانشگاه با ۳۹ سالگی و بدون تجربه مدیریتی مثل‌های علمی قابل توجه با درجه استادیاری منصوب می‌شود. اگرچه دور از ذهن نیست که این انتصاب با رویکرد سیاسی و به دور از شأنیت علمی و مدیریتی بوده است؛ ما در یک دوره هشت ساله نبض آموزشی دانشگاه در قبضه یک رویکرد سیاسی خاص در آمد. کادرسازی به معنای واقعی کلمه صورت گرفت و اکنون پس از ۲۴ سال همچنان این دانشگاه بر مدار تصمیمات گذشته می‌گذرد.

در دوره دیگر نیز رویکرد متفاوت و از حیث علمی رئیس دانشگاه استاد تمام با سابقه پژوهشی قابل توجه منصوب شد. اما آن تنها تحول مثبت به نفع مردم و کادر درمان به دانشجو رقم نخورد بلکه نبرد پژوهشی دانشگاه نیز در اختیار انتخاب قرار گرفت تا با نیت تکمیل رزومه و بدون کارکرد قابل توجه به نفع کشور و مردم به فعالیت بپردازند.

تجربیات گذشته نشان می‌دهد انتخاب رئیس دانشگاه چه با رویکرد سیاسی با چه رویکرد علمی و تنها اتفاق مثبتی را به نفع کشور رقم می‌زند بلکه صرفاً منافع خاص برخی را تأمین می‌کند. رویکرد مناسب توجه به توان و سابقه مدیریت افراد آن هم نه با دید رزومه محوری بلکه با نگرش کارکرد‌ها و تحولات ایجاد شده است. افزون بر این حق مطالبه رهبر انقلاب و توجه به جوان سازی و کارتن سازی برای آینده و رفع تعارض منافع امری ضروری است. از این رو تمام وقتی، عدم مال‌اندوزی خصوصی، فساد ستیزی و شفافیت مالی افراد برای تحقق تحول در دانشگاه‌ها لازم است.

حسب شرایط دانشگاه، بسیج دانشجویی اعلام می‌کند درصورتیکه بنا باشد با انتصاب فردی دانشگاه صرفا به کنترل آرامش برسد تنها کافیست از دو رییس پیشین که اشاره شد و افراد شبکه آنان محسوب شود تا دانشگاه در سیاسی یا علمی اثبات توام با رکود برسد. اما همانطور که مستحضرید در مقابل هر تغییر و تحول مقاومت وجود دارد و نیاز به پرداخت هزینه است؛ لذا مجموعه بسیج جانشین خالصانه آمادگی خود را برای کمک به تیم مستند دانشگاه وزارت در این خصوص اعلام می‌دارد.

 

نخستین آزمون سخت وزارتخانه بهداشت، انتخاب روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی است

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزرات بهداشت وزیر بهداشت بهرام عین اللهی دانشگاه علوم پزشکی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران ریاست دانشگاه بسیج دانشجویی رئیس دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۰۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز :

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره علت مرگ «فرزانه اکبری» پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی توضیحاتی ارائه داد.

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: «علت فوت «فرزانه اکبری» پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.»

او ادامه داد: «فرزانه اکبری، پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی، چهارم اردیبهشت ماه، در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت مرگ او را محرمانه، به اطلاع خانواده‌اش خواهد رساند.»

«فرزانه اکبری»، همسر دکتر «فرید شهریور» فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر، خبر‌هایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم، در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده‌اند و چند پزشک هم در کما هستند.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه‌ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر داده‌اند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران درحمایت از دانشجویان آمریکا
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی