Web Analytics Made Easy - Statcounter

نحوه خروج هزاران نفر از افغانستان از سوی آمریکا همچنان با انتقاداتی روبرو است.

خبرگزاری میزان - پس از تسلط طالبان بر کابل، پایتخت افغانستان بیش از ۱۰۰ هزار مهاجر افغانستانی، در سراسر جهان پراکنده شدند؛ این افراد با موانع اداری روبرو شدند که می‌تواند آن‌ها را برای سال‌ها سرگردان کند.

به گزارش «ایندیپندنت»، در فاصله ۲ هفته از تسلط کامل طالبان بر افغانستان و مهلت ۳۱ آگوست که آمریکا برای تکمیل تخلیه غیرنظامیان و سربازانش در اختیار داشت، حدود ۱۲۳ هزار نفر از این کشور خارج شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا می‎گوید که هواپیما‌های این کشور ۷۹ هزار نفر، از جمله ۶ هزار آمریکایی و بیش از ۷۳ هزار و ۵۰۰ اتباع کشور‌های ثالث و غیرنظامیان افغانستانی را از افغانستان خارج کردند.

با این حال، فعالان می‌گویند در حالی که این خروج دیوانه وار از افغانستان ممکن است جان افراد زیادی را نجات دهد، اما ده‌ها هزار نفر را در آینده‌ای نامعلوم قرار داده است.

۲۰ کشور مختلف، از آلبانی گرفته تا اوگاندا موافقت کرده‎اند که برخی از افغانستانی‌ها را به طور موقت اسکان دهند و اسناد و وضعیت قانونی آن‌ها همزمان مورد ارزیابی قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: آخرین سکانس از طولانی‌ترین جنگ آمریکا آمریکایی‎ها با تجهیزات نظامی خود در افغانستان چه کردند؟

فعالان حقوق بشری معتقدند که بسیاری از این افراد بی هدف از کشورشان گریخته و هیچ ایده‌ای درباره اینکه به کجا می‌روند، ندارند.

به تازگی، یک ژنرال سابق تفنگداران دریایی آمریکا به نام «جیمز هوس کارترایت»، از جامعه بین المللی خواست فوراً بر ایجاد مکان‌هایی که پناهندگان می‌توانند در آنجا اسکان یابند، تمرکز کنند.

وی گفت که ممکن است این افراد تا یک دهه مجبور باشند در این نوع مکان‌ها زندگی کنند.

این نظمی سابق آمریکا می‎گوید «آن‌ها بین ۵ تا ۱۰ سال در محل اسکان خود خواهند بود؛ زمان زیادی طول می‌کشد تا وضعیت پناهندگی آن‌ها مشخص شود.»

در موضوع خروج نهایی آمریکا از افغانستان، اقدامی که به ۲۰ سال اشغال نظامی افغانستان پایان داد، توجه رسانه‌ها بیشتر بر کشته شدن ۱۳ نظامی آمریکایی و بیش از ۱۰۰ افغانستانی در حمله انتحاری بوده است.

همچنین انتقاداتی از جو بایدن به خاطر رها کردن ۲۰۰ شهروند آمریکایی و ده‌ها هزار افغانستانی که با آمریکا یا سایر دولت‌های متحد همکاری کرده اند، مطرح شده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا افغانستان طالبان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: افغانستان آمریکا افغانستان طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۳۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ کشته براثر ریزش کوه و صاعقه در افغانستان

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از کابل، دفتر مطبوعاتی استانداری ننگرهار امروز اعلام کرد: چهار نفر براثر ریزش کوه در منطقه «درونته» از توابع استان لغمان در شرق افغانستان جان خود را ازدست دادند. این حادثه زمانی بوقوع پیوست که سنگ‌های سرازیر شده از کوه بر سر خودرو‌های سواری در این مسیر فرود آمد، جان باختگان این حادثه سرنشینان دو خودرو سواری بودند. درپی این حادثه جاده پرتردد کابل- جلال آباد نیز به روی رفت و آمد بسته شد.
خبر دیگر اینکه براثر صاعقه در استان‌های پنجشیر و بدخشان افغانستان نیز دو نفر از جمله یک زن و یک مرد جان خود را از دست دادند.
باران‌های شدید و حوادث ناشی از آن از جمله جاری شدن سیل در کمتر از بیست روز گذشته در افغانستان بیش از صد کشته برجای گذاشت.
افغانستان در سال دو هزار و بیست و سه میلادی چهارمین کشور آسیب پذیر جهان از وقوع حوادث طبیعی شناخته شد.
فردا یکشنبه نیز باران‌های شدید و احتمال جاری شدن سیل در بیست و هشت استان افغانستان پیش بینی شده است.

 

دیگر خبرها

  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی
  • ۶ کشته براثر ریزش کوه و صاعقه در افغانستان
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • تمدید کارت ویژه مهاجرین افغانستانی
  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • خون شریک ۲ + فیلم
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • شواهد جدید از به گلوله بستن مردم توسط آمریکایی‌ها در کابل
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان