Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین گفت: آغاز عملیات مرمت ابنیه و راههای مناطق سیل زده قبل از فصل سرما نیازمند تخصیص اعتبارات بموقع است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ ستاد استانی پیشگیری ، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران روز پنجشنبه با حضور سردار آتانی فرمانده سپاه استان، علی فرخزاد معاون عمرانی، لطف الله سیاهکلی و فاطمه محمد بیگی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، مهدیخانی مدیرکل مدیریت بحران، شفیعی فرماندار و مدیران دستگاههای اجرایی در محل سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد حق لطفی در این جلسه اظهارداشت: سیلاب اخیر در استان قزوین بیش از 100 میلیارد تومان به بخش زیرساخت ها خسارت زد که 70 میلیارد تومان به ابنیه و پلها در الموت و 30 میلیارد تومان در محورهای مواصلاتی و پل ها در آوج خسارت وارد کرد.

وی بیان کرد: برای کاهش آسیب ها برخی کارها به صورت موقت انجام شده که بایستی اقدام اساسی هم برای رفع مشکلات داشته باشیم.

حق لطفی یادآورشد: پروسه تعیین پیمانکار و آغاز عملیات اجرایی مرمت و ساخت پل ها وابنیه کمی زمان می برد لذا باید از همین امروز مقدمات و فرایند کارها طی شود تا به فصل سرما نرسیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین اضافه کرد: عملیات عمرانی در مناطق سیل زده به دلیل تغییرات اقلیم و ورود به فصل سرما کمی دشوار است و برای نمونه انتقال دستگاه بیل مکانیکی به محل حداقل 7 ساعت زمان لازم دارد.

حق لطفی گفت: در مناطق آسیب دیده 88 دستگاه پل مانند پل روستای اندج ، محمود آباد و شهید آباد وضعیت بحرانی دارد و باید بسرعت مرمت و بازسازی شود که تامین بموقع اعتبارات آن ضروری است.

وی اظهارداشت: اگر نتوانیم مرمت پل ها را بموقع انجام دهیم ممکن است در آینده به دلیل ترک فعل مورد مواخده قرار گیریم در حالی که مانع اصلی کار نبود اعتبار و تخصیص نیافتن آن است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: راهداری قزوین استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۲۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاروانسرای ینگی امام نیازمند مرمت هر چه سریعتر است

به گزارش جام جم آنلاین البرز، رحیم خاکی اظهار کرد: کاروانسرای ینگی امام یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب استان البرز است که سال گذشته همراه با ۵۳ کاروانسرای دیگر در پرونده کاروانسرا‌های ایرانی به ثبت جهانی رسید.
به گفته مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اشاره به اینکه شرایط بنای کاروانسرا اکنون به گونه‌ای است که به مرمت نیاز دارد و باید هر چه سریعتر برای این موضوع اقدام شود.
او با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ الی ۲۰۰ میلیارد تومان برای مرمت کامل این بنا نیاز است، گفت: اعتبارات ناچیری هر ساله برای مرمت بخش‌هایی از این بنا در نظر گرفته می‌شود که جوابگوی نیاز مرمتی آن نیست، بنابراین اولویت واگذاری این بنا به بخش خصوصی است تا یکبار به صورت کامل مرمت بنا صورت گیرد.
به گفته او کاروانسرای ینگی امام از لحاظ موقعیت قرارگیری و دسترسی یکی از بهترین گزینه‌ها برای تبدیل به اقامتگاه و یا گذر فرهنگی به عنوان محلی برای برگزاری رویدادها، نمایشگاه‌ها و بازارچه صنایع دستی و فرهنگی است که در راستای حمایت از تولید ملی نیز قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • کاروانسرای ینگی امام نیازمند مرمت هر چه سریعتر است
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود
  • اقدام فوری برای مرمت بند خاکی ابراهیم آباد
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر