Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا شعبانی در ارتباط با مطالبات شب عید باغداران مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: باغداران و سورتینگ‌داران استان مازندران باوجود تامین میوه شب عید که منجر به کاهش قیمت و ضرر و زیان هم شده بود اما وجه پرتقال و سیب را هنوز نتوانستند دریافت کنند.

وی افزود: اتحادیه باغداران هم به‌عنوان مباشر تامین که تامین‌کننده میوه کل کشور بود این اقدام را به‌موقع انجام داد اما متاسفانه الان دو سال است که پرداخت مطالبات ما را وزارت صمت با مشکلاتی مواجه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران بیان کرد: متاسفانه الان دو سال است بعد از اینکه تنظیم بازار انجام شد بدهی را به باغداران پرداخت نمی‌کنند الان بعد از ۶ ماه هنوز به اصل پول خود نرسیدیم.

شعبانی به مشکلات زیاد باغداران مازندران اشاره کرد و گفت: باغداران هم نیاز به حمایت دارند اما وزارت صمت بعد از پایان طرح کلا کار را رها می‌کند و بدهی خود را باغداران و سورتینگ‌داران پرداخت نمی‌کند و این را منوط به دستگاه‌های دیگر می‌کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه از ما پرتقال را به‌راحتی دریافت می‌کنند و به بازار عرضه کرده اما به بخش پرداخت که می‌رسد منوط به سازمان‌های مختلف ازجمله سازمان حمایت، سازمان برنامه و بودجه، هدفمندی یارانه‌ها، ذیحساب استان‌ها، بازرسی، دیوان محاسبات و همه مجموع دستگاه‌های نظارتی کرده که موانعی برای دریافت مطالبات ما هستند.

مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران تصریح کرد: میوه را به تنظیم بازار و وزارت صمت تحویل دادیم و درخواست ما هم این است باتوجه به ضرر زیادی دادیم و نزدیک به ۴۰ میلیارد تومان هم طلبکار هستیم این را دولت و وزیر تدبیر کنند تا زودتر به مطالبات خود برسیم.

شعبانی با اعلام اینکه واقعا امیدی به شرکت در تنظیم بازار نداریم، خاطرنشان کرد: بخاطر بدعهدی دولت این امید در ما نیست و هم سیب و پرتقال طی این چند ساله مورد حمایت دولت قرار نگرفت و اگر ما این میوه را به دولت ندهیم تهدیدمان می‌کنند که جلوی صادرات را می‌گیرند.

وی یادآور شد: متاسفانه زمانی که قرارداد می‌بندیم و طبق قرارداد میوه‌های خودمان را تحویل می‌دهیم زمان زیادی شاید ۱۰ ماه می‌رسد که به پول خود برسیم.

مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران اظهار کرد: بدعهدی موجب شده مردم به حرف‌ها و قراردادهای با دولت اعتماد نکنند و بازار همیشه دچار تشنج و سرگردانی می‌شود.

شعبانی با تاکید بر اینکه حمایت دولت در این بخش بسیار مهم است، گفت: ما میوه خود را تحویل دادیم و قرار شد تا آخر فروردین مطالبات ما را پرداخت کنند متاسفانه به اواسط شهریور رسیدیم و ما هنوز به اصل مطالبه خود نرسیدیم این گلایه را داریم؛ چراکه وظیفه دولت حمایت از تولید و تولیدکننده است اما در این بخش دو سال که در طرح تنظیم بازار شرکت می‌کنیم و تمام خواسته‌های دولت در تامین بازار شب عید را تامین کردیم هم در بخش سیب و هم در بخش پرتقال اما به اصل پول خود نرسیدیم.

وی اظهار کرد: در واقع وزارت صمت بعد از تنظیم بازار، کار را رها می‌کند و به دنبال اجرای تعهد خود نیست موارد زیادی برای پرداخت مطالبات مطرح می‌کند درخواست ما این وجه را به سرعت پرداخت کنند تا بتوانیم بدهی باغداران را پرداخت کنیم.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: محمدرضا شعبانی باغداران مازندران اتحادیه باغداران تنظیم بازار وزارت صمت شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۱۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ مشکلات صنعت چای با حضور استاندار گیلان ، هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چایکاران در سازمان چای کشورامروز در نشستی در لاهیجان بررسی شد.

استاندار گیلان دراین نشست ازممنوعیت واردات چای سنواتی به بازار مصرف خبر داد و گفت: چای سنواتی فقط برای کمپوست است و اجازه نمی‌دهیم این چای وارد بازار مصرف شود، اگر فردی چای سنواتی را وارد بازار کند از طریق مراجع قضایی با آن فرد برخورد کرده و به هیچ عنوان کوتاه نمی‌آیم.

دکتر اسدالله عباسی با بیان اینکه توجه به صنعت چای و چایکاران منجر به رشد گیلان در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی می‌شود، اضافه کرد: چای یکی از راهبردی‌ترین محصولات کشاورزی در گیلان است و در چند سال اخیر چایکاران در دریافت مطالبات خود با مشکلاتی مواجه بودند، اما امسال تمامی حق الزحمه دولت به چایکاران پرداخت و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی از ممنوعیت واردات چای سنواتی به بازار مصرف خبر داد و گفت: چای سنواتی فقط برای کمپوست است و اجازه نمی‌دهم این چای وارد بازار مصرف شود لذا اگر فردی چای سنواتی را وارد بازار کند از طریق مراجع قضایی با آن فرد برخورد کرده و به هیچ عنوان کوتاه نمی‌آیم.

استاندار گیلان با تاکید بر بازگشایی به موقع کارخانجات چای افزود: کارخانجات چای باید به موقع بازگشایی شوند و اگر صاحب کارخانه‌ای توانایی اداره آن را ندارند آن را اجاره دهند ، زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحوی پرداخت شود.

دکتر اسدالله عباسی با تاکید بر لزوم توجه به تحقق شعار سال در حوزه کشاورزی در کشور گفت: برای دولت سیزدهم تولید با همکاری مردم مهم است، زیرا تحقق شعار سال یعنی (جهش تولید با مشارکت مردم) از اهداف دولت در کشور و به ویژه در استان‌هایی با ظرفیت کشاورزی و صنعتی است.

وی توجه به تولید ، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران را یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم دانست وافزود: در این خصوص اقدامات خوبی انجام شده که مصداق بارز آن افزایش ۳۰ درصدی قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای است.

استاندار گیلان با بیان اینکه بین زنجیره تولید و مصرف در حوزه کشاورزی باید توازن ایجاد شود، تصریح کرد: در حوزه کشاورزی از باغ ، مزرعه تا بازار باید توازن برقرارشود ، از این رو برای تحقق این امر باید با همفکری، وحدت و همدلی مشکلات را برطرف و توازن را ایجاد کرد.

اسدالله عباسی یکی از مشکلات حوزه کشاورزی را توزیع خارج از چارچوب محصولات در بازار دانست واضافه کرد: باید در حوزه چای، بادام، برنج و زیتون تجاری سازی و در نهایت توزیع مناسب انجام شود و در این صورت فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای موظف به خرید محصولات کشاورزی داخلی و در نهایت فروش آن هستند.

وی با بیان اینکه چای گیلان را باید به اوج شکوفایی در تولید و عرضه برسد، گفت: باید جلسه‌ای با بانک‌ها برگزار و میزان تسهیلات اعطا شده به چایکاران و کارخانجات چای مشخص شود تا کارخانجات برای پرداخت مطالبات خود باید چای را به فروش برسانند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به پرداخت کامل مطالبات چایکاران افزود: با کارخانه‌های چایسازی که در پرداخت مطالبات چایکاران قصور کردند برخورد قضایی شده و هیج عذری در این خصوص پذیرفته نیست.

عباسی با بیان اینکه در سال گذشته مطابق با نیاز کشور ۴۲ هزار تن چای وارد کشور شده است، تصریح کرد: ابتدا باید میزان چای انباشت در کارخانجات و میزان تولید چای در کشور مشخص شده و بعد از نیاز کشور، چای را وارد کنیم.

رئیس سازمان چای کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه گفت: چایکاران با سختی زیاد در فصول مختلف سال به کاشت و برداشت چای مشغول هستند ولی همواره در پرداخت مطالبات این قشر از جامعه با مشکل مواجه بودیم ولی در سال گذشته در جلسه‌ای که با معاون نخست رئیس جمهور داشتیم بسیاری دغدغه چایکاران برطرف و دولت حق الزحمه خود را پرداخت کرده است.

حبیب جهانساز با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری گفت: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری ، برگ سبز چای (درجه ۱) به ازای هر کیلو ۱۸ هزار تومان و برگ سبز چای (درجه ۲) به ازای هر کیلو ۱۵ هزار تومان اعلام شده است.

رئیس سازمان چای کشور ، میزان بدهی کارخانه‌های چای به چایکاران را ۳۱ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: کارخانه‌های چای موظفند تمامی بدهی خود را به چایکاران پرداخت کنند ، ولی با این حال قرارداد با کارخانه‌های چای برای خرید تضمینی برگ سبزچای در سال جاری در حال انجام است.

جهانساز با تاکید بر وارد نکردن چای سنواتی به بازار در فصل بهره‌وری اضافه کرد: ورود چای سنواتی به بازار در آغاز فصل بهره‌وری یک معضل است و در سال جاری نیز با همین مشکل مواجه هستیم از این رو از دولت تقاضا داریم مسئله چای سنواتی را تعیین تکلیف کند.

وی با بیان اینکه کارگروهی در حوزه چای در کشور تشکیل شده که براساس مصوبه این کارگروه چای‌های سنواتی تاریخ گذشته کمپوست شوند، گفت: چای‌های سنواتی برای انجام مراحل کمپوست باید به کشور‌های هند، روسیه و چین صادر شود و اگر به کشور‌های دیگر صادر شود بدون شک هدف واردات به کشور است.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به پیش‌بینی خرید ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خرید تضمینی برگ سبز چای در کشور افزود: از دولت درخواست می‌کنیم در تأمین نقدینگی به سازمان چای کمک کند.

دیگر خبرها

  • استقبال ۲۰ هزار میلیارد ریالی مازندرانی ها از طرح کالابرگ و فجرانه
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • قطع درختان و تخریب طبیعت در الیمالات دغدغه مازندرانی‌ها شد + فیلم
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • مازندران در تعهد ساخت ۷۰ هزار واحد مسکن حمایتی عقب ماند
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • سهمیه مازندران در مسکن ملی ۱۶۴ واحد است
  • ثبت ۵ زمین‌لرزه در خوی طی هفته گذشته