Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی شمس‌آباد تهران فعال در زمینه تولید کاتالیست خودرو تفاهم‌نامه فروش مبدل کاتالیست ارتقا یافته با شرکت مگاموتور و ساپکو را منعقد کرد. کاتالیست خودرو که بر روی خروجی موتور خودرو نصب می‌شود، ۹۰ درصد از گاز‌های آلاینده خودرو‌ها را تبدیل به گاز‌های مجاز می‌کند و از آنجایی که برای ارتقای سیستم استاندارد خودروها، باید آلایندگی خودرو‌ها مطابق با استاندارد‌های جهانی باشد، لذا و برای این منظور نیاز به مبدل کاتالیستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این راستا یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با همکاری شرکت‌های خودرویی اقدام به تولید این مبدل‌ها کرده است.

علیرضا مجیدنیا، مدیر فروش و بازاریابی این شرکت، میزان ظرفیت تولید کاتالیست خودرو در این شرکت را سالانه یک میلیون و ۵۰۰ قطعه اعلام کرد و گفت: این محصول از نظر کیفیت و قیمت قابل رقابت با سایر محصولات خارجی است، به طوری که تولیدات این شرکت صنعت خودرو کشور را از واردات کاتالیست بی نیاز کرده است.

وی به بازار هدف و استفاده کننده نهایی محصول اشاره کرد و افزود: بازار هدف محصول، خودروسازان داخلی هستند که با این فرایند از واردات و طراحی کاتالیست برای موتور‌های جدید بی‌نیاز خواهند شد، چرا که برای طراحی هر موتور باید هزینه‌های زیادی متحمل می‌شدند تا از کشور‌های خارجی جهت استفاده از محصول مشاوره بگیرند.

این شرکت دانش بنیان در حاشیه رویداد فناورانه صنایع شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های صنعت خودرو که در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، موفق به عقد دو تفاهمنامه با شرکت مگاموتور و ساپکو برای فروش کاتالیست خودرو جهت نصب بر روی خروجی موتور خودرو شده که در نهایت این دو تفاهنامه منجر به عقد قرارداد به ارزش ۸۰۰ میلیارد تومان شده است.

این قرارداد مورد حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی قرار دارد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: خودروسازی شرکت های دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی خودروسازان داخلی صنعت خودرو کاتالیست خودرو دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۶۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب

اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می‌دهد تولید و فروش پژو کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، تولید گروه پژو در فروردین ۱۴۰۳ به نسبت مدت مشابه سال گذشته با افت حدود ۴۰ درصدی همراه شد تا زنگ خطر برای تولید این خانواده محبوب خودرویی به صدا در آید. تولید گروه پژو در فروردین امسال حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه ثبت شد این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته ایران خودرویی‌ها نزدیک به ۱۸ هزار دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.

آبی‌های جاده مخصوص در فروش گروه پژو نیز افت حدود ۱۱ درصدی را در بازه زمانی یاد شده در کارنامه ثبت کردند.

بررسی آمار فروش ایران خودرویی‌ها نشان می‌دهد این خودروساز طی فروردین ۱۴۰۳ بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه پژو برای متقاضیان فاکتور کرده است.

آمار فروش گروه پژو در سال ۱۴۰۲ از فروش حدود هشت هزار و ۴۵۰ دستگاه انواع پژو حکایت می‌کند.

با توجه با اتفاق‌هایی که برای پژو پارس در سال گذشته افتاد به نظر می‌رسد بخشی از این افت تولید و فروش گروه پژو مربوط به پژو پارس باشد.

علاوه بر پژو پارس شاهد هستیم که ایران خودرویی‌ها تولید پژو ۲۰۶ را هم به طور کامل متوقف کردند.

آن طور که مشخص است آبی‌های جاده مخصوص در گروه پژو تمرکز خود را روی خانواده پژو ۲۰۷ قرار داده‌اند.

مدیران ایران خودرو به طور شفاف مشخص نکرده اند که تولید پژو پارس تنها تا پایان بهار ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند یا اینکه با توجه به مجوز افزایش قیمت تولید این خودرو همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت.

چنانچه تولید خانواده پژو پارس ادامه دار نباشد و تنها خانواده خودرویی که آبی‌های جاده مخصوص تولید آن را ادامه می‌دهد پژو ۲۰۷ باشد باید گفت که دیگر گروه پژو بخش بزرگی از کیک تولید و فروش این خودروساز را به خود اختصاص نخواهد داد.

چنانچه این اتفاق بیفتد باید دید ایران خودرو ظرفیت از دست رفته پژو را چگونه با سایر محصولاتش پُر خواهد کرد.

سیگنال ارسال شده از سوی اطلاعات کدال این خودروساز به بازار می‌تواند روی قیمت گروه پژو اثر گذاشته و نمودار قیمت‌ها را صعودی کند.

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز