Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز شورای هماهنگی روسای کمیسیون‌ها با هیأت رئیسه مجلس گفت: در این جلسه که ساعت ۶ صبح امروز برگزار شد، موضوع بهره‌وری بیشتر از روند قانون گذاری در مجلس مورد بحث و برررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این جلسه این موضوع مطرح شد که چه اصلاحاتی باید در آیین نامه مجلس ایجاد شود تا خروجی کار مجلس در امر قانون‌گذاری بیشتر و بهتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: یکی از ایرادات، وجود اشکالاتی در طرح‌ها و لوایح در زمان اعلام وصول است و دیگر اینکه طرح‌ها و لوایح مهم در زمان اعلام وصول مشخص نمی‌شود تا اینکه سریع‌تر مورد رسیدگی قرار گیرد.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: در نهایت طرحی برای این منظور ارائه شد تا با اصلاح موادی از آیین نامه داخلی مجلس روند قانونگذاری در مجلس با اصلاحاتی همراه باشد.

وی افزود: بر اساس این طرح، طرح‌های نمایندگان پیش از بارگذاری در سامانه قانونگذاری در سامانه‌ای به نام اعلام نظر بارگذاری می‌شود تا همه نمایندگان مجلس، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، بخش‌های مختلف مجلس همچون معاون قوانین و... و نیز اتاق‌های بازرگانی و صنایع و... نقطه نظرات خود را پیرامون این طرح اعلام کنند.

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: پس از این مرحله طرح در سامانه قانونگذاری بارگذاری می‌شود و در آن زمان برای فوریت و اهمیت طرح از نمایندگان نظرخواهی می‌شود بدین صورت که نمایندگان به این موضوع نمره می‌دهند؛ اگر نمایندگان نمره یک تا چهار بدهند به معنای عادی بودن طرح است، اگر نمره پنج تا هفت را بدهند به معنای یک فوریتی بودن آن و اگر عدد ۸ تا ۱۰ را بدهند به معنای دوفوریتی بودن طرح است.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: در این طرح اصل بر دو شوری بودن طرح‌هاست؛ بدین صورت که طرح پس از بررسی در کمیسیون به صحن می‌آید و در صورت تصویب کلیات مجدد به کمیسیون بازگردانده می‌شود تا در جزئیات مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

وی افزود: پس از جمع بندی کار در باره طرح موردنظر کمیسیون گزارش خود را از روند بررسی و پیشنهادات ارائه شده اعم از مواردی که تصویب شده یا تصویب نشده‌اند به صحن ارائه می‌دهد و  عنوان می‌کند که کدامیک از پیشنهادات تصویب شده و کدامیک تصویب نشده‌اند.

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: در زمان بررسی طرح در صحن و پس از اعلام نظر نماینده کمیسیون موافق و مخالف و نماینده دولت، هر ماده طرح به رأی گذاشته می‌شود و چنانچه تصویب نشد، حذف آن به رأی گذاشته می‌شود و چنانچه حذف آن هم رأی نیاورد، پیشنهاداتی که در کمیسیون مطرح شده و رأی نیاورده در صحن مطرح می‌شود.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: همچنین بر اساس این طرح جلسات کمیسیون‌هایی که به منظور رسیدگی به طرح‌ها و لوایح طبق اصل ۸۵ قانون اساسی تشکیل می‌شود، همانند جلسات علنی مجلس به صورت زنده پخش می‌شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اصل 85 حاجی دلیگانی عضوهیات رئیسه مجلس طرح ها و لوایح حاجی دلیگانی رئیسه مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۴۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد

آفتاب‌‌نیوز :

"سید احمد زرهانی" روز یکشنبه در نشست شورای اقامه نماز استان البرز افزود: در این آیین‌نامه ۱۹ دستگاه وظایف، تکالیف و مسوولیت‌های جدیدی پیدا کرده اند.

وی، البرز را مرکز تلاقی فرهنگ‌ها و قومیت‌ها دانست و گفت: اجرای اهداف ستاد در این استان در کل کشور موثر است.

زرهانی تدوین سند راهبردی نماز در کشور را مورد اشاره قرار داد و خواستار اجرای برش استانی آن شد.

وی، همچنین اهتمام و اقدامات استاندار البرز را در راستای ترویج نماز و اجرای اهداف ستاد را مورد تقدیر قرار داد و گفت: بر این باور هستم استاندارانی که نگرش و دغدغه‌های فرهنگی دارند در اجرا نیز موفق‌تر هستند.

زرهانی با بیان اینکه ارزیابی عملکرد ستاد کل و شورا‌های استان‌ها مورد تاکید رییس جمهور است، افزود: انتظار می‌رود شهرداری‌ها در جهت ایجاد بستر‌های ترویج نماز همراهی بیشتری داشته باشند.

وی همراهی نماینده ولی فقیه در استان البرز و ائمه معزز جمعه و جماعات را عاملی مهم در نیل به اهداف ستاد اقامه نماز دانست و تاکید کرد حضور بزرگان استان در نماز‌های جماعت ادارات و مدارس تاثیر بسزایی در شوق افراد به خواندن نماز بویژه جماعت دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات در این باره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری