Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@07:25:35 GMT

مطالبه گری در حوزه سلامت هزینه دارد/سلامت کالای عمومی است

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۲۷۹۱۷

مطالبه گری در حوزه سلامت هزینه دارد/سلامت کالای عمومی است

به گزارش خبرگزاری مهر، کامران باقری لنکرانی ظهر پنج شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ در مجمع ملی مطالبه گران حوزه بهداشت و سلامت، گفت: مبانی اندیشه سیاسی از نظر امام (ره) و مقام معظم رهبری این است که مردم سالاری باید واقع بینانه باشد و یکی از وظایف افزایش چشم عدالت خواهی است رهبر انقلاب همیشه تاکید دارند با حضور مردم همه چیز ممکن می‌شود و یکی از صحبت‌های رهبر انقلاب در مهر ماه سال ۸۸ در موضوع موافقت ایشان برای مطالبه گری بود ایشان تاکید دارند که نباید مطالبه گر فقط سوال بپرسد و برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید پیگیر باشند باید مطالعه داشته باشند.

وی در خصوص سیاست کلی سلامت بیان کرد: یکی از وظایف حاکمیت آگاه سازی مردم است باید افزایش آگاهی و مسئولیت پذیری داشته باشیم. طبیعتاً وقتی می‌خواهید مطالبه گری کنید باید شناخت در سطح جامعه هم ایجاد شود.

لنکرانی در خصوص هزینه‌های مطالبه گری افزود: اصولاً کسانی که مطالبه می‌کنند یک سری هزینه‌هایی هم می‌دهند. همین امر موجب می‌شود مطالبه گر دیگر برای احقاق حق مطالبه گری نکند پس باید حمایت از مطالبه گر داشته باشیم و یکی از آفات در مطالبه گری، نزدیک بینی مسائل غیر فوری است که مطالبه گر باید خیلی حواسش باشد.

وی ادامه داد: بسیاری از بیماری‌های که با آنها سر و کار داریم ریشه اجتماعی دارد مانند دیابت، چاقی، افسردگی، بیماری‌های قلب و عروق و…، که اگر به ریشه اجتماعی نگاه نکنیم مشکل ساز می‌شود. ما بیمارانی داریم که به بیماری‌های مختلف مبتلا هستند بعد از درمان و ترخیص پیگیر می‌شویم و متوجه می‌شویم منزل آنها نه وسایل گرمایشی دارد و نه وسایل سرمایشی. پس بنده معتقدم دید اجتماعی باید تقویت بشود و ما خیلی مواقع حتی در حوزه سلامت مسئله کمبود امکانات و بودجه داریم که این موضوع گریبانگیر مسئولین است و یکی دیگر از آفات ارزیابی است که آیا تا به حال کارهای ما در حوزه سلامت کرده‌ایم مؤثر بوده است یا خیر؟!

لنکرانی افزود: خیلی مواقع مطالبه گر ها سمت مسئولین نمی‌روند و بعضی مواقع شاهد این هستیم که مسئولین وقت برای مطالبه گر ها نمی‌گذارند. مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اشاره داشتند که بی تفاوت در برابر شکاف‌های عمیق نداشته باشیم و یکی از وظایف مطالبه گری در حوزه سلامت وظایف نظارتی است که بسیار مهم است که نشان بدهیم سلامت کالای عمومی است و متأسفانه انگیزه در ارائه خدمات در همه جا وجود ندارد.

وزیر بهداشت دولت نهم گفت: ما ۲ نکته در مطالبه گری سلامت داریم. نخست، در هر جای امکان پذیر خرید خدمت کنیم و دوم، بخش‌های نظارتی و بخش فراهم خدمت را جدا کنیم و ما باید خدمات اورژانسی را بیشتر فراهم کنیم.

لنکرانی در خصوص واکسیناسیون کووید ۱۹، بیان کرد: در خصوص واکسن می‌شود گفت که واکسن‌ها با اختلاف نه چندان زیادی از ابتلاء و بستری‌ها جلوگیری می‌کنند و هم نرخ مرگ را کاهش می‌دهند ولی این دلیل نمی‌شود که حتی دو دوز واکسن هم تزریق بشود و رعایت نکرد، باید رعایت باشد. باید پیشگیری باشد و به عنوان سیاست گذاری کلان کشور شواهد علمی قطعی است که ما در واکسن عقب ماندگی داشتیم و این ویروس کرونا از اول ۸۰ درصد تغییر و پیشرفت کرده است.

کد خبر 5306325

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری کامران باقری لنکرانی نظام سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا ویروس کرونا واکسیناسیون کووید 19 آمار کرونا هلال احمر جمهوری اسلامی ایران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن دانشگاه علوم پزشکی ایران بهرام عین اللهی علیرضا زالی شیوع کرونا سازمان بیمه سلامت زوال عقل حوزه سلامت مطالبه گری مطالبه گر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۷۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد

به گزارش خبرآنلاین، روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از فرآورده های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته اند؛ اعلام کرد.

ایلنا در خبری نوشت: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی‌تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900105

دیگر خبرها

  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • به عنوان یک مطالبه عمومی ایجاد یک سکو دائمی برای عرضه پوشاک عفیفانه ضروری است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران