Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

 یک مقام دولت آمریکا اعلام کرد که جو بایدن، رئیس جمهوری این کشور فرمانی را امضا کرد که به موجب آن می‌توان مقامات اتیوپی را به دنبال حوادت تیگرای و "ارتکاب جنایت" در این منطقه تحریم کرد.

به گزارش شبکه خبری المیادین، وی درباره دلیل امضای این فرمان گفت که هدف از این اقدام تحت فشار قرار دادن اتیوپی برای پایان دادن به درگیری در تیگرای از طریق مذاکره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام ارشد آمریکایی به خبرگزاری رویترز گفت: فرمان اجرایی درباره اتیوپی شامل افزایش فشار بر اریتره برای خروج نیروهایش از اتیوپی است.

این مقام افزود: دولت بایدن مصمم است برای پایان دادن به بحران انسانی در شمال اتیوپی تلاش کند.

CNN نیز در این باره اعلام کرد که این تصمیم یک اولتیماتوم برای دولت‌های اتیوپی و اریتره، جبهه آزادیبخش خلق تیگرای و دولت منطقه‌ای امهره است که گام‌های واقعی برداشته یا وارد مذاکره با هدف دستیابی به توقف خصومت‌ها و اجازه به ورود کمک‌های بشردوستانه شوند.

این شبکه همچنین گزارش داد که اولتیماتیوم دولت آمریکا چند هفته است نه چند ماه.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا نیز در واکنش به امضای این فرمان تاکید کرد: به دنبال خشونت‌ها و سوء استفاده‌های مداوم علیه غیرنظامیان و مشکلات انسانی روزافزون در اتیوپی، بایدن امروز فرمان اجرایی برای ایجاد یک بسته تحریم جدید در واکنش به این بحران را امضا کرد.

وی افزود: به موجب این فرمان آمریکا می‌تواند تحریم‌های مالی را علیه افراد و رژیم‌های مرتبط با منازعه در تیگرای، ناقضان حقوق بشر و عاملان برهم زدن صلح و ثبات در منطقه اعمال کند.

وی ادامه داد: ایالات متحده از دولت اتیوپی و جبهه آزادی خلق تیگرای می‌خواهد که خصومت‌ها را کنار گذاشته و بلافاصله و بدون پیش شرط وارد مذاکرات آتش‌بس شوند.

در مقابل ابی احمد، نخست وزیر اتیوپی نیز در پیامی خطاب به بایدن در این باره نوشت: سیاست اخیر ایالات متحده آمریکا علیه کشور ما به عنوان یک دوست قدیمی، متحد استراتژیک و شریک امنیتی، نه تنها برای ملت ما غافلگیر کننده بوده، بلکه به وضوح فراتر از نگرانی‌های بشردوستانه است.

وی افزود: اتیوپی به تحریم‌های تحمیلی علیه خود به دنبال بحران تیگرای تن نخواهد داد؛ چراکه اتیوپی مانند آمریکا وارد جنگ با تروریسم شده است.

وی ادامه داد: جامعه بین‌الملل نتوانست اقدامات تروریستی شورشیان در منطقه تیگرای را محکوم کند. دولت ما تلاش‌های بی‌وقفه‌ای برای ثبات منطقه انجام داده و با وجود بی‌ثباتی ناشی از بحران انسانی در تیگرای، در حال مقابله با شورشی‌ها است.

در همین حال، وزیر دفاع اتیوپی نیز یادداشت اعتراضی را علیه این تصمیم رئیس جمهوری آمریکا امضا کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اتیوپی جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۰۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد

بر اساس آنچه وب سایت آمریکایی آکسیوس گزارش کرده است، دو مقام صهیونیست فاش کردند که دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته یک محموله مهمات ساخت آمریکا به رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورده است.

براسای گزارس المیادین، این وب سایت با بیان اینکه این اولین بار از ۷ اکتبر است که آمریکا یک محموله تسلیحاتی را که برای ارتش صهیونیستی در نظر گرفته شده بود، متوقف می‌کند، اعلام کرد که این اقدام نگرانی‌های جدی را در داخل دولت اشغالگر برانگیخت و مقامات را بر آن داشت تا برای درک دلیل این موضوع تلاش کنند. 

 در مورد تعلیق محموله مهمات آمریکایی، کاخ سفید از اظهار نظر به آکسیوس خودداری کرد و پنتاگون، وزارت امور خارجه و دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز به سوالات پاسخ ندادند.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که دولت بایدن ادعا می‌کند به شدت نگران است که رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب غزه که بیش از یک میلیون آواره فلسطینی در آن پناه گرفته اند، حمله کند.

نتانیاهو در روز‌های اخیر بیانیه‌های متعددی صادر کرد و در آن گفت که قصد دارد بدون توجه به اینکه رژیم صهیونییتی و حماس برای آزادی اسرای در غزه و آتش‌بس به توافق برسند یا خیر، دستور حمله به رفح را صادر کند.

نتانیاهو روز یکشنبه به تنش با دولت بایدن اشاره کرد و گفت: اولین درس این است که اگر از خود دفاع نکنیم، کسی از ما دفاع نخواهد کرد. اگر لازم باشد تنها بایستیم، تنها خواهیم ایستاد.

به گفته دو منبع آگاه، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا چهارشنبه گذشته از اراضی اشغالی بازدید کرد و گفت‌وگوی دشواری با نتانیاهو درباره عملیات احتمالی رژیم در رفح داشت.

بلینکن در جریان دیدار با نتانیاهو گفت که حملات نظامی بزرگ علیه رفح منجر به مخالفت علنی آمریکا با تل‌اویو خواهد شد و بر روابط آمریکا و رژیم صهیونیستی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • آمریکا ارسال محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد
  • آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق