Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - عاطفه حسینی؛ به گزارش سی‌ان‌بی‌سی، امروز رای گیری در شعب اخذ رای در سراسر آلمان بین ساعت ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر به وقت محلی در جریان است. همچنین بسیاری از واجدین شرایط شرکت در انتخابات آلمان، در روزهای گذشته به صورت رای‌گیری پستی در انتخابات شرکت کرده‌اند. 

در انتخابات‌های اخیر آلمان، معمولا انتخاب مجدد مرکل از پیش مشخص بود و رقابت‌های انتخاباتی در این کشور بدون وقوع شگفتی و همچنین معرفی چهره‌ای جدید به پایان می‌رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما پس از اعلام کناره‌گیری آنگلا مرکل از مقام صدراعظمی، فضای انتخاباتی آلمان شکلی رقابتی به خود گرفت و مردم این کشور برای انتخاب چهره‌ای جدید به پای صندوق‌های رای می‌روند.

در هفته‌های گذشته رقابت برای جانشینی آنگلا مرکل، به ‌شدت فشرده بود و بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها، احزاب شانه به شانه هم پیش آمده‌اند و تقریبا از شانس مساوی برای پیروزی در انتخابات برخوردارند.

بر اساس نتایج ۲ نظرسنجی اصلی در آلمان که دو روز مانده به انتخابات منتشر شد، سوسیال دموکرات‌ها برتری خود را نسبت به دموکرات مسیحی‌ها از دست داده‌ و هر دو حزب مدعی، در نظرسنجی‌ها برابر هستند. بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها، شانس این دو حزب اصلی آلمان در انتخابات امروز برابر و تشکیل دولت ائتلافی اجتناب‌ناپذیر است. 

رای دهندگان آلمانی در این انتخابات به دنبال انتخاب رهبری کاریزماتیک هستند که بتواند جانشین مناسبی برای مرکلی باشد که به مدت ۱۶ سال در قدرت بود و بسیاری زمان رهبری او بر آلمان را عصر طلایی این کشور می‌دانند.

آرمین لاشت، رهبر ۶۰ ساله حزب دموکرات مسیحی از سال ۲۰۱۷ تاکنون رئیس‌ نوردراین-وستفالن، پرجمعیت‌ترین ایالت آلمان است. در صورت پیروزی اتحاد دموکرات مسیحی/سوسیال مسیحی در انتخابات، این سیاستمدار نزدیک به آنگلا مرکل مسئولیت هدایت نخستین اقتصاد بزرگ اروپا را برعهده خواهد گرفت.

اما یکه‌تازی لاشت در دوران تبلیغات انتخاباتی آلمان پس از پخش تصاویری از خندیدن او در هنگام بازدید از شهری در آلمان که به دنبال سیل‌هایی ویرانگر بسیار آسیب دیده بود، شانس پیروزی او را در انتخابات به شدت کاهش داد.

همچنین آنالنا بائربوک نامزد سبزها برای صدراعظمی آلمان از سال ۲۰۱۸ تاکنون به همراه روبرت هابک یکی از دو رهبر این حزب است. اولاف شولتز گزینه سوسیال دموکرات‌ها برای جانشینی آنگلا مرکل نیز سابقه دو بار فعالیت به عنوان وزیر در دولت‌های صدراعظم کنونی آلمان را دارد.

عوامل مختلفی پیش‌بینی نتیجه قطعی انتخابات ۲۰۲۱ آلمان را دشوار ساخته است. اما روشن است که دولت بعدی این کشور ائتلافی خواهد بود، زیرا انتظار نمی‌رود هیچ حزبی کرسی‌های کافی برای حکومت به تنهایی را به‌دست آورد. تحلیلگران در ماه‌های گذشته همواره گمانه زنی‌های زیادی درباره چگونگی شکل گیری یک دولت ائتلافی انجام داده‌اند. مذاکرات برای تشکیل یک دولت ائتلافی به احتمال زیاد هفته‌ها و یا حتی ماه‌ها به طول خواهد انجامید.

هر فردی که جانشین آنگلا مرکل شود و رهبری یکی از بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان را به‌دست گیرد، بدون شک با چالش‌های متعددی روبه‌رو خواهد شد. درحال‌حاضر آلمان با چالش‌هایی از جمله اجرا و پرداخت هزینه‌گذار سبز (جایگزینی انرژی‌های سبز و تجدید پذیر به جای سوخت‌های فسیلی)، بحران پناهجویان، افزایش سریع جمعیت و همچنین رقابت با کشورهایی مانند چین روبه‌رو است.

اولویت‌ها و سیاست‌های اقتصادی دولت آینده آلمان که به احتمال زیاد یک ائتلاف سه حزبی خواهد بود، در جریان مذاکرات برای تشکیل ائتلاف مشخص و نخستین پیامدهای آن از سال ۲۰۲۳ به وقوع خواهد پیوست.

پربیننده ترین تخریب ویلای لاکچری ۲۰۰۰متری در شهریار به دستور دادستان قیمت پژو ۴۰۵ به مرز ۲۴۵ میلیون تومان رسید + جدول یخچال فریزر سامسونگ چند؟ / ۲مهرماه ثبت نام ایران خودرو ( هایما S7 پلاس ) کوییک ۱۶۸میلیون شد/ قیمت پراید، ساینا و تیبا + جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: عاطفه حسینی آنگلا مرکل عاطفه حسینی آنگلا مرکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۷۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی افقه، استاد دانشگاه و اقتصاد دان گفت :به‌طور کلی دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بوده و حالا هم ضعیف است و تیم اقتصادی دولت تیم قدرتمندی نیست؛ چه مدیران بانک مرکزی و چه مدیران وزارت اقتصاد، اما به هر حال دولت اکنون که می‌گوید فروش نفت خوبی داریم، یعنی ارز هم در اختیار دارد و می‌تواند مدیریت کند اما در حوزه عرضه ارز با احتیاط رفتار می‌کند و در عرصه تقاضا هم قادر به مدیریت نیست.

هم‌میهن نوشت: این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه این سخن از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی که نرخ ارز بازاد آزاد را قبول نداریم، چقدر علمی است؟ بیان کرد: «من واقعاً نمی‌فهمم این چه حرفی است که دو مسئول عالی‌رتبه اقتصادی کشور یعنی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می‌زنند. واقعاً قابل فهم نیست زیرا هیچ مبنای علمی و تخصصی‌ ندارد. در بسیاری از اقلام‌ها ارز آزاد برای واردات استفاده می‌شود؛ یعنی خود دولت بهتر از هر کسی می‌داند کشور فقط محدود به همان اقلامی نیست که ارز دولتی دریافت می‌کنند و بسیاری از کالاها با ارز غیررسمی خریداری می‌شوند حتی بعضی از اقلام اساسی. حتی می‌شود گفت ۸۰درصد از واردات ما با ارز آزاد است و من می‌گویم این حرف اگر نگوییم بچه‌گانه است اما حتماً غیرعلمی است.


۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900070

دیگر خبرها

  • تظاهرات شهرک‌نشینان برای کناره‌گیری نتانیاهو
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • دولت از استاندار جدید لرستان حمایت کند/ لزوم برخورد قاطع با فساد
  • دولت انتقالی هائیتی در بحبوحه آشوب باندهای خلافکار آغاز به کار کرد