Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سید سعید محمد، اندیشمند آفریقای جنوبی در گفتگو با تقریب معتقد است یکی از دلایل ایجاد اختلاف و تشتت در میان مردم توهین و افترا به افراد جامعه و یا مذهب و اعتقاد دیگران است. او در این زمینه گفت: راه حل اصولی در این رابطه از میان بردن این عامل است. بناراین بسیار اهمیت دارد که علما و رهبران مذهبی هریک از مذاهب فضایی را ایجاد کنند که مانع از توهین و ناسزاگویی حامیان مذاهب به مقدسات یکدیگر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبران مذاهب باید از طرح سخنانی که سبب تحریک هم ‌مذهبان خود آن ها می‌شود، جلوگیرى کنند.

وی در ادامه افزود: در حقیقت رهبران و اندیشمندان مذاهب باید از طریق راههایی براى رسیدن به اتحاد زمینه ‌سازی کنند. اول، به وجود آوردن فضا و زمینه های فکری که علمای دینی باید شکل دهند. دیگر توصیه‌های عملى و راهبردی است که باید از سوی علماى بزرگ و مورد قبول همه مسلمانان مطرح شود. این اقدام براى آن‌که نتیجه بخش باشد باید از طرف مهم ترین مقامات مذهبى که مورد اعتماد مردم و هم کیشان خود هستند، اعلام شود.

او تصریح کرد: یکی از موانع اصلی شکل گیری اتحاد و همگرایی و علل بحران‌های گسترده جهان اسلام، افراطی گری و تندروهای مذاهب اسلامی است. هر گروهی که به نام مذهب اقدام به خشونت های خونین و وحشتناک غیرانسانی می کند، پیرو واقعی آن مذهب به شمار نمی‌رود. یکی از مصداق‌ های تندروی افراط‌گرایی، ظهور گروه ها و جریان های تکفیری سلفی مانند داعش است. موضع‌گیری‌ های تند و فتواهای تندی که متناقض حرمت جان و مال مسلمانان است، از مصادیق نادرست قدرت گرفتن این گروه های افراطی است. خودداری از افراطی‌گری و مهار تندروهای دینی و نادیده گرفتن اقتدار و مقبولیت آنها در جهان اسلام از جمله مواردی است که باید درنظر گرفته شود. از بین بردن دلایل شکل‌گیری این اقدامات و نفى خشونت، به‌عنوان ابزار این جریان ها می تواند گام مهم و اولیه در مهار افراط‌گرایی باشد.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۰۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان نباید از تحصیل محروم شوند

شورای فقه اسلامی اتحادیه جهان اسلام روز جمعه، ۷ ثور با نشر بیانیه‌ای بر اهمیت آموزش زنان در دین اسلام‌ تاکید کرده است.

در این بیانیه آمده است: «این شورا توصیه می‌کند که کشورها و مسلمانان در سراسر جهان به زنان اجازه دهند تا دانش مفید در زمینه‌های مختلف را فرا گیرند و آنان را از این امر محروم نکنند.»

شورای فقه اسلامی نقش زنان در خدمت به جوامع را قابل‌توجه خوانده و افزوده است که زنان و مردان جز در موارد استثنا براساس فطرت‌شان برابرند.

بیست‌وسومین اجلاس شورای فقه اسلامی وابسته به اتحادیه مسلمانان جهان امروز در شهر مکه برگزار شد و در آن بر توانمندسازی زنان برای کسب دانش مفید در زمینه‌های مختلف تاکید صورت گرفت.

این در حالی است که طالبان از حدود سه سال به این‌سو دختران و‌ زنان را از آموزش، تحصیل و کار در افغانستان منع کرده‌اند.

این گروه تا کنون برخلاف خواست بیش‌تر کشورهای اسلامی، مکاتب و دانشگاه‌ها را به روی دختران بازگشایی نکرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تبریک ویژه سپاهانی‌ها به ژوزه مورایس | عکس
  • هدیه سپاهان به مورایس؛ مهر، تسبیح و قرآن (+عکس)
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • شعر و ادب پارسی دومین زبان جهان اسلام است
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • امام جمعه نجف اشرف: اوضاع جهان به نفع اسلام پیش می رود
  • بیداری جهانی زمینه تحول در جبهه مقاومت را رقم خواهد زد
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند
  • کارگر خالق و محور در امر تولید است