Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@05:37:08 GMT

کمک ۱۵۰۰میلیاردی خیرین در حوزه سلامت

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۴۱۹۱۰

کمک ۱۵۰۰میلیاردی خیرین در حوزه سلامت

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر صادقی مدیر کل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت در نشست خبری به مناسبت نخستین جشنواره ملی مشارکت‌های اجتماعی سلامت که در ساختمان مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: اولین رویداد مشارکت‌های سلامت در اردیبهشت ماه سال بعد برگزار می‌شود و خیرین و گروه‌های داوطلب کار‌های درخشانی را در حوزه سلامت انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: مسئولبت پذیری فردی و اجتماعی، مشارکت اجتماعی از منظر معنویات و دین از جمله اهداف برگزاری این جشنواره محسوب می‌شود. ۱۵۰۰ میلیارد تومان خیرین سلامت در حوزه سلامت کمک کرده اند که ۵۰۰ خیر کار‌های درخشانی را انجام داده اند.

صادقی بیان کرد: بیش از ۵۰۰میلیارد تومان آوردگاه‌های حوزه سلامت مربوط به شرکت‌های مختلف بوده که در اوج بحران کمک به مردم را فراموش نکرده اند. یکی از اهداف ما جلب بیشتر مشارکت مردم و با رویکرد ترویج کار جهادی و داوطلبی است. سیستم حوزه سلامت کشور نیازمند کمک تمام افراد و کارشناسان است.

او افزود: نشان مسئولیت اجتماعی به افراد منتخب داده می‌شود. درکنار برگزاری جشنواره کار‌های علمی و پژوهشی انجام شده بررسی و به زودی این مقالات به زبان‌های فارسی و انگلیسی چاپ خواهد شد تا فعالیت‌های علمی و اجتماعی در کشور توسعه پیدا کند.

صادقی تاکید کرد: جشنواره ملی مشارکت‌های اجتماعی سلامت به صورت مجازی نیز خواهد بود و هدف از برگزاری این جشنواره رسیدن به فعالیت‌های اجتماعی پایدار است و ما باید جایگاه کشور را در دنیا ارتقا بدهیم. در دنیا بیش از ۶۰درصد از مردم کشور‌ها در فعالیت‌های اجتماعی با یک دیگر مشارکت دارند.

صادقی بیان کرد: یکی از مسائل مورد تأکید ما تولید محتوا است و در بحث های هنری بیش از ۵۷ موضوع مختلف در این جشنواره گنجانده شده است. طرح های تحقیقاتی در زمینه مشارکت های اجتماعی و حتی بحث های شتاب دهنده ها در این جشنواره خواهیم داشت.

او افزود: تجارب خوبی مانند: فعالیت گروه های جهادی در دوران کرونا در ایران یا حتی دنیا بسیار ارزشمند است که در این جشنواره آورده شده است. پیش رویداد ما در آبان ماه است که از ۵۰۰ خیر در حوزه سلامت و در دوران کرونا خواهیم داشت.

صادقی گفت: همراه سراهایی در چندین استان ایجاد شده است و هتل های محل اسکان برای همراهان بیماران با تخفیف زیاد توسط خیرین سلامت انجام می شود. امکان تهیه مهمان سراهایی در نزدیکی بیمارستان ها در کشور فراهم نشود تا ما شاهد چادر زدن همراهان بیماران در حیاط بیمارستان ها نباشیم.

صادقی ادامه داد: در حوزه سلامت ۲۰۰۰ تشکل های مردمی داریم که اقدامات درخشانی را انجام داده اند. حوزه سلامت مشکلاتی هنوز دارد و اگر کمک خیرین نبود، اینگونه مشکلات و مسائل بیشتر از قبل بود.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فعالیت اجتماعی کارهای علمی حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۱۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلم مستند «رخ» به کارگردانی سام کلانتری در اولین حضور بین المللی خود جایزه اصلی چهل و ششمین دوره جشنواره فیلم مسکو را از آن خود کرد.

«رخ» برداشتی آزاد از زندگی و رویاهای نقاش بزرگ سبک سوررئالیسم ایران، علی اکبر صادقی است.

عوامل این فیلم مستند عبارتند از نویسنده، کارگردان و تهیه کننده: سام کلانتری و آرش صادقی، مدیر فیلمبرداری: رضا تیموری، تدوین: مستانه مهاجر، طراحی صدا: انسیه ملکی، طراح جلوه های بصری: افشین صادقی، مدیر جلوه های بصری: جواد مطوری، صدابردار: شاهین پور داداشی، برنامه ریز و دستیار کارگردان: رسا شیخ، تهیه کننده اجرایی: بنیاد علی اکبر صادقی، اشکان صادقی.

جایزه بزرگ جشنواره کازابلانکای مراکش به «برنده‌ها» رسید

فیلم سینمایی «برنده‌ها» در جدیدترین حضور بین‌المللی خود در بخش مسابقه جشنواره کازابلانکای مراکش به نمایش درآمد و موفق به دریافت جایزه بزرگ این فستیوال شد. حسن ناظر کارگردان «برنده‌ها» که به‌صورت آنلاین در مراسم اختتامیه حضور داشت، برای دریافت این جایزه از هیأت داوران و رییس جشنواره قدردانی کرد.

در جشنواره کازابلانکای مراکش که از ۳۱ فروردین تا ۶ اردیبهشت مصادف با ۱۹ تا ۲۵ آپریل برگزار شد، فیلم سینمایی «شهرک» به کارگردانی علی حضرتی نیز در بخش مسابقه این فستیوال حضور داشت.

پخش بین‌الملل «برنده‌ها» بر عهده «دریم لب فیلم» قرار دارد و به‌زودی این فیلم در چند فستیوال جهانی دیگر نیز به نمایش درمی‌آید. این فیلم همچنین توسط شرکت مدرن فیلم در سینماهای انگلستان به مدت ۲ ماه به اکران در آمد.

رضا ناجی، حسین عابدینی، ملالی زیکریا، محمود جعفری، پارسا مقامی، هلیا محمدخانی، عزت‌الله رمضانی‌فر، شهرزاد کمال‌زاده، مانی نورمحمدی، ماهان نورمحمدی، محسن فدایی‌باش، رضا مقامی، اصغر سمسارزاده و میرطاهر مظلومی، بازیگرانی هستند که در این فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته‌اند. محسن مسافرچی به عنوان تهیه‌کننده ایران در این فیلم حضور دارد. پل ولش، نادیرا ماری و جنیفر آرمیتاج نیز تهیه‌کنندگان خارجی این فیلم هستند.

دیگر عوامل «برنده‌ها» عبارت هستند از مدیر تولید: مجتبی نورمحمدی، مدیر فیلمبرداری: آرش سیفی، طراح صحنه: محمد محمدی، مشاور رسانه‌ای: امین اعتمادی‌مجد.

«آوای ابرها» راهی کلمبیا شد

انیمیشن کوتاه «آوای ابرها» به کارگردانی محمد لطفعلی و نویسندگی و تهیه‌کنندگی هادی فیروزمندی از تولیدات مرکز فیلم جوان سوره، به سومین دوره جشنواره بین‌المللی انیمیشن کاریبتونز کلمبیا راه یافت.

این جشنواره از ۱۶ تا ۱۸ می ۲۰۲۴ برابر با ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری در شهر سانتا مارتا کشور کلمبیا برگزار می‌شود.

همزمان با اولین حضور بین‌المللی «آوای ابرها»، از پوستر بین‌المللی این اثر که طراحی آن برعهده سینا رعیت‌دوست بوده است، رونمایی شد.

هدف جشنواره کاریبتونز، تشویق ساخت انیمیشن‌های سمعی و بصری و همچنین ارایه سناریوهایی‌ است که در آن شیوه‌های دیجیتالی توسعه یافته به کار برده شده است. همچنین این رویداد استعدادهایی را که در این حرفه در سطح منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی مطرح می‌شوند، شناسایی می‌کند.

در خلاصه داستان «آوای ابرها» که روایتی از دل بمباران‌های متعدد بر سر کودکان غزه دارد و با تکنیک دوبعدی دیجیتال ساخته شده، آمده است: کودکان فلسطینی نمی‌میرند، آنها برای مدت کوتاهی به جایی میان ابرها سفر می‌کنند ...

دیگر عوامل این اثر عبارتند از مدیر هنری: محمد لطفعلی، طراحی و ترکیب صدا: احسان افشاریان، موسیقی: امید روشن‌بین، تدوین، انیمیشن و کامپوزیت: سینا پورجلال، مهدی خماریان، طراح گرافیک: سینا رعیت‌دوست، روابط عمومی: سپیده شریعت‌رضوی و محصول: مرکز فیلم جوان سوره.

پخش بین‌المللی این انیمیشن کوتاه برعهده مرکز بین‌الملل سوره است.

کد خبر 6089719

دیگر خبرها

  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • مشارکت 240 اثر در جشنواره طوفان القوافی/ اختتامیه در بصره برگزار می شود
  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند