Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@21:26:43 GMT

چه کسانی نباید واکسن آنفلوانزا دریافت کنند؟

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۷۱۲۶۰

چه کسانی نباید واکسن آنفلوانزا دریافت کنند؟

ایسنا/زنجان معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: افراد دارای سابقه آلرژیک شدید، آلرژی خفیف یا شدید به تخم‌مرغ و بیماران حاد یا متوسط بدون تب و غیره نباید اقدام به دریافت واکسن آنفلوانزا کنند.

محمدرضا صائینی در گفت‌و گو با ایسنا، در رابطه با اولویت اول تزریق واکسن آنفلوانزا، اظهار کرد: اولویت تزریق واکسن آنفلوانزا با کارکنان بهداشتی، درمانی و خدماتی حوزه سلامت شاغل در مراکز درمانی استان زنجان، از جمله بیمارستان‌های دولتی و خصوصی، درمانگاه‌ها، کلینیک‌های ‌خصوصی، اتاق ایزوله، داخلی، زنان و زایمان، سایر بخش‌های ویژه و غیره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه شاغلان در خانه‌های بهداشت، مراکز جامع خدمات سلامت، ادارات دولتی که در حوزه سلامت و درمان فعالیت می‌کنند، کارکنان سازمان دامپزشکی و حفاظت محیط‌زیست که با پرندگان سر و کار دارند، کارکنان نیروی انتظامی که خدمات بهداشت و درمانی ارائه می‌کنند نیز شامل اولویت تزریق رایگان واکسن آنفلوانزا هستند.

این مسئول در رابطه با بیماران و گروه‌های پرخطر که در اولویت تزریق رایگان واکسن آنفلوانزا قرار دارند، تصریح کرد: بیماران HIV مثبت، بیماران هموفیلی، بیماران مزمن زمینه‌ای، بیماران خاص، بیمارانی که دچار ضعف سیستم ایمنی بدن هستند، گیرندگان پیوند ماژور است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان گفت: گروه‌های پرخطر در جامعه ایثارگران و جانبازان، کارکنان سالمندان معلولان جسمی، حرکتی، عضلانی و ذهنی، بیماران روانی، مرکز نگه‌داری کودکان بی‌سرپرست و بیماران روانی مزمن و زنان باردار دو هفته پس از زایمان جزو اولویت تزریق رایگان واکسن آنفلوانزا است.

صائینی با بیان اینکه افرادی که جزو گروه پرخطر گروه ۲ هستند، می‌توانند با نسخه پزشک از طریق بخش خصوصی «داروخانه‌های سطح شهر» تهیه کنند، اظهار کرد: گروه‌های پرخطر ۲ شامل افراد دارای بیماری مزمن، بیماران زمینه‌ای، بیماران قلبی عروقی، بیماران کلیوی، بیماران نورولوژیک، بیماران هماتولوژیک، بیماری‌های غدد، دیابتی تیپ A و B اختلالات متابولیک، مبتلایان ضایعات نخایی و افرادی که داروهای نقص ایمنی مانند کورتن مصرف می‌کنند.

وی در رابطه با موارد منع تزریق واکسن آنفلوانزا، خاطرنشان کرد: افراد دارای سابقه آلرژیک شدید، افراد دارای آلرژی خفیف یا شدید به تخم‌مرغ و بیماران حاد یا متوسط بدون تب، بیماران حاد غیرکنترل و افرادی که دچار حساسیت به واکسن آنفلوانزا هستند، نباید اقدام به دریافت واکسن آنفلوانزا کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان آنفلوآنزا واکسن آنفلوانزا اولویت تزریق افراد دارای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۱۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد