Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر احمد کریمی مدیر پروژه تولید واکسن"فخرا" گفت : بذر ویروس واکسن فخرا از بیماران ایرانی گرفته شد و از حدود ۳۵ هزار بیمار ۳۰ نفر را جدا کردیم که در نهایت از ۱۰ نفر به بذر واکسن رسیدیم و هم اکنون نیز سرگرم مذاکره با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای خرید واکسن فخرا هستیم.

دکتر کریمی در جمع خبرنگاران افزود: از مردادماه امسال تولید واکسن فخرا ماهانه به میزان یک میلیون دوز آغاز شده است و تاکنون نیز ادامه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: وزارت بهداشت قول داده نسبت به خرید واکسن فخرا اقدام کند اما این وزارتخانه به دلیل شیوه نامه‌هایی که وجود دارد بعد از بررسی نتایج فاز سوم کار آزمایی بالینی با ما همکاری خواهد کرد.

وی با بیان اینکه کار تولید واکسن فخرا با همت شهید محسن فخری زاده شروع شد،گفت: واکسن فخرا از یک پلتفرم ویروس کشته شده، تولید شده است و لازمه اصلی تولید این بود که ویروس کشت داده شود و ما باید بذر ویروس را خودمان تهیه می‌کردیم و اولین نکته مهم در این واکسن این است که بذر واکسن را دانشمندان جوان خودمان تهیه کردند.

مدیر پروژه تولید واکسن فخرا افزود: این بذر از بیماران ایرانی گرفته شده است و از حدود ۳۵ هزار بیمار ۳۰ نفر را جدا کردیم و از ۱۰ نفر به بذر واکسن رسیدیم.

وی بیان کرد: بعد از تهیه بذر واکسن، این ویروس باید کشت داده شود و بعد از کشت غیرفعال می‌شود و بعد از غیرفعال سازی مراحل تخلیص آن انجام می شود که این مرحله در گروه فخرا مرحله منحصر بفردی است که باعث شد ما یک تخلیص خیلی ویژه و دقیقی داشته باشیم و این خودش را در کار آزمایی نشان داد که در این مرحله کمترین عارضه را داشتیم.

کریمی گفت: کارآزمایی فاز ۱ و ۲ بالینی را به ترتیب با ۱۳۵ داوطلب و ۵۰۰ داوطلب انجام دادیم و در آن دو مرحله ما از نظر کم خطری و بی عارضه بودن واکسن را بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که واکسن بسیار کم خطر است که الان در فاز سوم کارآزمایی آن هستیم.

وی اظهار داشت: در فاز سوم کار آزمایی بالینی به ایمنی و ایمنی زایی واکسن کاملا مطمئن شدیم و الان بررسی می‌کنیم که اثربخشی واکسن به چه میزان است.

وی افزود: اکنون تزریقات فخرا در استان‌های تهران، اصفهان، البرز و خراسان رضوی انجام می‌شود و افراد ۱۸ سال به بالا می‌توانند فخرا را تزریق کنند.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تولید واکسن واکسن فخرا بذر واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۲۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علیرضا رستمی گفت؛ تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر ″جهش تولید با مشارکت مردم″ را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.
وی در توضیح بیشتر بیان داشت: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه به طول می‌انجامید.
دکتر رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.
لازم به ذکر است حسب تاکید سرپرست اداره کل امور فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، ایفدانا پیگیری عملیاتی شدن بخشنامه‌هایی که با عنوان جهش تولید صادر شده اند را در دست اقدام خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال ۹ هزار افزایش می‌یابد
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد