Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-28@20:58:43 GMT

بسکتبال شخصیت پیدا کرده است

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۶۱۴۲۷

بسکتبال شخصیت پیدا کرده است

رئیس فدراسیون بسکتبال با تاکید بر اینکه تا به امروز ٩٠ درصد برنامه و اهدافش را در این فدراسیون محقق کرده، گفت: البته سهم بانوان بیشتر از این است.

به گزارش "ورزش سه" به نقل از خبرنگار مهر، رامین طباطبایی که کمتر از سه ماه به اتمام دوره ریاست قانونی اش در فدراسیون بسکتبال باقی مانده است درگفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه در مدت باقی مانده از دوره ریاستش اجازه نمی دهد هیچ کاری روی زمین بماند، گفت که از زمان ورودش به فدراسیون تا به امروز ٩٠ درصد برنامه ها و اهدافش را به سرانجام رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ابتدا با اشاره به ثبت نام ١٢ نفر در مهلت تعیین شده برای نام نویسی کاندیداهای ریاست فدراسیون بسکتبال گفت: از این تعداد، کارنامه برخی با آنچه در آیین نامه انتخاباتی در مورد سنوات مدیریت تاکید شده، منطبق نبود و به همین دلیل ردِ صلاحیت مدیریتی شدند.


وی ادامه داد: مدارک برخی از متقاضیان ریاست هم کامل نبود که به آنها تا ٥ روز کاری مهلت داده شده تا برای تکمیل اقدام کنند، بنابراین هنوز تعداد کاندیداهای نهایی برای حضور در انتخابات فدراسیون بسکتبال مشخص نیست.


طباطبایی با یادآوری اینکه سه ماه از ریاست چهارساله اش در فدراسیون بسکتبال باقی مانده در پاسخ به این پرسش که این بازه زمانی صرف رایزنی برای کسب رای دوباره اعضای مجمع می شود یا به پیگیری فعالیت ها اختصاص پیدا می کند؟ تاکید کرد: مانندگذشته با جدیت پیگیر کارها خواهیم بود و اجازه نمی دهم هیچ کاری روی زمین بماند، طبیعی است که به خاطر در پیش بودن مجمع انتخاباتی بخشی از وقت و انرژی فدراسیون صرف مهیا کردن شرایط برگزاری این مجمع می شود اما به هیچ وجه خللی در امور روزمره ایجاد نخواهد شد.


وی یادآور شد: برنامه فدراسیون برای هر سال مشخص بود و طبق آن پیش می رفت، برای سال ١٤٠٠ هم برنامه هایی پیش بینی شده بود که تا به امروز پیش رفته است. سه ماه آینده را هم طبق برنامه از قبل تعیین شده خواهیم گذراند؛ لیگ برتر را پیگیری می کنیم،اردوهای تیم ملی را برگزار می کنیم، اعزام ها را انجام می دهیم، دوره های آموزشی را برگزار می کنیم و ... .


رئیس فدراسیون بسکتبال در پاسخ به این پرسش که از آغاز دوره مدیدیت در این فدراسیون تا به امروز به چند درصد از برنامه ها واهداف رسیدگی شده است؟ گفت: بالای ٩٠ درصد برنامه ها و فعالیت های موردنظرم در قالب برنامه چهارساله ای که داشتم، انجام شده است. آن ١٠ درصد هم به خاطر مشکلات مالی و کمبود اعتبارات به سرانجام نرسید.


وی در همین رابطه ادامه داد: در این زمینه باید کرونا و خیلی از مصائب و مشکلاتی که برای مان ایجاد کرد را در نظر داشته باشیم، معضلی که در برنامه چهارساله پیش بینی نشده بود اما اجازه ندادیم مانع دستیابی به خیلی از اهداف شود.


طباطبایی با تاکید دوباره بر اینکه مهمترین عامل در عدم اجرای ١٠ درصد برنامه ها مشکلات مالی بود، تصریح کرد: از زمانی که وارد فدراسیون شدم تا به امروز قیمت ارز ١٠ برابر شده است، این موضوع و در کل تورم سد بزرگی برایمان بود در حالی که بسکتبال در بخش زیرساخت ها مشکلات عدیده داشته و دارد.


رئیس فدراسیون بسکتبال تاکید کرد: فردی که ریاست ٤ سال آینده بسکتبال را عهده دار می شود باید مهیا کردن یک سالن اختصاصی در کنار سالن بسکتبال آزادی را به عنوان اولویت در برنامه داشته باشد.


وی در پاسخ به این پرسش که «چرا این به اولویت طی مدتی که شما عهده دار ریاست بودید تا به امروز رسیدگی نشده است؟» گفت: به شدت پیگیر آن بودیم، در خواستمان را به شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی هم ارائه کردیم اما متاسفانه همکاری لازم با فدراسیون انجام نشد. می خواستیم سالن افراسیابی یا شیرودی در اختیارمان قرار بگیرد اما نشد. البته هنوز هم پیگیر موضوع هستیم و تلاش می کنیم از طریق وزیر ورزش آن را به سرانجام برسانیم.


« یعنی در اختیار گرفتن یک سالن اختصاصی به جز آزادی را با وزیر جدید ورزش مطرح کرده اید؟» طباطبایی در پاسخ به این پرسش گفت: جلساتی که به امروز با وزیر ورزش داشته ایم به صورت عمومی بوده است. اما قرار است طی هفته جاری میزبان وزیرورزش در یکی از دیدارهای لیگ برتر باشیم. قطعا در این دیدار رایزنی های لازم را خواهیم داشت. می خواهیم یک سالن جدید در تهران داشته باشیم و شرایط را برای اختصاص خانه بسکتبال به هیات های استانی که از آن بی بهره هستند هم مهیا کنیم.


رئیس فدراسیون بسکتبال در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه «تحقق ٩٠ درصد برنامه ها شامل که مواردی بوده است؟» اظهار کرد: تقویت لیگ یکی از برنامه هایی بود که به آن دست یافتیم، منابع انسانی را به گونه ای توسعه دادیم که در زمینه مربی و داور شرایطبهتری داشته باشیم. توسعه همگانی بسکتبال هم از اهداف محقق بود طوریکه توانستیم مدال برنز بسکتبال سه به سه را در آسیا بگیریم.


وی در این زمینه ادامه داد: مهیا کردن مجموعه اقامتی برای تیم ملی از دیگر اقدامات مان بود، این مجموعه به اندازه یک هتل پنج ستارهاست. اسپانسر هم یکی از معضلات فدراسیون بود که به خاطر عدم دراختیار داشتن آن طی سال اول شرایط بدی داشتیم اما بعد از آناسپانسرهای قوی در بسکتبال سرمایه گذاری کردند.


رئیس فدراسیون بسکتبال از تشکیل و سرمایه گذاری روی چهار تیم پایه به عنوان یکی دیگر از اقداماتش در سال های گذشته یاد کرد و گفت: طی این مدت تیم جوانان به جام جهانی اعزام شد و به عنوان دوازدهم دست یافت، عنوانی که تا قبل از این نداشتیم. در کل اینکه بسکتبال امروز شناخته شده تر شده و وجاهت و شخصیت بهتری نسبت به قبل پیدا کرده است.


طباطبایی همچنین تاکید کرد: در بخش بانوان البته میزان دست یابی به اهداف بیشتر از ٩٠ درصد بود، در این بخش ٢٠ اعزام برای بسکتبال سه به سه و پنج نفره داشتیم. برای بانوان از بودجه مصوب بخش مردان هزینه کردیم تا اهداف دستیافتنی شود.


رئیس فدراسیون بسکتبال تاکید کرد: از این به بعد تا پایان دوره فعلی هم مصمم پیگیر فعالیت ها خواهم بود، چه در فدراسیون بسکتبال بمانم و چه نمانم باید برنامه های باقی مانده خود را به سرانجام برسانم و امیدوارم مانعی برای آنها نباشد.

 

بسکتبال

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: بسکتبال رئیس فدراسیون بسکتبال پاسخ به این پرسش ٩٠ درصد برنامه درصد برنامه ها تا به امروز باقی مانده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۱۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابهامات خط و نشان ارزی در دقیقه ۹۰ مجلس یازدهم

اگرچه پیگیری‌های رئیس مجلس در زمینه ارز، حاکی از رویکرد دلسوزانه و دغدغه‌مندی او برای حل مشکلات مردم حتی در روزهای آخر مجلس یازدهم است اما بدیهی است که مجلس در قالب وظایف و اختیارات خود می‌تواند برنامه‌های پیشنهادی خود را در این حوزه از طریق تصویب قانون پیگیری ‌کند و حتی در صورت اعتقاد به کاستی‌های مدیریتی، ابزارهای نظارتی را به‌کار گیرد و سخن از «تعیین تکلیف» جز از مسیر قانونی، اساساً با وظایف اساسی این قوه همخوانی ندارد.

به گزارش ایسنا، روزنامه ایران نوشت: در شرایطی که پس از عملیات «وعده صادق» و برنامه‌های مدیریت ارزی دولت، بازار ارز شاهد روند کاهشی و برخورداری از ثبات و آرامش است، سخنان رئیس مجلس و «تعیین ضرب‌الاجل» برای دولت آن هم در فاصله کمتر از یک ماه تا پایان کار مجلس یازدهم، موجب ایجاد ابهام و التهاب ناشی از انتظار در فضای حاکم بر بازار ارز شد. دلالان ارزی در روزهای آخر هفته تلاش کردند با برجسته‌سازی این ضرب‌الاجل و القای نااطمینانی و احتمال تغییر در سیاست‌های ارزی، از روند کاهشی نرخ ارز جلوگیری کنند.

دکتر محمدباقر قالیباف در نشست مشترک عصر چهارشنبه مجلس با اعضای تیم اقتصادی دولت گفت: «اگر دولت تا یکشنبه برنامه مکتوب خود را برای مقابله با مشکلات ارزی ارائه نکند ما این موضوع را در صحن مجلس دنبال خواهیم کرد و برنامه خودمان را می‌دهیم.»

سخن رئیس مجلس برای تعیین تکلیف و مقابله عملیاتی با تنش‌های ارزی درحالی مطرح می‌شود که اولاً برنامه جامع ارزی هم‌اکنون درحال اجرا است که کاهش قیمت ارز با وجود شوک‌های سیاسی و امنیتی در یک ماه اخیر در چهارچوب همین برنامه محقق شده است.

ثانیاً تأکید بر اینکه مجلس خود در زمینه ارز برنامه‌ای خواهد داد، درحالی است که کمتر نشانی از وجود صدایی واحد و برنامه‌ای منسجم در مجلس دراین‌باره دیده می‌شود. همچنان که بحث‌های ارزی در جلسات اواخر سال گذشته نمایندگان، حاصلی جز بروز اختلافاتی که منتج به نتیجه‌ای نشد، در پی نداشت. درحالی که طیفی از نمایندگان مجلس خواستار شناورسازی نرخ ارز و افزایش قیمت نرخ‌های ترجیحی هستند، عده‌ای دیگر در نظری ۱۸۰ درجه متفاوت، اصرار ویژه‌ای بر سیاست تثبیت ارزی دارند.
اگرچه پیگیری‌های رئیس مجلس در زمینه ارز، حاکی از رویکرد دلسوزانه و دغدغه‌مندی او برای حل مشکلات مردم حتی در روزهای آخر مجلس یازدهم است اما بدیهی است که مجلس در قالب وظایف و اختیارات خود می‌تواند برنامه‌های پیشنهادی خود را در این حوزه از طریق تصویب قانون پیگیری ‌کند و حتی در صورت اعتقاد به کاستی‌های مدیریتی، ابزارهای نظارتی را به‌کار گیرد و سخن از «تعیین تکلیف» جز از مسیر قانونی، اساساً با وظایف اساسی این قوه همخوانی ندارد. براساس این واقعیات بهتر است به جای طرح اظهاراتی که بهانه خبرسازی منفی دلالان می‌شود، از ابزار قانونگذاری و نظارت برای ایفای وظایف قانونی استفاده شود و در بکارگیری ادبیات بحث نیز از واژگانی استفاده شود که جریان‌های سیاسی مخالف دولت و مجلس نتوانند القای اختلاف کنند.

پاسخ معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به مواضع رئیس مجلس

روز گذشته معاون پارلمانی رئیس‌جمهور نیز در نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس به مواضع اخیر او در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز پاسخ داد. در بخشی از این نامه با یادآوری این واقعیت که دیدگاه‌های مجلس در خصوص ارز و سیاست‌های اقتصادی در چهارچوب قوانین دائمی، قانون بودجه و برنامه هفتم لحاظ شده و به عنوان قوانین بالادستی در اعمال سیاست‌های اقتصادی و ارزی دولت مدنظر قرار گرفته است، آمده است: در سال ۱۴۰۲، سیاست‌های اقتصادی و ارزی در چهارچوب اسناد بالادستی کشور تهیه و اجرا شد. این سیاست‌ها موفق شدند نرخ رشد نقدینگی را از ۳۳.۱ درصد در فروردین به ۲۴.۳ درصد در اسفندماه، تورم تولیدکننده را از ۴۴.۷ درصد به ۲۴.۵ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده را از ۵۵.۵ درصد به ۳۲.۳ درصد کاهش دهند. در سال ۱۴۰۲، براساس برآورد بانک مرکزی، تراز تجاری برابر ۲۰.۵ میلیارد دلار مثبت بوده است. تحقق این موفقیت‌ها در کنار تحقق نرخ رشد ۶درصدی برای سال ۱۴۰۲ (رشد ۹ ماهه ۱۴۰۲ بالغ بر ۶.۷درصد) بوده است. طبق گزارشات بین‌المللی، در سال گذشته میلادی، ایران توانست بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در منطقه داشته باشد و جزو بالاترین نرخ‌های رشد کشورهای جهان بوده است.
وی در این نامه یادآور شد: در سال ۱۴۰۲، معادل ۶۹ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، مواد اولیه و تجهیزات سرمایه‌ای با نرخ مصوب بموقع تأمین شده است که ۳۰ درصد بیشتر از متوسط آن طی ۴ سال قبل بوده است. بخش عمده این ارزها به کالاهای سرمایه‌ای و مواد اولیه کارخانجات تولیدی اختصاص یافت. از طرف دیگر، اختصاص ارز ترجیحی به دارو معادل ۲۶ درصد افزایش یافت و تلاش شد ارز کلیه کالاهای اساسی به سرعت تخصیص و تأمین شود به گونه‌ای که هیچ وقفه‌ای در بارگیری و تخلیه کشتی‌ها صورت نپذیرد. معاون پارلمانی رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به انتقادات قالیباف از مدیریت بانک مرکزی، افزود: قانون جدید بانک مرکزی در خردادماه سال‌جاری، اجرایی خواهد شد.
درحال حاضر، بانک مرکزی در چهارچوب قانون قبلی درحال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم‌ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • لزوم حمایت فدراسیون فوتبال از پروژه ساخت فیلم «شهدای تیم فوتبال آزادی سمنان»
  • حسن یزدانی در فدراسیون کشتی آفتابی شد
  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • ابهامات خط و نشان ارزی در دقیقه ۹۰ مجلس یازدهم
  • برنامه ریزی برای دونده های شانس کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • برنامه روز پنجم مسابقات تیراندازی
  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان
  • چهار بازیکن به کمیته‌های انضباطی و فنی فدراسیون بسکتبال دعوت شدند
  • برنامه روز پنجم مسابقات/ ۲ تیرانداز در خط آتش