Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر فردین حسین زاده روز چهارشنبه  در گفت و گو با ایرنا  افزود: از این میزان ۱۱۲ هزار دز واکسن دامی علیه بیماری های مشترک انسان و دام ،  یک میلیون و ۵۰۰ هزاردز واکسن علیه آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان  و ۵۳۶ هزار دز علیه بیماری های استراتژیک و اقتصادی به مصرف رسیده است.

وی ادامه داد:  در این مدت  یک هزارو۱۵۰ دز واکسن هاری  تزریق شد ضمن آنکه پنج هزار نمونه خون طیور بومی و ۲ هزار نمونه خون اسب برای پایش بیماری ها جمع آور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین زاده درخصوص  ۲ بیماری بسیار مهم سل و تب مالت نیز گفت: تعداد ۱۴ هزار راس دام برای  شناسایی بیماری سل و ۱۰ هزار راس دام برای شناسایی بیماری بروسلوز (تب مالت) تست شدند.
رییس دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ افزود:  نتیجه تلاش های فوق کاهش بیماریهای دام و طیور و موارد ابتلای انسانی به بیماریهای خطرناک و مسری مشترک و نیز حفظ حیات وحش منطقه بوده است.

وی افزود: در زمان حاضر شیوه های مبارزه علیه دولت ها وملت ها تغییر کرده که این امر تیز بینی و دقت نظر بالاتری را نسبت به گذشته می طلبد؛ در این میان بخش مهمی از روش های مبارزه غیر مستقیم به حوزه بیو تروریسم و عوامل میکروبی و شیمیایی برمی گردد.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ  گفت: در حوزه بیماریهای دام و طیور و نیز بیماریهای مشترک جامعه انسانی، همواره مخاطره ظهور سویه های جدید و گاهی بازپدید از ویروس ها و باکتری هایی که در گذشته ریشه کن شده اند وجود داشته واقدامات عامدانه و مغرضانه در این خصوص از مصادیق بارز حملات بیولوژیکی خواهد بود.

وی  اظهار داشت: ایجاد زیر ساخت های مناسب، ارتقای سطح فناوری مبارزه، آموزش های فنی و علمی همگانی به ویژه  در جوامع هدف  و هوشیاری کلیه هموطنان در این خصوص، می تواند در خنثی سازی اهداف شوم دشمنان موثر باشد.
حسین زاده گفت: کارشناسان دامپزشکی طی برنامه ها و سیاست های نظارتی و مراقبتی سازمانی و با انجام واکسیناسیون و تست های آزمایشگاهی به موقع، بیماری ها را رصد و پایش نموده تا از این طریق با افزایش سطح ایمنی و مقاومت در برابر بیماریها، بروز و انتشار آنها را کنترل نمایند تا جلوی ایجاد خسارات اقتصادی و تهدید سلامت و بهداشت عمومی جامعه انسانی گرفته شود.
رییس دامپزشکی ساوجبلاغ تاکید کرد: نفوذ دشمن به هر طریق، صدمات و خسارات جبران ناپذیری را به کشور وارد کرده و می تواند علاوه بر ایجاد بحران های اقتصادی در معیشت و مایحتاج عامه مردم از نظر تامین ایمنی و امنیت مواد غذایی مورد مصرف خانوار ، تحمیل هزینه های گزاف درمانی و بیمارستانی و برهم زدن نظم اکوسیستم طبیعی و اقلیمی کشور، مشکلات عدیده ای را به دنبال داشته باشد.

شهرستان ساوجبلاغ واقع در غرب استان البرز دارای ۱۴۰ هزار راس دام سبک ، ۱۹ هزار راس دام سنگین  و ۲ میلیون قطعه طیور است.

برچسب‌ها ساوجبلاغ دام و طيور واکسن سازمان دامپزشکی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوجبلاغ دام و طيور واکسن ساوجبلاغ دام و طيور واکسن سازمان دامپزشکی کشور هزار راس دام بیماری ها دز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۶۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این 8 روش بدن‌تان را پاکسازی کنید

به گزارش خبرآنلاین، هنگام بهار می‌توانید در کنار تازه شدن روح و روان‌تان، بدن‌تان را هم از هر نوع سم و آلودگی پاک کنید. البته سم‌زدایی کاری موقتی نیست و همیشه باید بدن‌تان را با روش‌های مناسب پاک کنید. با سم‌زدایی بدن، یکسری از مشکلات زیر برطرف می‌شود:

نفخ،‌ تهوع، سوء‌هاضمه، یبوست، اسپاسم‌های روده، سرماخوردگی‌های گاه‌وبیگاه، آنفلوآنزا، خستگی، سلولیت،‌ لک صورت، چشم‌های پف‌آلود، احتقان، آبریزش بینی، مشکلات کلیوی

روش‌های پاکسازی و سم‌زدایی بدن

بدن روش پیچیده‌ای برای حذف مواد سمی دارد و برای این کار از کبد،‌ کلیه‌ها، دستگاه هاضمه، پوست و ریه‌ها استفاده می‌کند. درواقع وقتی این اندام‌ها در وضعیت سالمی قرار داشته باشند، می‌توانند مواد ناسالم و سمی را از بدن خارج کنند. اما هنگام بیماری برخی از این اندام‌ها، بدن توانایی سم‌زدایی خود را از دست می‌دهد. برای اینکه بتوانید سیستم سم‌زدایی بدن را بهبود بخشید، روش‌های زیر را در نظر بگیرید:

۱. پرهیز از نوشیدنی‌های الکلی

سوخت‌وسازِ ۹۰درصد از الکل موجود در نوشیدنی‌های الکلی به عهده کبد است. آنزیم‌های فعال در کبد، الکل را به نوعی ماده شیمیایی سرطان‌زا به نام استالدئید تبدیل می‌کنند. سپس کبد، این ماده را سمی تشخیص داده و آن را به ماده‌ای بی‌ضرر به نام استات تبدیل کرده و در نهایت از بدن خارج می‌کنند.

مصرف نوشیدنی‌های الکلی، موجب تجمع بیش از حد چربی، التهاب و زخم در کبد می‌شود و در نتیجه صدمه شدیدی به عملکرد کبد زده می‌شود. در این وضعیت، کبد نمی‌تواند وظایف ضروری خود از جمله، فیلتر مواد زائد و سموم مختلف از بدن را انجام دهد و سم‌زدایی به‌درستی انجام نمی‌شود. بنابراین برای مراقبت از کبد، به‌ نوشیدنی‌های الکلی لب نزنید.

۲. خواب کافی

خواب کافی و باکیفیت شبانه، سلامت بدن و سیستم سم‌زدایی را حفظ می‌کند. خواب کافی موجب بازسازی مغز و بهبود انرژی آن می‌شود و در عین حال به پاکسازی بدن از سموم مختلف کمک می‌کند. یکی از مواد زایدی که در طول روز و هنگام بیداری در بدن‌ جمع می‌شود، پروتئین بتا-آمیلوئید است. این پروتئین در ابتلای فرد به بیماری آلزایمر نقش دارد. وقتی خواب شبانه فرد کافی نیست، بدن فرصت پاکسازی را پیدا نمی‌کند و این نوع پروتئین مسموم در مغز جا خوش کرده و تجمع بیش از حد آن، به مغز و عملکرد آن صدمه می‌زند. به‌طور متوسط باید ۷ تا ۹ ساعت در شب بخوابید.

اگر شب‌ها زود به خواب نمی‌روید، با کمی تغییر در سبک زندگی مانند، اتخاذ برنامه‌ای منظم برای خواب، کاهش نور آبی قبل از خواب و ورزش می‌توانید کیفیت خواب شبانه‌تان را افزایش دهید.

۳. نوشیدن آب کافی

آب، دمای بدن را تنظیم، حرکات مفاصل را نرم و به هضم و جذب غذا کمک می‌کند. درضمن این مایع حیاتی در حذف سموم بدن و مواد زاید بسیار موثرست.

سلول‌های بدن برای داشتن عملکرد بهینه و مطلوب و همچنین تجزیه مواد مغذی و تولید انرژی برای بدن، باید دایما خود را تغییر داده و ترمیم کنند. در این فرآیندهاست که مواد زائد بدن به شکل اوره و دی‌اکسیدکربن از بدن دفع می‌شوند. اما اگر این مواد از بدن خارج نشوند، در خون جمع شده و سلامت‌تان را تهدید می‌کنند.

آب، این مواد زائد را به‌صورت ادرار، تنفس و تعریق از بدن خارج می‌کند. بنابراین پرآب نگهداشتن بدن، برای سم‌زدایی مفید است.

به‌طور کلی زنان و مردان در روز باید به‌ترتیب ۲ و ۳ لیتر آب بنوشند. البته این مقدار بسته به نوع رژیم غذایی، محیط زندگی و سطح فعالیت کم‌وزیاد می‌شود.

۴. کاهش مصرف شکر و غذاهای فرآوری‌شده

مصرف بالای شکر و غذاهای فرآوری‌شده منجر به چاقی و دیگر بیماری‌های مزمن، مانند بیماری‌های قلبی، سرطان و دیابت می‌شود. این بیماری‌ها به اندام‌های مختلف بدن، از جمله کبد و کلیه که در سم‌زدایی نقش مهمی دارند، صدمه می‌زنند و از توانایی آنها در سم‌زدایی طبیعی بدن می‌کاهند. مثلا، مصرف بالای نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر موجب کبد چرب شده و عملکرد آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

سیستم سم‌زدایی بدن را می‌توانید با مصرف کمتر غذاهای فرآوری‌شده سلامت نگهدارید. به جای غذاهای حاضری، انتخاب‌های سالم‌تری چون میوه‌ و سبزیجات داشته باشید.

۵. مصرف غذاهای سرشار از آنتی‌اکسیدان

آنتی‌اکسیدان‌ها از سلول‌های بدن‌تان در برابر صدمات ناشی از مولکول‌های رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. از طرفی الکل، تنباکو، رزیم غذایی ناسالم و قرار گرفتن در معرض آلوده‌کننده‌های زیست‌محیطی، موجب تولید رادیکال های آزاد اضافی می‌شود. این مولکول‌ها به طیف وسیعی از سلول‌ها صدمه می‌زنند و نقش مهمی در ایجاد بیماری‌های زوال عقل، بیماری‌های قلبی، کبدی، آسم و انواع سرطان‌های خاص دارند.

مصرف رژیم غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان از ایجاد رادیکال‌های آزاد و دیگر سموم در بدن پیشگیری می‌کند. از آنتی‌اکسیدان‌ها باید به ویتامین‌های A، C، E، سلنیم، لیکوپن و لوتئین اشاره کرد که بیشتر این آنتی‌اکسیدان‌ها با مصرف انواع توت‌ها، میوه‌ها، آجیل‌ها، کاکائو، سبزیجات، ادویه‌ها و نوشیدنی‌هایی مانند قهوه و چای سبز به بدن‌تان می‌رسد.

۶. مصرف غذاهای سرشار از پری‌بیوتیک

سلامت روده برای حفظ سلامت سیستم سم‌زدایی بدن ضروری است. سلول‌های روده‌ای به سیستم سم‌زدایی و دفع سموم مجهز هستند و از روده‌ها در برابر سموم مضر مانند مواد شیمیایی محافظت می‌کنند. سلامت روده با نوعی فیبر به نام پری‌بیوتیک تامین می‌شود و این فیبر، باکتری‌های مفید روده به نام پروبیوتیک‌ها را تقویت می‌کند.

مصرف داروهای آنتی‌بیوتیک، بهداشت ضعیف دندان و رژیم غذایی بی‌کیفیت، تعادل باکتریایی روده را بهم می‌ریزد که در نتیجه آن، سیستم ایمنی بدن و عملکرد سم‌زدایی آن ضعیف می‌شود و بدن در خطر بیماری‌ها و التهاب‌ها قرار می‌گیرد.

مصرف غذاهای سرشار از پری‌بیوتیک، سیستم ایمنی و عملکرد سم‌زدایی بدن را در وضعیت مناسبی قرار می‌دهد. از پری‌بیوتیک‌ها می‌توان به گوجه‌فرنگی، کنگر، موز، مارچوبه، پیاز، سیر و جوی دوسر اشاره کرد.

۷. کاهش مصرف نمک

نمک زیاد، آب را بیش از حد لزوم در بدن نگه می‌دارد. علاوه‌بر آن، اگر آب به اندازه کافی مصرف نکنید، بدن هورمون‌های ضدادرار ترشح می‌کند و جلوی ادرار را می‌گیرد و در نتیجه سم‌زدایی بدن مختل می‌شود. بنابراین باید از نمک به‌صورت متعادل مصرف کرد.

۸. ورزش و فعالیت‌های فیزیکی

هنگام درمان عفونت‌ یا جراحت‌ها، بدن ملتهب می‌شود و این التهاب ضروری است. اما وقتی بدن به التهاب بیش از حد مبتلا می‌شود، تمام سیستم‌های ایمنی بدن از جمله، سیستم سم‌زدایی دچار اختلال می‌شوند. ورزش منظم از ابتلا به بیماری‌های مختلف و همچنین التهاب می‌کاهد و فرد را سلامت نگه می‌دارد.

از طرفی غدد لنفاوی بدن، تمام سموم را جمع‌آوری کرده و با تعریق آنها را دفع می‌کند. ورزش در دفع سریع‌تر این سموم موثرست.

حداقل هفته‌ای ۱۵۰ تا ۳۰۰ دقیقه با شدت متوسط یا ۷۵ تا ۱۵۰ دقیقه با شدت بالا ورزش کنید.

منبع: healthline

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904384

دیگر خبرها

  • با این 8 روش بدن‌تان را پاکسازی کنید
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • بیش از ۳۸ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در خرمدره معدوم شد
  • هشدار شبکه دامپزشکی گناباد در خصوص بیماری تب سه روزه گاوی
  • ویتامین ها و مکمل ها را چطور مصرف کنیم ؟
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند