Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوشیدن چای زنجبیل و شیر زردچوبه، مصرف شکر زرد، استفاده از روغن زیتون و ماسک زدن میزان تاثیر منفی آلودگی هوا بر سلامت ریه‌ها را کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، علاوه بر کووید -۱۹، آنفلوآنزا و دیگر بیماری‌های تنفسی، آلودگی هوا نیز نگرانی پزشکان و مقامات بهداشتی را افزایش داده است زمانی که هوا آلوده است افراد علائمی مانند گلو درد و گرفتگی بینی را تجربه می‌کند؛ مه دود باعث می‌شود افراد نتوانند به درستی نفس بکشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مه دود زمانی رخ می‌دهد که سطح آلودگی هوا بالاتر از حد معمول است، این وضعیت می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری‌های تنفسی را افزایش دهد. بنابراین انجام دادن اقدامات خاص برای محافظت از سلامت خود در این شرایط آب و هوایی اهمیت ویژه‌ای دارد، در ادامه به بررسی تعدادی از آن‌ها می‌پردازیم:

در منزل بمانید

مه دود در نتیجه سوخته شدن زغال سنگ ایجاد می‌شود و به سیستم تنفسی افراد آسیب جدی وارد می‌کند. از آنجایی مه دود در فصل زمستان رایج‌تر است، افراد نباید از منزل خارج شوند، حتی اگر فردی به ورزش کردن در فضای باز علاقه داشته باشد یا معمولاً برای پیاده روی کردن و قدم زدن به پارک می‌رود، زمانی که هوا آلوده است نباید از منزل خارج شود.

نوشیدن چای زنجبیل

زنجبیل به بهبود سلامت دستگاه تنفس افراد کمک شایانی می‌کند؛ اضافه کردن این ماده غذایی به چای باعث می‌شود تأثیر مه دود بر ریه‌ها و دیگر اعضای بدن از بین برود. زنجبیل باعث بهبود سیستم ایمنی می‌شود و با سرماخوردگی و سرفه مقابله می‌کند. به منظور تهیه کردن چای زنجبیل می‌توانید مقداری زنجبیل خشک را در آب بجوشانید و پس از دم کشیدن و آماده شدن آن را بنوشید تا از فواید سلامتی آن بهره‌مند شوید.

نوشیدن شیر زردچوبه

شیر زردچوبه به تقویت سیستم ایمنی بدن افراد کمک می‌کند، سلامت تنفس را بهبود می‌بخشد و خطر ابتلاء به بیماری‌های ناشی از آلودگی هوا را کاهش می‌دهد؛ بنابراین به منظور تهیه این نوشیدنی یک لیوان شیر را بجوشانید و یک قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه به آن اضافه کنید. این نوشیدنی تأثیر مه دود بر ریه‌ها و دیگر اعضای بدن را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

مصرف شکر زرد

شکر زرد نوعی شیرین کننده است که به عنوان یک جایگزین سالم برای شکر تبدیل شده است؛ مواد مغذی موجود در شکر زرد بیشتر از شکر تصفیه شده است. این ماده غذایی علاوه بر این که به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن افراد کمک می‌کند باعث کاهش وزن نیز می‌شود. شکر زرد به کاهش تأثیر منفی مه دود و آلودگی هوا نیز کمک شایانی می‌کند. افراد می‌توانند این ماده غذایی را به غذاها و نوشیدنی‌های متفاوت اضافه کنند و از فواید سلامتی آن بهره‌مند شوند.

استفاده از روغن زیتون

زمانی که سلامت دستگاه تنفس شما در معرض خطر قرار گرفته است مصرف مواد غذایی سالم به بهبود آن کمک می‌کند. بنابراین، توصیه شده است که افراد هنگام پختن غذا از روغن زیتون استفاده کنند زیرا به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک زیادی می‌کند.

مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C و اسیدهای چرب امگا سه

پیروی کردن از یک رژیم غذایی مناسب در شرایط آلودگی هوا بسیار مهم است، افراد باید از مواد غذایی استفاده کنند که باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن شود و از سلامت افراد محافظت کند. به گفته متخصصان، لازم است افراد از مواد غذایی حاوی ویتامین C و اسیدهای چرب امگا سه استفاده کنند و مصرف کربوهیدرات‌ها ناسالم، غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی‌های شیرین را کاهش دهد.

استفاده از ماسک

در صورتی که لازم است هنگام آلودگی هوا از منزل خارج شوید، حتماً از ماسک استفاده کنید. ترکیب دود و مه می‌تواند تأثیر مرگباری بر ریه افراد داشته باشد؛ بنابراین پیشگیری بهتر از درمان است. توصیه شده است افرادی که به بیماری‌های زمینه‌ای مانند آسم مبتلا هستند هنگام آلودگی هوا از منزل خارج نشوند.

کد خبر 534440

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آلودگی هوا عوامل آلودگی هوا مقابله با آلودگی هوا بیماری عوارض آلودگی هوا آلودگی هوا سلامت رژیم غذایی رژیم غذایی سالم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سیستم ایمنی بدن منزل خارج آلودگی هوا مواد غذایی بیماری ها شکر زرد مه دود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۴۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۱ صبح امروز، شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ طبق اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، وضعیت هوا در ایستگاه‌های استانداری و نیوساید اهواز به ترتیب با شاخص‌های ۱۳۲ و ۱۱۱ و خرمشهر ۱۱۱ میکروگرم بر متر مکعب در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت.

وضعیت هوای شهر‌های آبادان، اندیمشک، ایستگاه حفاری و پست برق شماره سه اهواز، بهبهان، حمیدیه، دزفول، شوش، شوشتر، کارون، ماهشهر، مسجدسلیمان و هندیجان به علت نبود آلودگی، قابل قبول اعلام شده است.

همچنین وضعیت هوای رامشیر و شادگان با شاخص زیر ۵۰ در وضعیت سالم و پاک قرار دارند.

افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان در شرایطی که هوا " ناسالم" است، باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و سایر افراد نیز باید این گونه فعالیت‌ها را کاهش دهند.

براساس طبقه‌بندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

استان خوزستان ۲۵ ایستگاه پایش کیفی هوا دارد.

دیگر خبرها

  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • ببینید | تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری
  • هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید