Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس تیموری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه با توجه به مسابقات برگزارشده به نظر می‌رسد برخلاف تصور موجود، استان تهران زمین استاندارد و مناسبی را برای برگزاری مسابقات لیگ برتر و لیگ دسته اول فوتبال کشور ندارد، عنوان کرد: درست است. با اینکه استادیوم‌های متعددی وجود دارد اما ورزشگاهی با زیرساخت مناسب برای لیگ حرفه‌ای یا لیگ یک نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر هیات فوتبال استان تهران در مورد اینکه مسئولیت این اتفاق برعهده چه کسی یا چه نهادی قرار دارد، گفت: در تمام دنیا ساختن ورزشگاه‌ها برعهده شهرداری‌هاست. در کشور ما، در کنار شهرداری مسئولیت بیشتر زیرساخت‌های ورزشی برعهده شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی است. متأسفانه تهران زیر سایه ورزشگاه آزادی قرار گرفته، چون این ورزشگاه در تهران قرار دارد مسئولین فکر می‌کنند اینجا همه چیز فراهم و مهیاست ولی نمی‌دانند با داشتن 4 تیم لیگ برتری و تیم‌های متعدد لیگ یکی و لیگ دویی، برای برگزاری مسابقات ورزشگاه مناسب نداریم.

وی افزود: برخلاف اینکه همه فکر می‌کنند تهران یک استان برخوردار است اما این را لمس می‌کنیم که غیربرخورداریم. از نظر امکانات ضعیف هستیم و وضعیت استان‌های دیگر خیلی بهتر از تهران است. جا دارد حمید سجادی وزیر ورزش که خودش هم ورزشی است نگاه زیرساختی به استان تهران داشته باشد تا حداقل بتوانیم در این 4 سال دو سه ورزشگاه داشته باشیم. به ورزشگاه 70 هزار نفری هم نیازی نیست. ورزشگاه 15 هزار نفری باشد کافی است.

وی تاکید کرد: تیم‌هایی مانند هوادار و پیکان تماشاگری ندارند که ورزشگاه پرجمعیت بخواهند. دولت یا شهرداری باید به باشگاه‌ها کمک کنند. در کنار این مسأله، با توجه به اینکه لیگ ما حرفه‌ای است باشگاه‌ها باید خودشان اقدام به ایجاد زیرساخت کنند و صاحب ورزشگاه شوند تا بتوانند از مسائلی مانند امتیاز میزبانی،‌ تبلیغات محیطی، بلیت فروشی و حتی حق پخش بهره ببرند.

تیموری در مورد اینکه تیم‌های پیکان و هوادار تهرانی هستند اما در کرج بازی‌هایشان برگزار می‌شود، گفت:‌ دلیل اصلی انتقال بازی پیکان این بود که زمین شهر قدس به خاطر بارندگی آمادگی برگزاری این مسابقه را نداشت و در دست ترمیم است. به همین خاطر برای یک بازی اجازه دادیم پیکان در استان همجوار بازی کند. هوادار هم به خاطر محرومیت در آنجا بازی می‌کرد و از این هفته باید به تهران برگردد. ما ورزشگاه دستگردی را به آنها پیشنهاد می‌کنیم.

وی در خصوص وضعیت ورزشگاه تختی تهران اظهار داشت: متأسفانه تختی جزو ورزشگاه‌های خوب استان است اما زمین چمن مناسب ندارد. نصرالله پریچهره مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان خیلی تلاش می‌کند که این ورزشگاه هم به چرخه مسابقات برگردد و امیدواریم این اتفاق بیفتد. ما به عنوان مجری برگزاری مسابقات ناخواسته درگیر این مشکلات تیم‌ها شدیم اما تلاش می‌کنیم که برطرف شوند. به عنوان مثال ورزشگاه شهرقدس سه سال پیش در چرخه مسابقات نبود اما با مسئولانش جلسه گذاشتیم و توانستیم این ورزشگاه را وارد چرخه کنیم.

دبیر هیات فوتبال استان تهران تصریح کرد: ورزشگاه تختی هم دوره‌ای میزبان مسابقات لیگ برتر بود اما متأسفانه در دوره گذشته به دلیل سوءمدیریتی که در اداره ورزش و جوانان وجود داشت این ورزشگاه از بین رفت. به هر حال در یک سال اخیر مدیرکل وقت اداره ورزش و جوانان در حال تلاش است تا آن را به چرخه برگرداند. اگر تختی برگردد، بسیاری از مشکلات ما را حل می‌کند.

تیموری در مورد وضعیت ورزشگاه راه آهن اکباتان عنوان کرد: این ورزشگاه دچار کم و کاستی‌هایی‌ست اما قابلیت برگزاری بازی‌های لیگ یک را دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هیات فوتبال استان تهران ورزشگاه آزادی عباس تیموری وزیر ورزش ورزشگاه تختی اداره ورزش و جوانان استان تهران لیگ دسته اول استان تهران تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۱۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزگار متفاوت زنان اراکی

روزنامه شرق نوشت: دیدار تیم‌های آلومینیوم اراک و پرسپولیس عصر روز گذشته در شرایطی به میزبانی اراکی‌ها برگزار شد که خبری از حضور تماشاگران زن در این ورزشگاه نبود. اراک که از ابتدای فصل تا پیش از این دیدار یکی از شهر‌های همیشه در صحنه برای ورود زنان به ورزشگاه بود، جدیدا با محدودیت‌هایی همراه شده است. این محدودیت مربوط به نامه چند روز قبل سازمان لیگ است که به طور رسمی عنوان کرده بود تا زمان برطرف‌شدن نواقص «زیرساخت»، اجازه ورود زنان اراکی به ورزشگاه داده نمی‌شود.

از آنجا که پیش‌از‌این، «زیرساخت» کاربرد‌های متفاوتی در این بحث پیدا کرده، بدیهی است که این مورد نمی‌تواند توجیه‌کننده واردنشدن زنان به ورزشگاه در اراک باشد. به نظر می‌رسد اصل داستان مربوط به اتفاقی است که در دیدار آلومینیوم اراک با استقلال در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر رخ داد؛ دیداری که با برتری استقلالی‌ها به پایان رسید؛ ولی در انتهایش با ورود یک جیمی‌جامپ خانم و رفتن به سمت کاپیتان استقلال همراه شد. آن صحنه، به‌ویژه در آغوش کشیدن چندثانیه‌ای سیدحسین حسینی، باعث شد تا جنجال جدیدی شکل بگیرد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هم سریعا دست به کار شد و کاپیتان استقلال را ۳۰۰ میلیون تومان جریمه و سپس او را از همراهی تیمش در یک دیدار هم محروم کرد. از آنجا که حساسیت‌های به‌وجودآمده در این بخش زیاد شد، سازمان لیگ هم دست به کار شده و اجازه ورود مجدد زنان اراکی به ورزشگاه برای تماشای بازی را نداده است؛ پس بعید است که زیرساختی که از ابتدای فصل تا به الان مشکلی برای حضور زنان نداشته، یکباره در عرض چند روز دچار اشکال شود و مانع از حضور زنان شود.

محرومیت زنان اراکی از تماشای بازی روز گذشته در شرایطی رقم خورده که سازمان لیگ در اقدامی بحث‌برانگیز، زنان تبریزی را هم مجددا از ورود به ورزشگاه و دوباره به بهانه مهیا‌نبودن زیرساخت محروم کرده است. این اتفاق در حالی رخ داده که کلا زنان تبریزی در این فصل فقط یک بازی توانسته‌اند برای تماشای بازی تیم‌شان به ورزشگاه بروند و از ابتدا تا به الان از این امر محروم بوده‌اند. اگرچه هنوز دلیل چندان مشخصی برای این تصمیم در تبریز عنوان نشده؛ ولی محرومیت زنان اراکی بحث‌های متعددی را در پی داشته است.

بحث اصلی در‌این‌میان این است که آیا اصولا ورود یک جیمی‌جامپ به زمین مسابقه باید با محرومیت کلی تماشاگران همراه باشد یا خیر؟ بر کسی پوشیده نیست که فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌هایی به فدراسیون فوتبال ایران خواستار حضور زنان در ورزشگاه شدند. این دو نهاد تأکید کرده‌اند که نه برای بازی‌های تیم ملی؛ بلکه برای همه بازی‌های لیگ برتر، حضور زنان در ورزشگاه الزامی است. امری که اگرچه ابتدا به صورت گزینشی رقم خورد؛ ولی رفته‌رفته با پیشتازی چند شهر به سمت بلیت‌فروشی هم رفت و زنان علاقه‌مند به فوتبال توانستند بعد از سال‌ها، به طور رسمی به ورزشگاه بروند.

فدراسیون فوتبال ایران در این مسیر به صورت قطره‌چکانی عمل کرد و رفته‌رفته تعداد ورزشگاه‌هایی را که زنان می‌توانستند در آن برای تماشای بازی بروند، بیشتر کرد. البته شهر‌های اصلی از‌جمله تهران، اصفهان و تبریز از این مقوله جدا ماندند که بعد‌ها با پافشاری بیشتر کنفدراسیون فوتبال آسیا، ورزشگاه آزادی هم به فهرست ورزشگاه‌هایی که زنان می‌توانند برای تماشای بازی‌های لیگ برتر به آن بروند، اضافه شد. گو اینکه محل استقرار زنان در این ورزشگاه به قدری نامناسب است که شأن حضور این قشرِ علاقه‌مند هرگز رعایت نشده است. درباره دو کلان‌شهر دیگر هم که ممنوعیت‌ها به قوت خود باقی است؛ در تبریز که دوباره ورود زنان به ورزشگاه ممنوع شده و در اصفهان که کلا اجازه ورود به آن‌ها برای تماشای بازی‌های لیگ برتر داده نشده است.

به غیر از این مورد، در چند شهر دیگر از‌جمله همین اراک، از ابتدای فصل تا‌کنون زنان علاقه‌مند به فوتبال بدون هیچ مشکلی به ورزشگاه می‌رفتند که این مورد هم به‌تازگی با محدودیت‌هایی همراه شده است. مشخص نیست ممنوعیتی که گریبان زنان علاقه‌مند به فوتبال در اراک را گرفته، چه زمانی برداشته شود؛ ولی این پرسش ذهن بسیاری را درگیر کرده که چطور، با فرض انجام یک اشتباه از سوی یک فرد، تنبیهی گروهی در نظر گرفته می‌شود که مانع از حضور دیگر زنان اراکی در ورزشگاه می‌شود؟ آیا در این زمینه نمی‌شد برخورد بهتری با زنان شود و آن‌ها را در این برهه از علاقه‌ای که به حضور در ورزشگاه نشان داده بودند، منع نکرد؟ آن‌هم در شرایطی که برای مسائلی بحث‌برانگیزتر که در ذهن مردم تأثیر بسیار عمیق‌تری دارد، برخورد متفاوتی شده است.

ضمن اینکه این مورد با توجه به حساسیت‌هایی که پیش‌از‌این از سوی نهاد‌های بین‌المللی فوتبال نشان داده شده، اهمیت وافری دارد و می‌تواند منجر به آماتور‌شدن لیگ فوتبال ایران شود. ابتدای همین فصل بود که انتشار نامه‌ای از مسئولان سازمان لیگ نشان داد در صورت راه‌نیافتن زنان به ورزشگاه، ای‌اف‌سی این اختیار را دارد تا مسابقات لیگ ایران را بی‌اعتبار جلوه داده و حتی مشکلاتی برای تیم ملی در پی داشته باشد. آیا بهتر نیست قبل از رسیدن به آن مرحله، مسئولان تصمیم مناسبی در این موارد اتخاذ کنند؟

دیگر خبرها

  • حکم کمیته انضباطی به لغو جنجالی بازی لیگ یک صادر شد
  • زمان پایان لیگ برتر فوتبال اعلام شد
  • تعطیلی یک‌هفته‌ای فوتبال تهران بعداز کتک‌زدن داور
  • تعلیق تمام مسابقات «لیگ 2 تهران» به دلیل ضرب و شتم داور
  • انتقاد از برگزاری جلسات هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران
  • عواقب کتک زدن داور در تهران؛ یک لیگ تعلیق شد
  • توضیحات مدیرعامل فجر درباره بازی جنجالی
  • تعلیق مسابقات لیگ دو تهران به دلیل ضرب و شتم داور
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • ساعت بازی فوتبال پرسپولیس - آلومینیوم در جام حذفی