Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا مختارپور دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مشکل نبود کتابخانه‌های عمومی در برخی شهر‌ها و روستا‌های کشور بیان کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تنها وظیفه بهره برداری را دارد و در زمینه ساخت کتابخانه جدید اقدام نمی‌کند. کتابخانه‌های عمومی از طریق بودجه‌های استانی که از طریق مجلس شورای اسلامی در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد و جذب کمک‌های خیرین، در شهر‌های فاقد کتابخانه ساخته می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بودجه ساخت کتابخانه‌های عمومی کشور در بودجه نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور قرار نمی‌گیرد؛ بلکه بودجه لازم برای ساخت آن در بودجه‌ استان‌هاست. در این میان نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تنها به تجهیز و استخدام کتابدار برای کتابخانه‌های احداث شده می‌پردازد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به اینکه برنامه ما در نهاد این است که تمام شهر‌های کشور کتابخانه عمومی داشته باشند، اظهار کرد: در همین راستا تعداد شهر‌های دارای کتابخانه عمومی از ۲۵۰ شهر در سال ۹۳ ، به ۱۲۵ شهر در سال ۱۴۰۰ رسیده است. امیدوار بودیم امسال کتابخانه عمومی در ۱۲۵ شهر باقی مانده ساخته شود؛ اما مسائلی از جمله شیوع کرونا، گرانی و تورم باعث شد این امر تحقق پیدا نکند.

مختارپور اظهار کرد: شاهد تغییری در تعداد اعضای کتابخانه‌های عمومی کشور نبودیم؛ چون مانند دستگاه‌های دیگر عضویت کسانی که به اتمام می‌رسید، باطل نشد. از این رو شاهد ثبات در این زمینه بودیم و عضویت این دسته از افراد تا پایان شیوع کرونا در کشور محفوظ ماند.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نهاد کتابخانه های عمومی علیرضا مختارپور نهاد کتابخانه های عمومی کشور کتابخانه عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۸۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز بهداشتی را اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته‌اند، اعلام کرد.

سازمان غذا و دارو فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده "تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز" را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

براساس این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu،شربت گیاهی تری تراپیست(مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان 2 از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام این‌که این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیرمجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد، از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن 66462026 روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!
  • نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر/ ظرفیت‌های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است
  • پیش بینی ۷۵۸ هزار میلیارد تومان منابع هدفمندی یارانه
  • هزینه۵میلیونی برای هر ایرانی/بازگشتسرانه حقیقیبه سطح سال۹۰