Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، مطالعات متعدد نشان داده اند که عوامل مختلفی می‌توانند بر رشد مغز نوزاد متولدنشده تأثیر بگذارند.

مطالعه حاضر اولین مطالعه‌ای است که این احتمال را بررسی می‌کند که یک آسیب مغزی می‌تواند رشد جنینی را مختل کند.

نکته اصلی از داده‌های تحقیقات جدید این است که عواقب آسیب مغزی در دوران بارداری عمدتاً بر فرزندان پسر تأثیر بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آسیب مغزی در طول دوره رشد جنین در یک مدل حیوانی نر با کاهش وزن بدن هنگام از شیر گرفتن، کاهش اضطراب و کاهش پاسخ ایمنی به استرس یا عفونت مرتبط بود.

مغز آنها در نتیجه این شرایط، ساختاربندی کمتری داشت. تفسیر این یافته‌ها نشان می‌دهد که یک آسیب مغزی می‌تواند باعث اختلال در رشد مغز شود و تحقیقات بیشتری در مورد رفتار و رشد ضروری است.

کد خبر 5353753

منبع: مهر

کلیدواژه: جنین بارداری مغز ویروس کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا کووید 19 دیابت سازمان نظام پزشکی سازمان غذا و دارو چاقی دارو سازمان بیمه سلامت پزشک خانواده آلزایمر واکسیناسیون آسیب مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۶۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد

به گزارش «نماینده»، در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس گزارش کمیسیون اجتماعی درباره جزییات لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار در دستور کار قرار گرفت.

در جریان بررسی ماده ۱ این لایحه، تعدادی از نمایندگان مجلس پیشنهاداتی را مطرح کردند که به تصویب نرسید. ادامه بررسی این ماده و جزییات لایحه به جلسات بعدی مجلس موکول شد.

ماده ۱ گزارش کمیسیون اجتماعی در لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سورفتار به شرح زیر است:

«ماده ۱- تمامی زنانی که در قلمروی سرزمینی جمهوری اسلامی ایران حضور یا سکونت داشته باشند، در برابر هرگونه آسیب ناشی از سوء رفتار فرد دیگری که به بدن، روان، حیثیت، حقوق و آزادی‌های قانونی آنان وارد گردد، از تدابیر پیشگیرانه، حمایتی و کیفری این قانون برخوردار می‌شوند.

تبصره ۱- تمامی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی موضوع این قانون باید مطابق اصل ۱۰ قانون اساسی با محوریت خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی و مطابق اصل ۲۱ قانون اساسی، با رعایت موازین اسلامی و با ابتناء بر سیاست‌های کلی نظام در حوزه خانواده و به منظور ایجاد زمینه‌های مساعد برای رشد شخصیت زن و احیای حقوق مادی و معنوی او و حمایت از نقش مادری او صورت گیرد.

تبصره ۲- منظور از سوءرفتار، هرگونه فعل و ترک فعل مجرمانه‌ در این قانون یا قوانین لازم‌الاجرا در جمهوری اسلامی است که موجب آسیب‌های مذکور در این ماده شود.»

دیگر خبرها

  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • در چه سنی میزان باروری زنان به انتها می‌رسد؟
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار