Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@22:00:34 GMT

حال کشتی خوزستان خوب نیست!

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۵۱۹۰۳

حال کشتی خوزستان خوب نیست!

ایسنا/خوزستان کشتی خوزستان، سرزمین بزرگان کشتی و مهد کشتی فرنگی ایران بر خلاف دوران اوج و شکوفایی خود در سال‌های گذشته، حال و روز خوشی ندارد.

کشتی خوزستان به عنوان مهد کشتی فرنگی ایران بر خلاف دوران اوج و شکوفایی خود در سال‌های گذشته، حال و روز خوشی ندارد و عدم استفاده از نخبگان کشتی در راس هیات کشتی خوزستان و بی‌توجهی به وضعیت قهرمانان این خطه، زنگ خطر را برای مهد ‌کشتی فرنگی ایران و خطه قهرمان‌پرور خوزستان به صدا در آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان رییس فدراسیون کشتی با وجود انتقادهای جامعه کشتی استان و وضعیت نامناسب بزرگانی همچون غلامرضا قصاب، توجه چندانی به حال و اوضاع کشتی خوزستان ندارد و تنها نظاره‌گر بی‌تفاوتی مسئولان هیات کشتی خوزستان است و مسئولان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان نیز نظارت چندانی بر وضعیت کشتی استان ندارند.

بزرگان کشتی استان بارها از وضعیت کشتی خوزستان در میان بی توجهی‌های رییس هیات کشتی و فدراسیون کشتی گلایه داشته‌اند اما ظاهرا گوش شنوایی برای این گلایه‌ها نیست و امید نمی‌رود با ادامه این روند برنامه‌ای برای حل مشکلات کشتی استان وجود داشته باشد.

سرزمین بزرگانی همچون برادران قصاب، برادران کاکاحاجی، مصطفی کبابی، کیانوش دارش، برادران رحیمی، برادران قلاوند، برادران زیدوند، برادران عبدولی، شهاب ایراندوست، غلامعلی کبابی، جهانگیر دل پسند، شاعری، امیری، جلیل عروجی، جمال عبادی تا استعدادهای ناب کشتی فرنگی همچون میرزازاده، دادمرز، مردانی، محسن‌نژاد، ناصرپور، کاویانی‌نژاد، طاهری، قاسمی‌منجزی و بسیاری دیگر از چهره‌های آینده‌ساز کشتی ایران، آن‌گونه که انتظار می‌رود مورد حمایت قرار نمی‌گیرند تا کشتی نیز مانند سرزمین نفت‌خیز و دوست داشتنی خوزستان، با محرومیت دست و پنجه نرم کند.

 اواخر اسفند سال گذشته بود که احمد عبدالخانی ریاست هیات کشتی خوزستان را با ۹ رای اعضای مجمع به دست آورد، عبدالخانی با وعده‌هایی همچون جذب منابع مالی برای بهبود وضعیت جامعه کشتی خوزستان و احداث و تجهیز زیرساخت‌های کشتی، موفق به جلب نظر اعضای مجمع شد و به صندلی ریاست مهمترین هیات استانی کشتی در ایران تکیه زد.

عبدالخانی بر خلاف روسای گذشته همچون حسین مرعشیان و یا اردوان صاحب که چند ماهی سرپرستی هیات را بر عهده داشت، از دل جامعه کشتی استان بیرون نیامد تا انتقادهای زیادی به چرایی حضور او در راس کشتی خوزستان مطرح شود.

با گذشت حدود ۹ ماه از آغاز به کار عبدالخانی، خبری از اجرای وعده‌های او پیش از انتخابات نیست تا کشتی خوزستان هر چه بیشتر به سمت آینده‌ای نه چندان خوب شتاب بگیرد. هیاتی که همواره بر اساس سنجش عملکرد در رده های اول تا سوم کشور قرار داشت، امسال به رده دهم سقوط کرد تا صدای زنگ خطر برای خطه قهرمان‌پرور کشتی ایران بیش از پیش به گوش برسد.

با وجود گذشت ۹ از آغاز فعالیت عبدالخانی، حتی چارت سازمانی هیات کشتی خوزستان نیز مشخص نشده و خبری از جذب منابع مالی و پول برای سر و سامان دادن به وضعیت قهرمانان، مربیان و باشگاه‌ها و توسعه زیرساخت‌های کشتی استان نیستو قهرمانان کماکان از نداشتن شغل و بی‌توجهی‌ها گلایه دارند و آن‌طور که انتظار می‌رود مورد حمایت قرار نمی‌گیرند و استفاده از نخبگان کشتی استان در هیات کشتی چندان مورد توجه نیست و جمعیت کشتی‌گیران خوزستان نیز روند نزولی دارد.

رییس هیات کشتی خوزستان، بر خلاف تاکید رییس فدراسیون کشتی که خواستار سرکشی‌های منظم به نقاط مختلف هر استان است، سرکشی‌های منظمی به هیات‌های شهرستان‌های استان ندارد که همین امر باعث شیب نزولی کشتی در شهرهایی مثل اندیمشک، اهواز و دیگر نقاط استان شده است.

هر چند نمی‌توان از دلاوری کشتی‌گیرانی همچون امین میرزازاده در رقابت‌های امیدهای جهان گذشت، اما مردانی و طاهری دو نماینده کشتی فرنگی استان در رقابت‌های جهانی نروژ دست‌شان از رسیدن به مدال کوتاه ماند تا خوزستان بر خلاف فارس که به سرعت خود را به سطح اول کشتی ایران رسانده، جایی در مدال‌آوری رقابت‌های جهانی نروژ یا المپیک توکیو نداشته باشد.

در شرایطی که برادران عبدولی به خاطر حواشی به وجود آمده دیگر جایگاه گذشته را در تیم‌ملی ندارند، حداقل انتظار از رییس هیات کشتی خوزستان این بود که پا پیش بگذارد و برای حمایت از برادران عبدولی و حل مشکل آن‌ها با ریاست فدراسیون کشتی و سرمربی تیم‌ملی وارد مذاکره شود، اما در عمل شاهد هیچ تحرک در خور توجهی از عبدالخانی برای حل اختلافات به وجود آمده نبودیم.

خوزستانی که همواره در مسابقات قهرمانی کشور در رده نونهالان حتی تا ۷ مدال طلا کسب می‌کرد، امسال هر چند بر سکوی قهرمانی ایستاد اما سهم کشتی‌گیران خوزستانی از مدال‌های طلا، تنها یک نشان بود.

علیرضا دبیر نشان داده اهمیت زیادی برای هیات‌های کشتی سراسر کشور و مخصوصا استان‌های کشتی‌گیر خیز مثل خوزستان قائل است، اما در شرایطی که از استان مدال آور مازندران انتقاد می‌کند، عجیب است که توجهی به وضعیت نا به سامان کشتی خوزستان و حتی تهران علی رغم انتقادهای فراوان ندارد.

چند روز پیش نیز میزبان رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی کشور در رده‌های مختلف سنی اعلام شد اما باز هم جای خوزستان در این میزبانی‌ها خالی است و سیستان و بلوچستان و فارس به همراه خراسان رضوی و قم، میزبان رقابت‌های کشتی فرنگی شده‌اند!

خوزستان در دوره قبل مدیریت فدراسیون کشتی بارها میزبانی شایسته‌ای از رقابت‌های مهم داخلی و بین‌المللی داشت اما مشخص نیست چرا دیگر خبری از این میزبانی‌ها نیست و در مقابل توجه فدراسیون کشتی معطوف به استان‌هایی نظیر فارس و سیستان و بلوچستان شده است، اتفاقی که می تواند قطب کشتی فرنگی ایران را هر چه بیشتر  تضعیف کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی اخبار ورزشی خوزستان کشتی هیات کشتی خوزستان کشتی فرنگی ایران فدراسیون کشتی کشتی استان بر خلاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۱۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک

مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم اما کار سختی در پیش خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، فرزاد ایمانعلی زاده درباره ارزیابی خود از رقابت های جام تختی به میزبانی اهواز، گفت: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و بیشتر چهره های جوان و آینده دار در این مسابقات کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی ما در جام تختی انتخاب تیم زیر ۲۳ سال برای رقابت های قهرمانی جهان است.

وی درباره تاثیر غیبت ملی‌پوشان اصلی بر این رقابت ها خاطرنشان کرد: قطعا همین طور است. در یکی دو وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود.

مربی کشتی فرنگی درباره انتخاب ملی پوشان المپیکی ایران در اوزان ۶۰ و ۶۷ در تورنمنت مجارستان، اظهار کرد: ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر در آسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، یادآور شد: چند سالی است کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم عملکرد خوبی داشتند  و مسابقات سطح معقولی دارد.

وی در ادامه درباره رقابت اسماعیلی و گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به المپیک در تورنمنت مجارستان، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است. از طرفی استعدادی ناب به نام سعید اسماعیلی به کشتی ایران آمده که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید به صورت رو در رو یا در یک تورنمنت رقابت کنند. صلاحدید کادر فنی این بود که این دو کشتی گیر به تورنمنت مجارستان بروند.

 مربی خوزستانی تیم ملی کشتی فرنگی درباره کار سخت کشتی فرنگی ایران در المپیک، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ بدهد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در چه وزنی انتظار طلا دارید، اظهار کرد: بر روی  کاغذ در اوزان ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که ممکن است از یک وزن انتظار طلا داریم اما مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. نتایج قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم نتایج خوبی کسب شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مختاری رفع تعلیق شد/بازگشت فرنگی کار ایران به اردوی تیم ملی
  • ایران قهرمان کشتی فرنگی جام صفوی در اردبیل شد
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • ایران قهرمان کشتی فرنگی جام صفوی در اردبیل
  • جوانان ما لایق رتبه‌های بالا در سطح مسابقات بین‌المللی هستند
  • استاندار: امیدوارم خوزستان در المپیک صاحب مدال شوند
  • پاداش هیات کشتی خوزستان به مدال آوران آسیایی
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • کلمه تاریخ‌ساز برازنده میرزازاده است
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک