Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت خدمات بیمه جنوب شرق و عضو رسمی انجمن بیمه صنعت کشور گفت: پتانسیل صنعت بیمه کشور زیاد است و میزان تولید حق بیمه در بازار حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است که به راحتی می توان حداقل به ۲۰ میلیارد دلار آن را افزایش داد و سرانه حق بیمه را بالا برد.

به گزارش ایسنا، نصرت الله نوربخش عصر امروز دوم آذر در جمع خبرنگاران در رفسنجان اظهار کرد: صنعت بیمه، صنعتی است که امنیت را برای جامعه ایجاد می کند و این امنیت در مقابل حوادث خطرناک، بیمه شدنی، امنیت اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جایگاه صنعت بیمه جایگاهی قوی است و ۱۳ آذرماه به عنوان روز بیمه در تقویم شناخته شده است.

وی بیان کرد: ۳۳ شرکت بیمه در کشور داریم و به مناسبت ۱۳ آذر ۳ شرکت بیمه جدید سهامشان از طریق بورس مورد پذیرش قرار می گیرد و روز پذیره نویسی این شرکت ها است.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت خدمات بیمه جنوب شرق افزود: پتانسیل صنعت بیمه کشور زیاد است و میزان تولید حق بیمه در بازار حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است که به راحتی می توان حداقل به ۲۰ میلیارد دلار آن را افزایش داد و سرانه حق بیمه را بالا برد.

نوربخش ادامه داد: در حال حاضر ۲۰۰ نمایندگی بیمه آسیا در استان کرمان مشغول به فعالیت هستند و تا پایان سال جاری شعبه بیمه آسیا در رفسنجان افتتاح خواهد شد.

وی گفت: در استان کرمان سرمایه های زیادی داریم به خصوص در حوزه رفسنجان که خوشبختانه با فکر درست، سرمایه های تولید شده از پسته را به سمت صنعت هدایت کردند و امروز کارخانه های بزرگی در رفسنجان است که تولیدشان نه تنها در داخل کشور بلکه در خارج از کشور هم صادر می شود.

نوربخش خاطرنشان کرد: مجموعه بزرگ صنایع مس سرچشمه، شرکت های زیر مجموعه سرمایه گذاری مس، صنایع تولید کاشی و سرامیک و کارخانجات مرتبط با صنعت خودروسازی این ها مجموعه هایی هستند که در این شهر بزرگ فعالیت می کنند و طبعا همه این مجموعه ها نیاز به پوشش بیمه ای دارند که در مقابل خطرات تهدید کننده  خیالشان راحت باشد.

عضو رسمی انجمن بیمه صنعت کشور تصریح کرد: جایگاه شرکت بیمه آسیا در این شهرستان از موقعیت خوبی برخوردار است و به اکثر صادرکنندگان، واحدهای صنعتی، بخش حمل و نقل پوشش های کامل و جامع با بهترین نرخ و شرایط، عرضه کرده است و همچنان در خدمت این مجموعه ها است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اخبار اجتماعی کرمان بيمه صنعت بیمه حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۸۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید

حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به جامعه مرغداران نموده است، به‌گونه‌ای که عمده انبارهای مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

او با تاکید بر اینکه با همه ظرفیت‌مان متعهد به خرید مرغ هستیم، افزود: با شیب ۲۷ درصدی طی یکماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن مرغ رسیده است. البته خرید مرغ از اسفندماه آغاز گردیده بود و در ماه مبارک حدود ۱۷ هزارتن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

 مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور ادامه داد: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیرکشتاری اتفاق افتاده چنانکه تا ۵۹ روزگی مرغ را نگه می‌دارند. پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور می‌باشد.

او در ادامه افزود: شرکت پشتیبانی امور دام کشور امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف کرده و با افتخار تکمیل، کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

این مقام مسئول تاکید کرد: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه درگردش مکفی و بیمه قیمت محصولات‌اش دارد و برای این منظور حتما باید کریدورهای صادراتی فعال شود.

 شیرزاد با بیان اینکه صادرکنندگان عدد وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم و نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

مدیرعامل پشتیبانی امور دام افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک  تولیدنمایی هستیم.

شیرزاد گفت: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید