Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، احمد راستینه نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتبارات پیش بینی شده در سنوات گذشته در بودجه برای پروژه‌های آب کافی نبوده است، اظهار داشت: مشکلات عدیده‌ای برای تامین آب شرب چهارمحال و بختیاری داریم.

او با اشاره به چالش آب در کشور و همه دنیا، افزود: دنیا دچار چالش آب شده و متاسفانه استان چهارمحال و بختیاری دچار خشکسالی مستمر شده به گونه‌ای که مشکلات عدیده‌ای برای مردم در خصوص تامین آب شرب به وجود آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

حل تنش‌های آبی چهارمحال و بختیاری تا پایان سال ۱۴۰۱

راستینه اضافه کرد: باید امروز تغییر اقلیمی را باور کرد که اگر این باور در مردم و مسئولان به وجود نیاید آب را هدر می‌دهیم، امروز تنش آب شرب، آب شهرک‌های صنعتی و آب کشاورزی اتفاق افتاده است، ۱۱ دشت ممنوعه و ممنوعه بحرانی در استان نشان دهنده بحران است و اگر برنامه نباشد دچار زیان خواهیم بود.

او ادامه داد: باید یک کار جهادی در بازنگری مسائل آب صورت گیرد، چالش اول آب شرب است و چالش دوم آب کشاورزی است چرا که متناسب با اقلیم این استان دو پایه اشتغال این مردم، کشاورزی و دامداری است. چند سالی است استان در برخی صنایع کوچک گام‌های خوبی برداشته است لذا در بحث توسعه شهرک‌های صنعتی تامین آب شرب عوامل فعال در شهرک‌های صنعتی دچار چالش شده است.

راستینه گفت: اعتبارات پیش بینی شده در سنوات گذشته در بودجه در خصوص پروژه‌های آب کافی نبوده است و این چالش چهارم این استان است و چالش بعدی اینکه دشت‌های ممنوعه و ممنوعه بحرانی با ریزگرد‌ها همراه هستند و اگر توجه نشود شهرکرد به زیر ریزگرد‌ها می‌رود.

او افزود: دشت شهرکرد یکی از چشم‌انداز‌های زیبا استان بوده است، از ۶ ماه گذشته طرح احیای دشت شهرکرد ایجاد شد و قرار بر این شد مسئولیت هر دستگاه برای احیای دشت شهرکرد مشخص شود، باید برای تمام مسائل آبی فکر کرد چرا که اگر این اتفاق نیفتد استان چهارمحال و بختیاری به یک کویر تبدیل می‌شود.

راستینه با اشاره به اقدامات نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری در خصوص آب، بیان داشت: نمایندگان مشکل آب استان را به گوش مسئولان کشور رسانده‌اند و مسئولان می‌دانند که مسئله این استان چیست، طرح‌هایی در سراسر استان وجود داشت که حق آبه مردم محقق نشده بود، در سفر ریاست مجلس به استان ما یک سند تنظیم شد که در آن سند تعداد روستا‌های دارای تنش آبی و مسئله بن-بروجن مطرح شد، در سفر اخیر وزارت نیرو این سند به ایشان ارائه شد و وزارت نیرو مکلف به انجام این سند است.

او با اشاره به تقویت روابط بین بخشی، گفت: مجموعه آب منطقه‌ای و آبفا باید در کنار یکدیگر قرار گیرند و این‌ها مجزا نیستند، اگر مشکل آب وجود دارد باید آب منطقه‌ای پای کار آید و تلاش می‌شود دستگاه‌ها دست به دست هم دهند و فاصله‌ای بین آن‌ها نباشد، این رابطه در حال تقویت است که این دستاورد خوبی است.


راستینه در پایان خاطرنشان کرد: سفر مسئولان کشوری و کمیسیون‌های فرهنگی و کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست به استان دستاورد کمی نیست چرا که مسائل از نزدیک رصد شد، امروز وظیفه ما پیگیری مطالبات مردم است، پایان سال بعد یک گام بلند برای رفع تنش‌های آبی برداشته می‌شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب شرب پدیده خشکسالی چهارمحال و بختیاری تامین آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۹۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مدیرکل جهاد کشاورزی استان گفت:همزمان با سفر استاندار چهارمحال و بختیاری به بخش ناغان در شهرستان کیار، طرح تامین و انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی به بهره برداری رسید.
حسین برزگر افزود: طرح تامین و انتقال آب اراضی کشاورزی روستای آبشاران علیا در سال ۱۳۹۰ کلنگ زنی شد و دارای یک ایستگاه پمپاژ و باشیوه آبگیری ثقلی، ۱۲۰ هکتار از اراضی این روستا را تحت پوشش قرار داده است
وی ادامه داد: میزان مجوز آب این طرح ۵۰ لیتر بر ثانیه بوده است و خط انتقال آن به میزان ۴ هزار و ۴۰۰ متر لوله گذاری فولادی و با اختلاف ارتفاع ۲۱۳ متر از سطح رودخانه سرتنگ محمودی به اجرا درآمده است.
مدیر کل جهاد کشاورزی استان با اعلام اینکه برای اجرای این طرح ۶۰ میلیارد ریال هزینه شده است گفت: با بهره برداری از این طرح زمینه اشتغال ۸۰ نفر بصورت مستقیم فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • صدور موافقت اصولی برای ساخت یک هتل در چهارمحال و بختیاری
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • تصاویر | ایران زیبا؛ چهارمحال و بختیاری
  • رخ نمایی رنگین کمان در آسمان شهرکرد پس از بارش باران + فیلم
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • رقابت ۸ هزار و ۴۹۰ نفر در چهارمحال و بختیاری در کنکور تجربی