Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول قوه قضائیه در نشست هم اندیشی قضات دادگستری استان فارس بر تشکیل هیأت‌های اندیشه ورز با حضور قضات تمامی محاکم حقوقی، کیفری و دادسرا‌ها با هدف برگزاری جلسات و نشست‌های هم اندیشی و تدوین پیشنهادات کاربردی تأکید کرد. خبرگزاری میزان - حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق، معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه ریاست قوه قضائیه در راستای تحول و تعالی دستگاه قضایی با نظریات قضایی و مشورتی موافق است که بیشتر این نظریات جنبه کاربردی و فوریتی داشته باشند بیان کرد: تشکیل هیأت‌های اندیشه ورز در دادگستری استان‌های سراسر کشور امری لازم و ضروری است و در این راستا نظرات کاربردی مطرح شده باید در مدت زمان محدودی نتیجه بخش باشد و موجب پویایی و تعالی دستگاه قضایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت الاسلام والمسلمین مصدق، در ادامه قضات دادگستری استان فارس را از موفق‌ترین قضات کشور برشمرد و ضمن قدردانی از مدیریت ارشد قضایی استان فارس گفت: بر اساس گزارشات و تحلیل‌های آماری، موجودی و مانده پرونده‌های قضایی دادگستری استان فارس وضعیت بسیار مطلوبی دارد و یکی از موفق‌ترین دادگستری‌های فعال کشور است که این امر نشانگر تلاش قضات و کارکنان دادگستری استان فارس می‌باشد.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های ریاست قوه قضائیه موضوع معیشت قضات و کارکنان قوه قضائیه است که با اشراف کاملی که به وضعیت موجود دارند در حال پیگیری این موضوعات می‌باشند.

حجت الاسلام والمسلمین مصدق، در ادامه به موضوع وضعیت استخدام اعضای شورا‌های حل اختلاف و وعده‌هایی که از سال ۱۳۹۲ به آنان داده شده بود نیز اشاره کرد و بیان داشت: تلاش کرده ایم تا در استخدام‌های جدید کارکنان دستگاه قضایی با اختصاص سهمیه‌ای ویژه برخی از این اعضا و کارکنان را که بعضاً بیش از ۱۵ سال سابقه همکاری با شورا‌های حل اختلاف را دارند در اولویت جذب قرار دهیم.

حجت الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی، رئیس کل دادگستری استان فارس نیز در نشست هم اندیشی قضات دادگستری استان فارس با معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اینکه برنامه‌ها و سیاست‌های کلی قوه قضائیه مد نظر قضات دادگستری استان فارس می‌باشد گفت: در این راستا بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های ریاست قوه قضائیه به نحو شایسته از سوی قضات در سراسر استان اجرایی و عملی می‌گردد.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی به بیان گزارش برخی از اقدامات و فعالیت‌های دادگستری استان فارس پرداخت و افزود: دادگستری استان فارس بزرگترین حوزه قضایی کشور با ۵۴ حوزه قضایی مصوب دارای ۶۵۰ قاضی می‌باشد که با تلاش این همکاران و سایر دستگاه‌ها و نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی علیرغم اقسام جرائم خُرد و کلان و چالش‌های موجود، این استان از امنیت مطلوبی برخوردار است.

وی در ادامه از کاهش آمار ۲۰ درصدی سرقت مسلحانه و ۹۰ درصدی شرارت در سطح استان فارس خبر داد و این عملکرد را حاصل تلاش‌های شبانه روزی دادستان مرکز استان و سایر دادستان‌های حوزه‌های قضایی سراسر استان فارس دانست.

رئیس کل دادگستری استان فارس در خصوص بهره گیری مناسب از فناوری اطلاعات و ارتباطات و نقش سازنده آن در دستگاه قضایی استان گفت: در دادگاه انقلاب اسلامی با استفاده از این ظرفیت حضور مراجعه کنندگان به حداقل رسیده و اکثر دادرسی‌های دادگاه انقلاب اسلامی شیراز به صورت الکترونیک انجام می‌شود و در خصوص آمار ابلاغات الکترونیک، دادگستری استان فارس با ٩٨ و چهار دهم درصد یکی از استان‌های موفق در این زمینه بوده و در خصوص دادرسی بدون کاغذ نیز بیش از ۸ هزار فقره رسیدگی بدون کاغذ را ثبت کرده ایم و در کل ۱۰ درصد از دادرسی‌های استان فارس دادرسی بدون کاغذ می‌باشد.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی، به موضوع کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها نیز اشاره کرد و گفت: در زمینه کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها اقدامات زیادی از سوی دادستان و رئیس کل محاکم دادگاه‌های عمومی و انقلاب شیراز انجام شد و در سال جاری بیش از ۱۳۰۰ زندانی از زندان‌های استان آزاد شده اند.

وی در ادامه افزود: در ۸ ماهه سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۱۲۶ هکتار از اراضی ملی رفع تصرف شده است و در زمینه اقتصاد مقاومتی و حمایت قضایی از تولید نیز که همواره مورد تأکید ریاست قوه قضائیه بوده است مشکلات ۶۱ واحد تولیدی و صنعتی استان فارس با حمایت ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس مرتفع شده است.

رئیس کل دادگستری استان فارس خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون ۵۰ فقره پرونده قتل عمد با تلاش اعضاء و کارکنان توسعه حل اختلاف استان فارس به مصالحه رسیده است این در حالی است که ۴۱ درصد از پرونده‌های ورودی به شورا‌های حل اختلاف استان فارس نیز به مصالحه ختم شده است و به همت اعضا و کارکنان شورا‌های حل اختلاف فارس این مجموعه در رتبه بندی توسعه حل اختلاف استان‌های کشور در سال ۹۹ که با بررسی ۳۲ شاخص کمی و کیفی انجام می‌شود؛ در جایگاه اول این رتبه بندی در کشور قرار گرفت.

وی دیدار‌های مردمی و تکریم ارباب رجوع، بازدید‌های هدفمند و سرزده از زندان، استفاده قضات از ظرفیت مجازات‌های جایگزین حبس، پیشگیری از وقوع جرم، تعیین تکلیف کالا‌های توقیفی و خودرو‌های توقیفی در پارکینگ‌ها را برخی دیگر از اقدامات انجام شده در مجموعه دادگستری استان فارس خواند.

گفتنی است در جریان این نشست هم اندیشی معاون اول قوه قضائیه بیش از دو ساعت به استماع دیدگاه‌ها و نظرات قضات دادگستری استان فارس در سطوح مختلف پرداخت.   بیشتر بخوانید: فراخوان رئیس قوه قضائیه به بسیج: برای از بین بردن لغزش‌ها در عدلیه نیاز به جلوگیری، آسیب شناسی و پیشگیری داریم شما هم راه حل ارائه کنید   انتهای پیام/ برچسب ها: هم اندیشی سند تحول قضایی دستگاه قضایی استان فارس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: هم اندیشی سند تحول قضایی دستگاه قضایی استان فارس قضات دادگستری استان فارس حجت الاسلام والمسلمین شورا های حل اختلاف ریاست قوه قضائیه معاون اول قوه دستگاه قضایی هم اندیشی استان ها رئیس کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۹۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در اولین نشست فصلی روساء و دادستان‌های حوزه‌های قضایی با دکتر عتباتی رئیس کل دادگستری استان و معاونین قضایی  برنامه عملیاتی ۱۴۰۳ دادگستری استان تبیین گردید.
دکتر عتباتی در این نشست با اشاره به اینکه برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ تلفیقی از سند تحول قوه قضائیه، دادستانی کل کشور و معاونت راهبردی و مقتضیات استان است بر حرکت به سمت ترقی، ارتقاء و تحول و تعالی عملکرد دستگاه قضایی استان تاکید کرد.
مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه موضوعاتی را درخصوص مواردی که در شعب تحقیق و اجرای احکام می‌بایست در راستای اجرای برنامه عملیاتی سال جدید مورد توجه قرار دهند را بیان داشت.
در این نشست پس از ارائه گزارش زارع معاون فناوری و اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان محمد پور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی، اسدی معاون قضایی شورای حل اختلاف، حاتمی رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، بخشی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، محمد و ابراهیم علی‌نژاد، رضایی معاونین قضایی و محمدرضا معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان مطابی را در راستای اجرایی نمودن برنامه عملیاتی ۱۴۰۳ بیان داشتند.
در ادامه حمیدی رئیس دادگستری سلماس، گل حسینی رئیس دادگستری میاندوآب، پوراکبر دادستان مهاباد، جعفری دادستان ماکو درخصوص مشکلات و موارد مبتلابه به نمایندگی از سوی سایر حوزه‌های قضایی استان مطالبی را طرح و در پایان با جمع بندی دکتر عتباتی و تصویب مصوباتی این نشست به کار خود خاتمه داد.
لازم به ذکر است روح الامین مدیر کل امور اراضی استان نیز در بخشی از این جلسه حاضر و گزارشی از عملکرد و میزان پیشرفت حوزه‌های قضایی در خصوص تثبیت اراضی کشاورزی ارائه که رئیس کل دادگستری استان با آسیب شناسی بر تثبیت ۸۰ درصدی اراضی کشاورزی تا هفته قوه قضاییه سال جاری تاکید نمود.

دیگر خبرها

  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • کشف بیش از ۴۴۰۰ سلاح گرم در کرمان
  • کشف بیش از ۴ هزار و ۴۱۱ سلاح گرم در کرمان
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان