Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مراسم معرفی اعضای جدید هیات منصفه مطبوعات استان با حضور موسی خلیل‌اللهی رئیس‌کل دادگستری استان آذربایجان‌شرقی برگزار شد.

در این جلسه، هیات منصفه جدید پس از دریافت احکام از رئیس‌کل دادگستری استان، سوگند یاد کردند.

در هیات منصفه جدید مطبوعات استان آذربایجان‌شرقی حجت الاسلام سیدعلی فقیه( مسئول دفتر امام جمعه تبریز و نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، نماینده ورحانیون)،  صمد عزیزی (مسوول دفتر نمایندگی شورای نگهبان در استان و از جامعه حقوقدانان)، سیدمسعود نقیب ( مدیر مسوول و نویسنده)، وحید زینالی (سرپرست خبرگزاری فارس در آذربایجان‌شرقی و رئیس انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان و روزنامه‌نگار و نماینده مطبوعات)، حجت‌الاسلام میکائیل صفایی (مدیر مسوول ) حسن فرهودی‌نیا (استاد دانشگاه و وکیل)، روح الله رشیدی (عضو شورای اسلامی شهرستان تبریز)، سعید جلالی( فرهنگی، پژوهشگر)،  میرداود محامد خسروشاهی (عضو کانون کارشناسان رسمی دادگستری)، عاشور اکرمی (استاد دانشگاه و نماینده آموزش و پرورش)، اسماعیل رحیمی‌نژاد (استاد دانشگاه)،  نسرین پیرسمساری ( استاد دانشگاه و فعال فرهنگی)، ابوالفتح ابراهیمی ( اتاق بازرگانی)، جواد احمدیان( پزشک) معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس قانون مطبوعات اعضای هیات منصفه دادگاه مطبوعات باید از اقشار مختلف جامعه از قبیل روحانیون، اساتید دانشگاه، پزشکان، مهندسان، نویسندگان، روزنامه‌نگاران، بسیجیان، وکلای دادگستری، دبیران و آموزگاران، بازاریان و اصناف، کارمندان، کارگران، کشاورزان و هنرمندان انتخاب شوند.

بر پایه این گزارش، اعضای هیات منصفه دادگاه مطبوعات در تهران ۲۱ نفر و در مراکز استان‌ها ۱۴ نفر است که برای رسمیت پیدا کردن جلسات دادگاه مطبوعات باید حداقل هفت نفر از آنان در جلسات دادگاه حضور یابند.

این گزارش می‌افزاید، اعضای هیات منصفه مطبوعات هر دو سال یک بار برای تعیین اعضای هیات منصفه در تهران به دعوت رئیس قوه قضائیه یا نماینده ایشان و با حضور خود یا نماینده وی همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس شورای اسلامی شهر، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و نماینده شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور و در مراکز استان به دعوت نماینده ریاست قوه قضائیه ( رئیس کل دادگستری استان) و با حضور وی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس شورای اسلامی شهر مرکز استان، رئیس سازمان تبلیغات و امام جمعه مرکز استان یا نماینده وی تشکیل می‌شود.

چنانچه به هر دلیلی اعضای هیات منصفه به ۱۰ نفر یا کمتر برسد، هیات مذکور در این ماده موظف است ظرف یک ماه تشکیل جلسه داده و نسبت به تکمیل اعضای هیات منصفه اقدام کند.

گزارش فارس حاکی است، طبق قانون مطبوعات و آیین‌نامه اجرایی آن اعضای هیات منصفه باید شرایط داشتن حداقل ۳۰ سال سن، تأهل، نداشتن سابقه محکومیت مؤثر کیفری، اشتهار به امانت، صداقت، حسن شهرت و صلاحیت علمی و آشنایی با مسائل فرهنگی و مطبوعاتی را داشته باشند.

بر اساس این قانون، پس از انتخاب اعضا، هیات منصفه موضوع ماده ۳۶ این قانون مراتب توسط رئیس‌کل دادگستری استان به اعضا ابلاغ می‌شود، دادگاه رسیدگی‌‌کننده به جرائم مطبوعاتی حداقل یک هفته قبل از زمان رسیدگی از تمام اعضا هیات منصفه دعوت می‌کند تا در جلسه محاکمه حضور یابند.

دادگاه با حضور حداقل هفت نفر از اعضای هیات منصفه رسمیت خواهد یافت، اکثریت آرا حاضران ملاک تصمیم‌گیری هیات منصفه خواهد بود و اعضای هیات منصفه موظف هستند تا پایان جلسات دادگاه حضور داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی مطبوعات مراسم تحلیف فارس تبریز دادگاه مطبوعات جرائم مطبوعاتی رئیس قوه قضائیه رئیس کل دادگستری استان اعضای هیات منصفه آذربایجان شرقی استاد دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۷۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پسندیده جانشین رئیس کل دادگستری تهران در ستاد اقتصاد مقاومتی، همراه با بابک ترکی معاون قضائی رئیس کل دادگستری و رئیس اداره تصفیه امور ورشکستگی از نمایشگاه معرفی توانمندی‌های صادراتی کشور با عنوان «ایران اکسپو ۲۰۲۴» بازدید کرد و در مراسم اختتامیه این رویداد حضور یافت.

پسندیده در آئین اختتامیه برگزاری نمایشگاه «ایران اکسپو ۲۰۲۴» با اشاره به برنامه‌های ابلاغی رئیس کل دادگستری استان تهران در زمینه حمایت از تولید و سرمایه گذاری مشروع گفت: برای تعامل بیشتر با بخش خصوصی، اعتقادی که امروز در همه دستگاه‌های قضائی و اجرایی از جمله دادگستری استان تهران وجود دارد مبنی بر حضور بخش خصوصی در سیاست گذاری‌های مرتبط با نظام اقتصادی و اتاق فکری که سیاست‌های اقتصادی برای واحدهای تولیدی اتخاذ می‌کند، است.

پسندیده با بیان اینکه بخش خصوصی باید در نیازسنجی واحدهای تولیدی، ایجاد، تدوین و ابلاغ مقررات حضور داشته باشد و برای این امر پیشنهاد می‌شود تا اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی در حوزه واحدهای تولیدی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود.

وی گفت: اینکه می‌گوئیم باید از بخش خصوصی حمایت شود منظور حمایت همه جانبه است و این مورد زمانی صورت می‌گیرد که این بخش در همه ارکان سیاست و مقررات گذاری، علاوه بر بخش اجرا در میدان نیز حضور داشته باشد.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران با اشاره به اصل ۴۴ قانون اساسی عنوان کرد: این قانون برای ورود حداکثری بخش خصوصی در حوزه سیاست‌گذاری و اجرا است و بدین منظور نیست که بخش خصوصی فقط بنگاه‌دار و شرکت دار باشد، هرچند که آن‌ها هم باید در حوزه سیاست گذاری و مقررات‌گذاری حمایت شوند.

جانشین رئیس کل دادگستری تهران در ستاد اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه دادگستری در موضوع حمایت از بخش خصوصی از هیچ کوششی دریغ نکرده است یکی از اقدامات دادگستری در حوزه تحقق شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» را تشکیل کارگروه‌هایی عنوان کرد که پایه این کارگروه‌ها بخش‌های خصوصی هستند.

در بخشی از بازدید مسؤولان قضائی دادگستری کل استان تهران در حوزه حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری از پاویون واحدهای تولیدی صادراتی در ششمین نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ نیز بازدید به عمل آمد و همچنین واحدهای تولیدی به بیان مسائل و مشکلات مرتبط با تأمین مواد اولیه و صادرات محصولات به بازارهای خارجی به ویژه موضوعات گمرکی و استاندارد و ثبت برند پرداختند.

پسندیده ادامه داد: واحدهای تولیدی باید نگاه نوآورانه و فناوری به تولید برای ارتقا کیفیت و توان بیشتر رقابتی برای ورود به بازارهای خارجی و افزایش صادرات داشته باشند که خوشبختانه نمایشگاه اکسپو فرصت بسیار مغتنمی برای معرفی توان تولیدی کشور به دنیا با توجه به استقبال صورت گرفته از سوی کشورهای شرکت کننده در این نمایشگاه بوده است.

جانشین رئیس کل دادگستری استان تهران در ستاد استانی اقتصاد مقاومتی، با اشاره به نام گذاری شعار سال جاری به «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر انقلاب، تاکید کرد: یکی از روش‌های بسیار مهم در تحقق حداکثری این شعار، توسعه و تعمیق تولید داخلی از طریق ایجاد زیرساخت‌های لازم و رفع موانع حضور واحدهای تولیدی در بازارهای خارجی با هدف صادرات و رقابت با تولیدکنندگان خارجی است.

پسندیده برگزاری نمایشگاه معرفی توانمندی‌های صادراتی کشور را گامی بزرگ در تحقق شعار سال ارزیابی کرده و اظهار داشت: با برگزاری نمایشگاه‌هایی از این قبیل، امکان تعامل بازار داخلی با بازارهای خارجی در وضعیت حداکثری و با بازدهی قابل قبول فراهم می‌شود.

کد خبر 6097226

دیگر خبرها

  • قاضی دهقانی: میزبانی از اعضای گروهک منافقین جرم محسوب می‌شود
  • حضور نماینده المپیکی آذربایجان‌غربی در اردوی تیم ملی روئینگ
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • برگزاری دادگاه‌های علنی بر خط در دادگستری استان کرمانشاه
  • ترکیب شمس‌آذر مقابل گل‌گهر مشخص شد
  • برگزاری چهارمین همایش معاونان و رؤسای شورا‌های حل اختلاف شمالغرب کشور در تبریز
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • احتمال وقوع دوباره سیل در آذربایجان شرقی
  • تصادف ۱۷۱ خودرو طی ۷۲ ساعت گذشته در آذربایجان شرقی