Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فرشاد فتاحی معاون محیط طبیعی محیط زیست استان کرمانشاه گفت : فرایند سرشماری گونه‌های پستانداران بزرگ چثه گیاه خوار شامل بز، کل، آهو، میش، بز، شوکا و پستانداران گوشت خوار از جمله گرگ، پلنگ، خرس، شغال، کفتار طی ۲ مرحله از سال صورت می‌گیرد.

او گفت : دومین سرشماری پستانداران در فصل پاییز به دلیل زاد و ولد حیات وحش در این فصل آغاز شده و در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون محیط طبیعی محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه گروه پستانداران نقش حساسی در اکوسیستم طبیعت دارند، افزود: نتایج این سرشماری در مدیریت شاخص زیستگاه حیات وحش و تصمیم گیری برای مناطق حفاظتی محیط زیست استان کرمانشاه تأثیر گذار است.

فتاحی با اشاره به آگاهی و اطلاعات مردم از تبعات شکار بیش از حد، افزود: شکار بیش از حد گونه‌های حیات وحش باعث تخریب زیستگاه حیوانات درنده شده که یکی از تبعات آن می‌تواند ورود به مناطق شهری و مسکونی انسان باشد.

او ادامه داد: مرحله بعدی سرشماری‌ها مربوط به گونه پرندگان آبزی و کنار آبزی است که هر ساله کشور‌های موجود در نیم کره شمالی کره زمین این سرشماری را انجام می‌دهند.

معاون محیط طبیعی محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به وجود آثار طبیعی ملی و پناهگاه‌های محیط زیست حیات وحش در استان کرمانشاه، گفت: استان کرمانشاه دارای چهار منطقه حفاظت شده و یک منطقه شکار ممنوع برای حیوانات است.

او با تاکید بر تنوع گونه‌های زیست محیطی در استان کرمانشاه، افزود: تاکنون ۲۵۰ گونه پرنده بومی و مهاجر، ۴۸ گونه پستاندار، ۳۳ گونه ماهی، ۳۴ گونه خزنده و هزار و ۲۰۰ گونه گیاه در استان شناسایی شده است .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست سرشماری حیات وحش پستانداران وحشی محیط زیست استان کرمانشاه حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۰۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار

دریافت 16 MB

به گزارش خبرگزاری مهر، حمزه عشوری اظهار کرد: تصاویر زیبا و ارزشمندی از یک رأس گوزن قرمز (مرال) نر در ارتفاعات جنگلی شهرستان رودبار توسط یک کارگروه زبده از تشکلهای مردمی حافظان هیرکانی (حسین آقایی و مهرداد بخشی پور) با همراهی یکی از محیط بانان حفاظت محیط زیست گیلان به ثبت رسید.

وی افزود: جنگل‌های هیرکانی گیلان از عرصه‌های طبیعی و بی نظیری است که هنوز می‌توان غرش پلنگ ایرانی و بانگ گوزن قرمز (مرال) را در آن شنید. آموزش جوامع محلی، برخورد قاطع با شکارچیان غیرمجاز و تعامل با جوامع بومی و محلی و تلاش شبانه روزی محیط بانان سبب شده تا امنیت در زیستگاه برای این گونه‌های حیات وحش تأمین شود و مشاهده و تصویر برداری از گونه‌های ارزشمند هم نشان از این امنیت دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان خاطرنشان کرد: مشاهده گونه‌های ارزشمند همچون مرال، پلنگ و خرس قهوه‌ای در این استان نشان از این دارد که زیستگاه‌ها برای این حیوانات امن است.

گفتنی است، مرال یا گوزن قرمز که به آن «گاوکوهی» نیز گفته می‌شود از گونه‌های باشکوه جنگل‌های پهن برگ هیرکانی شمال ایران است و یکی از نمادهای تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده در زیستگاه‌های استان گیلان است.

کد خبر 6090941

دیگر خبرها

  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید