Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست کاروان ایران در بازی های آسیایی گفت: یکی از نقاط ضعف این دوره بازی ها وجود پنج دهکده فرعی است که با شهر هانگژو فاصله زیادی دارند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پیمان فخری در نشست خبری با اهالی رسانه گزارشی از فعالیت‌های ستاد بازی‌های آسیایی ارائه کرد و گفت: نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی از ۱۹ شهریور آغاز می‌شود و تا ۳ مهر ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ۱۵ دوره حاضر و در سه دوره غایب بودیم. پیش بینی می شود در ۵۲ رشته بیش از ۱۰ هزار ورزشکار حضور خواهند داشت. استرالیا و نیوزلند به صورت مهمان در این دوره حضور خواهند داشت و اگر صاحب مدال شوند، این مدال‌ها افتخاری خواهد بود.

او ادامه داد:  به دلیل شرایط جوی تلاش شده مسابقات به اواخر تابستان منتقل شود و امکان تغییر در برنامه مسابقات هم وجود دارد. چینی‌ها تجربه خوبی در برگزاری بازیها دارند و سه دهکده را برای بازی ها تعریف کرده اند. یکی از نقاط ضعف این بازی ها وجود پنج دهکده فرعی است که فاصله زیادی تا شهر هانگژو  دارند.

*حذف و اضافه رشته ها در بازی های آسیایی

فخری در مورد اضافه شدن رشته های جدید به بازی ها گفت: ۶ رشته جدید به بازی ها اضافه شده اند که دو رشته شطرنج و بازی های الکترونیکی برای ما خوب است و بقیه رشته ها برای خود چین است. پنج رشته هم حذف شده که ما خوشبختانه در آنها مدال نداشتیم. در دوو میدانی و شنا هر ۴۵ کشور آسیایی حضور دارند و بعد از آنها بوکس، کاراته و وزنه‌برداری بیشترین شرکت کننده را دارند.

او ادامه داد: رشته‌ها در ستاد عالی بازی ها به سه دسته دارای مدال، شانس کسب مدال و بدون شانس مدال تقسیم بندی شدند. تصمیم گرفته شد که رشته هایی که دارای مدال یا شانس مدال هستند اعزام شوند اما رشته هایی که شانسی برای مدال ندارند، اعزام نشوند. البته رشته های بدمینتون، اسکواش، تنیس، والیبال بانوان، هندبال بانوان، بسکتبال سه نفره بانوان و سه گانه قابلیت اعزام دارند.

*دلیل اعزام برخی رشته هایی که مدال نمی گیرند

فخری در پاسخ به این پرسش که چرا رشته هایی که مدال نمی گیرند، اعزام می شوند؟ تاکید کرد:  تمام این رشته ها فدراسیون دارند و میلیاردها برای آن خرج می شود و حالا اگر اعزام نکنیم شاید ۵۰۰ میلیون به نفع ما باشد اما آن ۵ میلیارد هزینه شده توسط فدراسیونها را دور ریخته‌ایم. حالا قرار است در جلسه ستاد عالی بازی ها در این مورد تصمیم گیری شود. این بازی ها فرصت خوبی  است رشته هایی مثل هندبال و بسکتبال بانوان را ارتقاء دهیم در هر صورت در مورد تکلیف اعزام این رشته ها شنبه تصمیم گیری می‌شود.

*حضور  روانشناس در کاروان

سرپرست کاروان ایران در مورد دیگر کارهای انجام شده برای حضور در بازی ها گفت: کارگروه روانشناسی را برای این دوره از بازیها راه اندازی کردیم و روانشناس ها را به تیم ها اعزام می کنیم و حتما در این دوره جزو کاروان خواهند بود. تیم ها هم باید ۴ تست آمادگی جسمانی در چهار فصل پاییز، زمستان، بهار و تابستان انجام دهند. البته زمان دقیق آن برعهده کادرفنی تیم ها گذاشته شد. ما دائما شرایط تیم ها و ورزشکاران را بررسی می کنیم.  


*حضور والیبال و کشتی با تیم اصلی در بازی های آسیایی

او در مورد همزمانی مسابقات جهانی کشتی و والیبال با بازی های آسیایی گفت: مسابقات دو رشته همزمان است اما خوشبختانه مسئولان فدراسیون به اهمیت بازی ها واقف هستند و تقریبا به این نتیجه رسیدیم اهمیت بازیهای آسیایی بیشتر است و به این جمع بندی رسیدیم که با تیم های اصلی در بازی های آسیایی شرکت کنند.


او در مورد کمک به فدراسیونها گفت: برخی فدراسیون ها پولی که به آنها داده می شود را در بخش دیگر هزینه می کنند و از فدراسیونها بخواهید که دیگر این کار را انجام ندهند.

او در مورد اینکه برخی فدراسیون ها وعده های عجیب و غریب برای مدال آوری بازی های آسیایی می دهند اما مدالی نمی گیرند و چه تضمینی از آنها گرفته شده است، تاکید کرد: خودمان قبلش ارزیابی داریم و سوال می کنیم که متوجه می‌شوند به شرایط واقف هستیم. هر چیزی که بگویند را قبول نمی‌کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پیمان فخری کشتی والیبال بازی های آسیایی رشته هایی بازی ها رشته ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۸۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟

مربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان درباره وضعیت ورزشکاران و پیش‌بینی خود از مدال المپیک صحبت کرد.

به گزارش مشرق، فرزاد ایمانعلی زاده مربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان درباره ارزیابی خود از جام تختی، عنوان کرد: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و آینده سازان در اینجا کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم امید است.

وی درباره اینکه ملی‌پوشان اصلی نیستند خلائی احساس نمی‌شود، افزود: قطعا همین طور است. در یکی دو وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود.

مربی کشتی فرنگی درباره اینکه در اوزان ۶۰ و ۶۷ هنوز تکلیف مشخص نیست، خاطرنشان کرد: ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر درآسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، یادآور شد: اینجا چند سالی است به دلایل خاص کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم خوب است و مسابقات سطح معقولی دارد.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تکلیف وزن ۶۷ کیلوگرم و رقابت گرایی با سعید اسماعیلی، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است از طرفی استعداد ناب در کشتی آمده به نام اسماعیلی که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید رو در رو یا یک تورنمنت رقابت کند. صلاحدید کادر فنی این بود که مجارستان بروند.

این مربی فرنگی درباره اینکه ۹۰ روز به المپیک مانده و ما در دوره قبل یک طلا داشتیم، این دوره لوپز قرار است بیاید، شرایط را چطور می‌بینید، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ دهد.

در المپیک لندن ۳ طلا گرفتیم و باید تلاش کنیم در این دوره مدال‌های زیبا بگیریم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در جه وزنی انتظار طلا دارید، اظهارداشت: روی کاغذ ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که وقتی از یک وزن انتطار طلا داریم مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم روز خوبی باشد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • پایان کار دونده های ایران با دو مدال و کسب نخستین طلای جوانان
  • بدرقه ساحلی بازان زیر ۱۹ سال والیبال به مسابقات آسیایی
  • اعزام ۳ هزار زائر از استان همدان در قالب کاروان راهیان نور
  • در اوج تجربه بودم/کاش زودتر می‌گفتند!
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • برگشت به عقب گلبال در مسیر پارالمپیک
  • کشتی‌گیر بوشهری به مدال برنز رسید
  • پاداش هیات کشتی خوزستان به مدال آوران آسیایی
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!