Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد سرپرست دانشگاه یزد در بازدید از دانشکده هنر و معماری این دانشگاه تأکید کرد: ایجاد دانشگاه هنر برای شهر میراث جهانی یزد یک ضرورت اساسی است و این دانشکده قابلیت آن را دارد تا با تأسیس رشته‌های جدید نظیر فرش، صنایع دستی، عکاسی، انیمیشن و مرمت آثار تاریخی به دانشگاه تبدیل شود.

دکتر «عباس کلانتری خلیل آباد» در این بازدید ضمن قدردانی از اقدامات انجام گرفته برای توسعه و اعتلای این مجموعه، به ویژه خدمات ارزشمند و ماندگار نیکوکاران یزدی، خاطرنشان کرد: با وجود کارهای بسیار عظیم و دلسوزانه‌ای که تا به حال برای احیا و توسعه بافت تاریخی انجام شده، متأسفانه برخی از ساختمان‌های ارزشمند در این مجموعه در معرض آسیب‌های جدی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بازدید از خانه اهدایی «اکبر شفیع‌پور»، از آن به عنوان گنجینه‌ای از میراث ملموس و ناملموس تاریخ سرزمین ایران و شهر یزد یاد کرد و افزود: این ساختمان از منظر فرهنگی دارای اهمیّت فراوانی است زیرا با حافظه تاریخی و هویّت اجتماعی ساکنان یزد پیوند خورده است.

کلانتری خلیل‌آباد با ابراز تأسف عمیق از تأمین نشدن بودجه برای مرمت و احیای این ساختمان، طی تماسی با مسئولان ارشد استان خواستار توجه جدّی به این میراث فرهنگی ارزشمند شد.

وی در ادامه این بازدید، از طرح توسعه دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد نیز دیدن و خاطرنشان کرد: ایجاد دانشگاه هنر برای شهر میراث جهانی یزد یک ضرورت اساسی است و این دانشکده قابلیت آن را دارد تا با تأسیس رشته‌های جدید نظیر فرش، صنایع دستی، عکاسی، انیمیشن و مرمت آثار تاریخی به دانشگاه تبدیل شود.

این مسئول با اشاره به این که از این پس، توسعه و احیای فضاهای کالبدی دانشکده هنر و معماری در اولویت طرح‌های عمرانی دانشگاه قرار خواهد گرفت، ابراز امیدواری کرد با مساعدت مسئولان ذی‌ربط در استان، بتوان با خرید و اهدای برخی از ساختمان‌های موجود در مجاورت این دانشکده، گام مهم و موثری را در مسیر توسعه آن و تقویت پیوند با جامعه برداشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه یزد، دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد فعالیت خود را از سال 1368 به عنوان اولین دانشکده معماری خارج از تهران در خانه تاریخی رسولیان واقع در بافت جهانی یزد آغاز کرده است که با گذشت زمان، تدریجاً به تعداد خانه‌های قدیمی این مجموعه افزوده شد. هم اکنون تعداد 16 پلاک ثبتی و 23 حیاط از مجموع خانه‌های مرتبط به یکدیگر در دو محله تاریخی سهل ‌ابن علی و گلچینان به دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد تعلق دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه يزد دانشگاه هنر شهر ميراث جهاني يزد دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد جهانی یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۳۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی مهدوی اطهر ظهر یکشنبه در تجمع دانشجویان دانشگاه اراک با اشاره به صدور انقلاب به عنوان یکی از اهداف امام خمینی اظهار کرد: انقلاب اسلامی ما، انقلاب انسانیت و آزادی است و دفاع دانشجویان مظلوم از مردم فلسطین حاصل این دستاورد است و در سال‌های آینده نیز چنین انسان‌هایی که حق را درک کرده و به سمت آن حرکت می‌کنند، افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به قیام امام عصر برای بیداری انسان‌ها ادامه داد: امام عصر برای اتحاد بین انسان‌های آزاد با هدف نابودی نظام استکبار و نابودی کسانی که ظلم می‌کنند، قیام خواهد کرد.

وی محدودیت علم و اطلاعات را از انواع استکبار دانست و افزود: آنها تصور می‌کنند که با ظلم، ایجاد رسانه‌ها و نظام‌های جدید می‌توانند افکار مردم را آلوده کرده و رفتار مردم را تغییر دهند.

مهدوی اطهر با اشاره به هزینه‌های بسیار و ایجاد دیپلماسی‌های عمومی از طرف استکبارگران گفت: مستکبران نمی‌دانند فطرت مردم بر اساس فطرت الهی است که به طور حتم بیدار خواهند شد.

وی ادامه داد: سلبریتی‌هایی که در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ از عده‌ای دانشجو و غیردانشجوی ساختارشکن حمایت می‌کردند، کجا هستند که بیداری دانشجویان عالم و حمایت آنها از فلسطینیان را مشاهده کنند.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک گفت: تفاوت مؤمن و غیرمومن در عمل و شجاعت اوست و به طور حتم روزی خواهد رسید که شاهد ظهور امام عصر و تحقق اهداف شهدا باشیم.

حجت الاسلام مهدوی اطهر تاکید کرد: امنیت، بیداری و زندگی خود را مرهون شهدا هستیم و کسی که از انسانی دفاع نکند و انسانیت را نفهمد و دیگران را برده خود کند، از انسانیت خارج است.

وی با اشاره به ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای افزود: باید با ایجاد موج، امر به معروف را در سطح بین‌المللی انجام داده و وظیفه خود در برابر معروف‌ها و منکرهای عالم به درستی انجام دهیم و نباید مانند عاشورا در قبال انحرافات سکوت کرد.

هسته‌های دانشجویی صدای خود را به گوش جهانیان برسانند

رئیس دانشگاه اراک نیز در این مراسم با اشاره به ضرورت واکنش انسان‌ها به نسل‌کشی در غزه گفت: دانشجویان در دانشگاه‌های مختلف آمریکا در پاسخ به مطالبه حقوق خود مورد تجاوز و وحشیگری قرار می‌گیرند و اساتید باید با تبیین درست، دانشجویان را نسبت به این موضوع آگاه کنند.

مجتبی ذوالفقاری با تاکید بر اینکه هسته‌های دانشجویی باید صدای خود را به جهانیان برسانند، ادامه داد: باید ذات وحشی، سفاک، کودک‌کش و بی‌ریشه اسرائیل برای جهان روشن شود.

وی تاکید کرد: باید همانگونه که دانشجویان آمریکایی با وجود دستگیری توسط پلیس از هر فرصتی برای اعتراض استفاده می‌کنند، این گفتمان در دانشجویان ایرانی هم شکل گیرد.

کد خبر 6091190

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • بازدید رایگان از موزه ها برای معلم ها و استادان دانشگاه
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد