Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - براساس اعلام نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در پی سفر وزیر کشور به بیرم بنیاد مستضعفان ۱۵ میلیارد تومان به مناطق سیل‌زده و ۵ میلیارد تومان به بیرم اختصاص یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، با وجود گذشت یک هفته از سامانه بارشی سنگین در استان فارس آثار این سامانه که منجر به بروز سیل در نقاط جنوبی استان به ویژه منطقه لارستان و شهر بیرم شد همچنان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از بین رفتن راه‌های ارتباطی و پل‌ها و تخریب بیش از هزار خانه مسکونی شهری و روستایی تنها بخشی از خسارت سیل به استان فارس است. در همین رابطه روز جمعه وحیدی، وزیر کشور بازدیدی از این مناطق داشت که براساس اعلام حسین حسین‌زاده، نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در پی سفر وزیر کشور به بیرم بنیاد مستضعفان 15 میلیارد تومان به مناطق سیل‌زده و 5 میلیارد تومان به بیرم اختصاص یافت. 

به گفته وی با توجه به بازدید وزیر کشور از بخش بیرم در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس بنیاد مستضعفان قرار شد 15 میلیارد تومان برای جبران خسارات ناشی از سیل به شهرستان‌های لارستان، خنج، گراش و اوز اختصاص یابد.

حسین‌زاده اعلام کرد که با توجه به پیگیری‌های معاون استاندار، نماینده و فرماندار شهرستان فتاح موافقت کرد تا 5 میلیارد تومان دیگر و با هدف جبران خسارات بخش بیرم داده شود.

نماینده مردم شهرستان لارستان در بازدید وزیر کشور از بیرم با بیان اینکه دولت باید تسهیلات و تجهیزات رایگان به مردم بدهد، گفت: حجم خسارت‌ها در بیرم و حوزه انتخابیه بسیار است، اما متاسفانه مسئولان ارشد و کشوری توجه چندانی به این بخش نکردند.  

به گفته وی آنچه مردم در برهه کنونی انتظار دارند، ارائه تسهیلات و تجهیزات و مصالح ساختمانی رایگان به منظور بازسازی و مقاوم‌سازی منازل است. زمین‌های کشاورزی، مسیرهای مواصلاتی و معابر شهری و روستایی بسیاری نیز آسیب دیدند که برآورد اولیه خسارات انجام شده و لازم است دولت هرچه سریعتر اقدامات لازم را انجام دهد.

تخریب هزار و 100 واحد مسکونی در مناطق جنوب استان فارس 

محمود رضایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار فارس نیز در همین راستا گزارشی از میزان تخریب و خسارت سیل اعلام کرده است. به گفته وی تخریب بیش از هزار و 100 واحد مسکونی  در مناطق جنوبی استان در پی بارندگی‌های اخیر  رخ داده است که در همین راستا بیش از 500 چادر برای اسکان موقت مردم سیل زده جنوب استان توزیع شده است. 

براساس گفته‌های معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس در برخی از نقاط جنوب استان میزان بارش‌ها به 200 میلی‌متر رسیده که در این نقاط به ویژه در شهر بیرم خسارت بسیاری را بر جای گذاشته است. 
 
توزیع اقلام غذایی از طریق بالگرد برای نقاطی از شهرستان مهر و لارستان دیگر موضوعی است که رضایی به آن اشاره کرده و بر این اساس بعد از توقف بارش‌ها، تیم‌های ارزیابی بنیاد مسکن فارس و شرکت‌ها و دستگاه‌های متولی زیرساخت‌ها در استان، بررسی شرایط و ارزیابی خسارات وارده را آغاز کرده‌اند. 

به گفته رضایی طبق برآوردهای اولیه بیش از هزار و 100 واحد مسکونی  در مناطق جنوبی استان دچار خسارت شدند که از این تعداد 500 واحد مسکونی نیاز به بازسازی داشته و ‌600 واحد نیز نیازمند تعمیر هستند که ارقام این خسارات از طریق سازمان مدیریت بحران کشور به هیئت دولت اعلام می‌شود. 

با توجه به تخریب راه‌های ارتباطی و پل‌ها در این مناطق معاون هماهنگی امور عمرانی استان فارس از بازسازی جاده‌ها و تعمیر راه‌ها خبر داد و البته برگشت شرایط به روال عادی را زمان‌بر دانست. 

دولت مبلغی به صورت تنخواه به مناطق سیل زده اختصاص می‌دهد

در پی بازدید وزیر کشور از این مناطق و به نقل از استانداری فارس وحیدی اظهار داشت: همه نهادها، سازمان‌ها و گروه‌های مختلف مردمی، سپاه، بسیج، بنیادهای مستضعفان، برکت و علوی، هلال احمر و نیروهای راهداری، راهسازی و شهرداری‌ها هم اینک در مناطق سیل زده و با قوت پای کار و در کنار مردم هستند.

وی با بیان اینکه مرحله نخست پشتیبانی‌ها که همان تخلیه آب از منازل، رساندن اقلام خوراکی، پوشاک و یا ایجاد اردوگاه‌های اسکان موقت در مناطق سیل زده و بحرانی بود انجام شده بیان کرد: در گام بعدی بازتوانی سیل‌زدگان و ارزیابی دقیق از میزان خسارات در بخش‌های گوناگون است که این کار نیز باید با شتاب بیشتری انجام شود.

وحیدی گفت: سیل و زلزله و مخاطرات طبیعی و این گونه مصیبت‌ها اگرچه سنگین و عمیق و دردناک است اما روی دیگر آن که در حقیقت ایجاد حس همبستگی و همیاری در میان ملت و همگریی بیشتر دولت با مردم و ایجاد هماهنگی‌های منظم بین بخشی از جنبه‌های مثبت این اتفاقات است.

وزیر کشور افزود: در میان گزارش خسارات به سیل‌زدگان بخشی عظیمی در حوزه کشاورزی و تلف شدن دام‌ها، خسارت به باغ و زراعت و شیلات و چاه‌های کشاورزی مردم بوده که این مهم باید به طور دقیق و ویژه در دستور قرار گیرد و مکانیسم‌ها و شرایط لازم برای جبران این خسارات سنگین باید با فوریت و شتاب بیشتری انجام شود.

او همچنین بر ضرورت تامین آب شرب سالم و مسئله بهداشت عمومی در مناطق سیل زده و نیز تامین امنیت مردم در این شرایط تاکید کرد و گفت: دولت تا زمان تصویب و اختصاص بودجه در جلسه هیئت دولت، مبلغی را نیز به صورت تنخواه و اعتباراتی را بر اساس مواد و ظرفیت‌های قانونی از جمله ماده 10 و 12 قانون مدیریت بحران برای مناطق سیل زده پیش بینی کرده و دستگاه‌ها و به ویژه استانداران باید راه‌های قانونی برای هزینه کرد و تلاش برای جذب این اعتبارات را در دستور کار قرار دهند.

گزارش تسنیم از روزگار سیاه باغات رودان پس از سیل/ ‌زحمات چند‌ ساله کشاورزان در خاک مدفون شد/ دولت مردم منطقه را دریابد + فیلم90 درصد مناطق سیل‌زده جنوب استان کرمان از شرایط اضطراری خارج شدگزارش میدانی تسنیم از سیلاب بلوچستان/ از تداوم امدادرسانی تا خسارت 800 میلیارد تومانی به راه‌های سیستان و بلوچستان

وزیر کشور اظهار داشت: استفاده از ظرفیت و توان بخش‌های غیردولتی، شرکت‌ها و نهادهای قدرتمند دارای امکانات لجستیکی و ماشین‌آلات و نیروی انسانی و دیگر ظرفیت‌های مادی باید در اولویت مسئولان امر در مناطق سیل‌زده قرار گیرد.

وی ادامه داد: سازمان‌هایی همچون بنیاد علوی، بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، گروه‌های جهادی و بسیج می‌توانند تا حدود زیادی برای رفع چالش‌ها و کمک به سیل زدگان در کنار مردم و دولت باشند.

انتهای پیام/424 /ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیارد تومان مناطق سیل زده مناطق سیل زده بنیاد مستضعفان مناطق سیل زده واحد مسکونی استان فارس جنوب استان وزیر کشور راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۲۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند

به گزارش جام جم آنلاین، محمد مخبر بعد از ظهر روز پنجشنبه در ارتباط ویدئو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید با مشارکت و حضور مردم حل کنیم، تصریح کرد: نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با فلسفه و هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان‌سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد: توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی اولویت اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی کنند، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد که طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیازهای کشورهای همجوار می تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آیت الله رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشورهای منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قراردادهای بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیروهای جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبودهای کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالان اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانی که در یک کشور با کوچکترین مساله روبرو می شوند تمام بخش ها و دولت آنان بسیج می شوند اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانی که رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کارهای عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومان جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد اما نتوانستند به هیچ کدام از اهداف خود برسند.

حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده و تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در سال گذشته ارائه شد که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است و تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • اختصاص بودجه ویژه برای مناطق کمتر برخوردار شهر گرگان
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند