Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حامد عاملی در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان با محور توسعه صنعت، اظهار کرد: رشد و ترقی در هر حوزه‌ای نیازمند برنامه است و در تدوین برنامه توسعه صنعتی استان از ایده‌های اساتید دانشگاهی و فعالان بخش صنعت استقبال می‌شود.

وی افزود: تقویت صنعت مقدمه رونق اقتصادی بوده و باید برای تدوین برنامه تحولی در چارچوبی که بتواند این موضوع را به پیش ببرد، اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اردبیل به برنامه‌های دولت در راستای رعایت توازن توسعه منطقه‌ای در استان‌ها اشاره کرد و گفت: با تصویب این برنامه در مجلس، منابعی در اختیار استان‌ها قرار داده خواهد شد تا در حوزه‌هایی که موجب توسعه بیشتر است، هزینه شود.

عاملی تکمیل زنجیره‌های تولید، تعریف برنامه اشتغال در حوزه صنعت و تعریف پروژه‌های صنعتی بر اساس ظرفیت‌ها و نیازمندی‌ها را از جمله گام‌های ضروری در تدوین برنامه تحولی صنعت عنوان کرد.

وی در ادامه به اقدامات انجام گرفته در استان، در نیمه دوم سال جاری اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه تأمین زیرساخت‌ها نیاز اصلی استان بوده، جذب اعتبار برای تسریع در اجرای پروژه‌های زیرساختی از جمله اولویت اقدامات بوده است.

استاندار اردبیل افزود: اجرای ۶۵ کیلومتر از نقاط گلوگاهی پروژه راه آهن اردبیل، بارانداز ریلی پارس آباد، جاده‌های بزرگراه استان از شمال تا جنوب و جذب اعتبار برای تجهیز فرودگاه از جمله زیرساخت‌های حیاتی است که بدون عملیاتی شدن آن‌ها نمی‌توان کاری به پیش برد.

وی از تلاش برای ایجاد آشیانه در فرودگاه اردبیل در سال آینده خبر داد و تصریح کرد: در این خصوص با شرکت فرودگاه‌های کشور توافق شده و ۵۰ درصد از هزینه این اقدام از استان و نیم دیگر با مشارکت شرکت فرودگاه‌های کشور تأمین می‌شود.

در این جلسه تعدادی از فعالان صنعتی، اساتید دانشگاهی در حوزه اقتصاد و صنعت و مدیران مرتبط، نظرات خود را در خصوص اقدامات مورد نیاز برای توسعه صنعت در استان بیان کردند.

کد خبر 5425928

منبع: مهر

کلیدواژه: اردبیل وزارت صنعت معدن و تجارت استاندار اردبیل سید حامد عاملی راهپیمایی 22 بهمن ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه 22 بهمن دهه فجر انقلاب اسلامی ایران آمار کرونا شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه عکس استانها اردبیل مجلس شورای اسلامی بارش برف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۱۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور

یکی از مهم ترین راهکارها برای تحقق مشارکت مردم در توسعه ابرپروژه های کشور، به کارگیری سرمایه های مردم در جهت تامین مالی منابع موردنیاز جهت توسعه این پیشران های اقتصادی است که باید به صورت خرد و از طریق مطمئن به افراد اختصاص یابد. هر پروژه تولیدی نیز باید حداقل به میزان بهره بانکی، سودده باشد؛ بنابراین در مدل مذکور برای بسترسازی جهت تامین مالی توسعه پیشران های اقتصادی کشور، باید بهره مندی از حداقل سود بانکی و تضمین این موضوع باشد؛ همچنین باید به شکل انتقال سهام پروژه در بازار سرمایه انجام شود زیرا انتشار اوراق با سودی بالاتر از بهره بانکی، برای بسترسازی مطمئن جهت سرمایه گذاری خرد مردمی، راهکار قابل قبولی نیست و مردم نیز در شرایط تورمی کشور، خرید دارایی را ترجیح می دهند

راهکار اصلی تحقق بسترسازی برای جذب سرمایه های خرد مردمی به سمت پیشران های اقتصادی، اعطای سهام پروژه به همراه تضمین سود حداقل بانکی است که این مفهوم ذیل مدل تامین مالی شرکت سهام عام پروژه قرار دارد. مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه، محدودیت‌های سنتی را می‌کاهند و با توانمندسازی سرمایه‌گذاران خرد، زمینه‌ساز جهش در تولید و رسیدن به توسعه پایدار می‌شوند. این رویکرد، با بهره‌گیری از سهام ممتاز سودی که کف سود بانکی را تضمین می‌کند، اعتماد لازم برای جلب مشارکت‌های عمومی را فراهم می‌آورد و به سرمایه‌گذاران خرد امکان می‌دهد با ریسک پایین‌تر در پروژه‌های سودآور بزرگ سرمایه‌گذاری کنند.

این مدل تضمین درآمد را در کنار توزیع عادلانه‌تر ثروت و تقویت مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی می‌آورد. در این مسیر، نقش دولت بسیار حیاتی است، زیرا حمایت و ترویج دولت می‌تواند به طور قابل ملاحظه‌ای در موفقیت این مدل‌ها تأثیرگذار باشد. استفاده از این مدل‌ها راهکارهایی نوآورانه برای دعوت سرمایه‌گذاران خرد به عرصه‌های مهم اقتصادی، از جمله صنعت نفت، است و دولت‌ نقش کلیدی در تسهیل و ترویج این مدل‌ها دارد.

مشارکت عمومی در توسعه پیشران های اقتصادی کشور به‌واسطه‌ی پتانسیل بالای سودآوری و اهمیت استراتژیک این صنعت در اقتصاد ملی، فرصت‌های بی‌شماری برای توسعه پایدار و کاهش وابستگی به سرمایه‌گذاری‌های دولتی ارائه می‌دهد استفاده از مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه و سهام ممتاز سودی، نه تنها امنیت سرمایه‌گذاری را تقویت می‌کند بلکه زمینه‌ساز مشارکت‌های وسیع‌تری می‌شود که به دموکراتیزه کردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توزیع عادلانه‌تر ثروت کمک می‌کند.

رویکرد جدید بسترسازی در توسعه  نه تنها به تضمین درآمدها کمک می‌کند، بلکه با افزایش مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی، پایه‌های یک اقتصاد پویا و مردم‌سالار را مستحکم‌تر می‌سازد. با تحقق این مشارکت‌ها و توسعه پیشران های اقتصادی کشور، نه تنها منافع ملی حفظ می‌شوند بلکه مسیر توسعه اقتصادی کشور با استفاده بهینه از منابع داخلی و خارجی به شکلی پایدار و مؤثر ترسیم می‌شود. این تغییرات، نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای اقتصاد و مردم کشور است، جایی که هر فردی می‌تواند به طور مستقیم در رشد و شکوفایی ملی سهیم باشد.

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • آفریقا فرصت‌های زیادی برای صنعتگران و تجار ایرانی دارد
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور