Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - طبق گزارش‌ها در ماه ژوئیه از نرم افزار جاسوسی پگاسوس برای هک گوشی‌های هوشمند از جمله آیفون‌های متعلق به روزنامه نگاران، فعالان و سایر افراد موردنظر برخی از دولت‌ها در سراسر جهان استفاده شد.

به گزارش appleinsider، شواهد نشان دهنده رسوایی جاسوس افزار Pegasus گروه NSO است. پس از کشف یک تصویر جعلی در آیفون، نهاد‌های بین المللی در مورد حفظ حریم خصوصی اعتراض کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ده‌ها گوشی هوشمند مورد هجوم این ابزار قرار گرفته و بیش از ۵۰ هزار شماره تلفن مورد توجه سازندگان این نرم افزار مخرب بوده است. این اتفاق منجر به تحقیقات در مورد NSO Group، نرم افزار Pegasus و دولت‌های استفاده کننده از این ابزار شده است. می‌توان پس از بارگذاری اطلاعات کاربر روی کنترلر ردپای پگاسوس را بر روی آیفون هدف پنهان کرد؛ اما باقی ماندن تصویر جعلی در آیفون لوجین الحثلول، فعال عربستانی سعودی منجر به نیمه تمام ماندن هک او شد.

الحثلول فوریه ۲۰۲۱ از زندان آزاد شد. او به اتهام آسیب رساندن به امنیت ملی محکوم شده بود. او پس از آزادی، ایمیلی از گوگل مبنی بر تلاش هکر‌های تحت حمایت دولت برای ورود به حساب جیمیلش دریافت کرد. او بلافاصله از گروه Citizen Lab برای بررسی آیفونش درخواست کرد. شش ماه بعد، وجود نقص فنی در Pegasus منجر به کشف یک فایل مخرب روی دستگاه این فعال عربستانی شد. به گفته بیل مارکزاک محقق آزمایشگاه Citizen Lab، این فایل برای هک مورد استفاده قرار گرفته بود. شرکت اپل پس از این حادثه از گروه NSO شکایت کرد. بر اساس گزارش ها، FBI هم در مقطعی از این جاسوس افزار استفاده کرده است.

بیشتر بخوانید

شکایت اپل از گروه NSO، سازنده نرم افزارهای جاسوسی پگاسوس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت اپل بدافزار پگاسوس هکرهای ناشناس نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی

ایسنا/خراسان رضوی فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر از دستگیری فردی که با استفاده از برنامه رسیدساز جعلی در تلفن همراه خود اقدام به کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

سرهنگ حسن مشهدی در گفت و گو با ایسنا از دستگیری ۲ متهم که با ترفند رسیدساز جعلی از ۷ نفر از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی ارائه مرجوعه قضائی از سوی یکی از شهروندان به پلیس آگاهی مبنی بر کلاهبرداری از وی، پی‌گیری موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران دایره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی در بررسی اظهارات مالباخته که مالک یک فروشگاه بود دریافتند متهم ابتدا اقدام به خرید از فروشگاه شاکی کرده و در ادامه با نشان دادن رسید واریز وجه به حساب فروشنده در گوشی تلفن همراه خود، مدعی می‌شود که تراکنش بانکی با موفقیت انجام شده و پیامک فروشنده با تأخیر برای وی ارسال می‌شود و در نهایت به همراه جنس خریداری شده از محل متواری می‌شود.

این مقام انتظامی اظهار کرد: با اقدامات فنی و تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی، متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر و به مقر انتظامی انتقال یافت.

وی تصریح کرد: متهم دستگیرشده در ابتدا منکر هرگونه جرمی بود ولی پس از مواجهه حضوری با شاکی و مشاهده مستندات غیرقابل انکار پلیس به بزه انتسابی خود مبنی بر کلاهبرداری از شاکی با استفاده از برنامه رسیدساز جعلی در تلفن همراه خود اعتراف کرد.

سرهنگ مشهدی با اشاره به اعتراف متهم به کلاهبرداری از ۳ نفر از شهروندان با همین ترفند، تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی راهی دادسرا شد.

وی گفت: متهم دیگری نیز که با همین ترفند از شهروندان کلاهبرداری کرده بود توسط مأموران دایره تجسس کلانتری ۱۱ جانبازان شناسایی و دستگیر شد که این متهم نیز به ۴ فقره کلاهبرداری از شهروندان با این شگرد اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر در خصوص افزایش این نوع کلاهبرداری هشدار داده و از شهروندان خواست در معاملات خود از درگاه های مالی معتبر استفاده کرده و هرگونه مورد مشکوک در این زمینه را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

وی در ادامه گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به همراه کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از یک واحد صنفی متخلف، موفق به کشف موادغذایی احتکاری شدند.

وی افزود: کالاهای احتکارشده شامل؛ برنج، قند بسته‌بندی، روغن و مواد شوینده می‌باشد که بنابر اعلام کارشناسان ارزش ریالی آن ۴ میلیارد و ۵۶۶ میلیون ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر با اشاره به معرفی یک متهم به مراجع قضایی، تصریح کرد: مالکان واحدهای صنفی مکلف باید لیست کالاهای موجود در انبارهای خود را در سامانه جامع تجارت و سامانه جامع انبارهای اداره صمت شهرستان ثبت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شیرین سعیدی: از شنیده شدن خبر بازداشت خود شوکه شدم!
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • کشف بزرگترین ردپای دایناسور شکاری
  • کشف بزرگترین ردپای دایناسور شکاری در تاریخ
  • بزرگترین ردپای دایناسور شکاری کشف شد
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا