Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت اقتصاد و دارایی با تاکید بر اینکه نتوانستیم آنگونه که باید برای کشور ثروت‌زایی داشته باشیم، گفت: باید وابستگی به درآمدهای تولید را کم کنیم و برای رونق تولید مشوق‌هایی قرار دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، ذبیح‌الله سلمانی در جلسه تودیع و معارفه مدیرکل امور اقتصادی دارایی استان همدان، اظهار داشت: در سنوات گذشته به خاطر رکود اقتصادی و تورم وضعیت نامناسبی داشتیم و دلیل اصلی آن وابستگی درآمدها و بودجه ما به خام فروشی نفت، تحریم‌ها و ساختار ناموزون نظام اقتصادی کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه نتوانستیم آنگونه که باید برای کشور ثروت‌زایی داشته باشیم، تصریح کرد: باید وابستگی به درآمدهای تولید را کم کنیم و برای رونق تولید مشوق‌هایی قرار دهیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت اقتصاد و دارایی عنوان کرد: باید تلاش کنیم تا وابستگی ارزی خود را به وجوه ناشی از صادرات وابسته به ارز کم کنیم.

سلمانی با بیان اینکه باید برنامه‌های راهبردی اقتصادی برای سال آینده تدوین شود، اظهار داشت: امیدواریم برنامه راهبردی چراغ راهنما و محور اساسی ما در دولت جدید باشد.

وی افزود: یکی از اقدامات اساسی حوزه وزارت اقتصاد دارایی تدوین استراتژی‌ها و برنامه‌های راهبردی است که آماده شده و بعد از نهاییی اعلام می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت اقتصاد و دارایی گفت: از این به بعد از استان‌ها در تمامی تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌های به عنوان نماینده در وزارتخانه حضور پیدا می‌کنند تا نقش استانها پررنگ شود.

سلمانی با بیان اینکه در مدیریت استان‌ها یک توافق با مقام عالی وزارتخانه داشتیم، تصریح کرد: ما مدیران کل اموراقتصادی را از جمع همکاران خود انتخاب خواهیم کرد و در هیچ استانی خارج از وزارتخانه کسی را به عنوان مدیرکل منصوب نخواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه چون همه کارشناسان در طول زمان‌ها تجاربی کسب کردند که بسیار گرانبهاست، تصریح کرد: بنابراین از نیروی بیرونی استفاده نخواهیم کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت اقتصاد و دارایی گفت: هر یک از همکاران که ادعا دارد می‌تواند مدیر باشد برای ارزیابی شایستگی‌های عمومی در کانون‌های ارزیابی ما حضور پیدا کنند. 

نرخ‌های نجومی؛ "آجیل شب عید" را از سفره هفت سین همدانی‌ها حذف کردقیمت شیرینی در همدان گران نمی‌شودمشکل کمبود روغن قنادی‌های همدان برطرف شد

سلمانی با تاکید بر اینکه اولویت‌هایی را در حوزه توسعه مدیرت و منابع به استان‌ها ابلاغ می‌کنیم‌ که بسیار مهم است، اظهار داشت: مثلا اگر در استان اموال و دارایی دولت مازاد بر نیاز را داریم به فروش برسانیم تا به تامین بودجه و اقتصاد کشور کمک کنیم.

انتهای پیام/743/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۰۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت بسترساز جهش تولید است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت به عنوان کارگزار نظام باید کوشش کند تا بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کند و یکی از اقدامات مهم در این بین مانع‌زدایی، جلوگیری از مداخلات بی‌معنای ادارات در حوزه تولید و باز کردن قفل و زنجیرها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید صولت مرتضوی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ همزمان با آغاز هفته گرامیداشت کار و کارگر، در مراسم «اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به واحدهای تولیدی نمونه کشور و اظهار کرد: هنر نزد مردان و زنانی است که شیره جان‌شان را مصروف اعتلای عزت انسانی می‌کنند.

وی بیان‌داشت: کار و تولید برای انسان شرف، عزت، اقتدار و ثبات است و بستر بالندگی وی را فراهم می‌کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دستان توانمند بانوان ایرانی قابل ستایش، تقدیر و تشکر است، ادامه‌داد: دنیا بداند که زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه‌های دینی ما از منزلت بالایی برخوردار است و بر اساس آنچه که از قرآن آموخته‌ایم در آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد.

مرتضوی تصریح‌کرد: یکی از جلوه‌های پرهیزکاری، تلاش، توسعه اشتغال، دستگیری از نیازمندان و کوشش است.

وی با بیان اینکه حضور بانوان در عرصه‌های مختلف اهمیت بسیار دارد، تاکید کرد: از مجموع ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، حدود سه میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن داریم و در حوزه‌های آموزش و پرورش، پرستاران و اساتید دانشگاه نیز زنان جز سرآمدان جامعه هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه‌کرد: در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته تقسیم می‌شود؛ اقتصاد دولتی که دایره شمول آن بخش از اقتصادی است که به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد. بخش‌های دیگر نیز اقتصاد خصوصی و تعاونی است. تقریباً می‌توان گفت از منظر قانون اساسی باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد.

مرتضوی با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب امسال را به «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، اظهار داشت: رهبری فرمودند که جهش با رشد متفاوت است. یعنی یک حرکت بزرگ و خارق‌العاده که نشان از جهش و پرش داشته باشد و این کار نیاز به کوشش دارد.

وی بیان‌داشت: دولت به عنوان کارگزار نظام باید کوشش کند تا بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کند. یکی از اقدامات مهم که در این بین باید انجام شود مانع زدایی و رفع موانع تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح‌کرد: جلوگیری از مداخلات بی معنای ادارات در حوزه تولید، باز کردن قفل و زنجیرها نیز جز کارهایی است که دولت باید انجام دهد تا فرمایش رهبر معظم انقلاب به بهترین شکل انجام شود.

مرتضوی خاطرنشان‌کرد: ما به عنوان کارگزار دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارآفرینان و کارگران را به گرمی در این حوزه بفشاریم.

وی افزود: موضوع دیگر مشارکت مردم است. جهش تولید بدون مشارکت مردم عملی نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به مردم بسپاریم، مفاسد و مشکلات اقتصادی پاک می‌شود، زیرا بخش خصوصی دلسوز سرمایه خود است و آستین همت بالا می‌زند و کار می‌کند.

در این مراسم از ۱۴ بانوی نمونه در واحدهای تولیدی با حضور وزیر تعاون تجلیل شد.

کد خبر 748730

دیگر خبرها

  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • متاسفانه در سنوات گذشته از آسفالت مناسبی برای بزرگراه‌ها استفاده نشده است
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • اوسمار: نتوانستیم عملکرد همیشگی را داشته باشیم
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان