Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانم الهه کولایی، از فعالان اصلاح‌طلب اخیراً اظهاراتی عجیبی را پیرامون گسترش ناتو در منطقه غرب آسیا و حتی در خلیج فارس مطرح کرده که با امنیت ملی ایران در تضاد است.

سرویس سیاست مشرق _ الهه کولایی، از استادان اصلاح‌طلب و از چهره‌های ستادی این جریان خاص سیاسی اخیراً در اظهاراتی که سایت امتداد آنها را منتشر کرد با اشاره به موضع مقامات تهران در قبال جنگ اوکراین گفته است: موضع ایران در برابر روسیه برخلاف انتظار، بیطرفانه نبوده و با کرملین ابراز همدلی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر خلاف انتظاری که از آرمان‌های انقلاب اسلامی و رویکرد ایران به قواعد بین‌الملل و به ویژه، تاکید بر حقوق بین‌الملل می رود و توقع این که در برابر تجاوز روسیه به اوکراین، دولت تهران، موضع مشخص و شفافی داشته باشد، رئیس دولت در تماس تلفنی با پوتین با او همدلی می‌کند!

او می‌افزاید:

"سیاست ضد غربی ایران و نگرانی از گسترش ناتو به سوی شرق اروپا، مدیترانه، خاورمیانه و خلیج فارس، نمی‌تواند توجیه حمایت از سیاست روسیه در برابر دولت‌های مستقلی باشد که پس از فروپاشی اتحاد شوروی در پیرامون این کشور شکل گرفتند. این نوع رفتار برای وجهه بین‌المللی ایران در پیگیری حقوق ملت‌ها و حق حاکمیت مردم همه کشورها در تعیین سرنوشت خود، مناسب نبوده و نسبتی با آرمان‌های انقلاب اسلامی ندارد. این رویکرد نمی‌تواند آثار و پیامدهای مثبتی برای حضور ایران در عرصه بین‌المللی داشته باشد. "[1]

 

*بسی جای شگفتی و تأمل است که از نظر خانم کولایی گسترش ناتو به شرق و حتی حضور این نیروی استکباری در خلیج فارس اهمیت چندانی ندارد و نمی‌تواند توجیه‌گر رفتارهای دیپلماتیک نظام جمهوری اسلامی باشد!

البته این رفتار در میان اصلاح‌طلبان مسبوق به سابقه است و آنها اساسا در سمتی که منافع حیاتی و امنیتی نظام جمهوری اسلامی باشد حضور ندارند.

چه اینکه در جریان جنگ سوریه و فتنه داعش نیز دیدیم که چپ‌های ستادی با فعالیت‌های محور مقاومت و حضور ایران در سوریه مخالفت کردند.

در بحث اوکراین و اظهارات خانم کولایی همچنین باید دانست که اصلاح‌طلبان در ایام "انقلاب یورو میدان اوکراین" در سال 2014 که توسط مردم ناآگاه اوکراین بوقوع پیوست و منجر به براندازی دولت قانونی این کشور شد نیز از این حرکت براندازانه حمایت کرده و آنرا "آزادیخواهی" نامیدند.

آزادیخواهی نارسی که چیزی جز اقتصاد ضعیف، ناامنی و دست آخر جنگ را در دامن مردم ناآگاه اوکراین گذاشت.

جالب آنکه در آن ایام نیز حرکت و حمایت اصلاح‌طلبان دقیقا منطبق با منافع آمریکا بعنوان صحنه‌گردان اصلی اغتشاشات آن روزهای اوکراین بود.

اصلاح‌طلبان در آن مقطع؛ همچنانکه امروز نیز منتقد مواضع اصولی نظام جمهوری اسلامی هستند؛ از عدم حمایت ایران از حرکت براندازانه مردم اوکراین انتقاد داشتند و معتقد بودند که مقامات تهران هم باید مثل آنها حرکت براندازانه اوکراینی‌ها و معارضه آنان با قانون را ستایش کنند! [2]

مثلا خانم کولایی در آن مقطع طی اظهاراتی حمایت‌گرانه از حرکت براندازی در اوکراین گفته بود:

"مردم اوکراین باید تصمیم بگیرند که چه کسی در کشورشان قدرت را به دست بگیرد. "

دقت شود که مقامات کشورمان پیرامون تحولات اوکراین 2 موضع کلی و عقلانی را بیان کرده‌اند. اول محالفت با جنگ و خونریزی و دوم اشاره به آتش‌افرزوی غرب و آمریکا در قضیه اختلافات روسیه و اوکراین.

اینکه این موضع عقلانی چرا با منافع سیاسی اصلاح‌طلبان در تضاد است را بایستی در همسویی ژنتیکی ستاد جریان چپ با مواضع آمریکا و تحیّر گفتمانی این روزهای کسانی جستجو کرد که در سال 2014 همنوا با آمریکا از انقلاب رنگی و براندازی در اوکراین دفاع کردند و امروز نیز کسانی از آنها همسو با آمریکا از بی‌خطر بودن ناتو حتی برای خلیج فارس حرف می‌زنند!

 

***

 

1_http://emtedad.news/?p=6371

2_https://www.isna.ir/news/92121409879/

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین بورس قیمت الهه کولایی جنگ اوکراین و روسیه روسیه اوکراین اصلاح طلبان مشرق نیوز ناتو خلیج فارس تحولات اوکراین خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت اصلاح طلبان خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۱۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین جلسه هیئت مدیره استقلال با هلدینگ خلیج فارس

اولین جلسه هیئت مدیره استقلال برگزار شد.

طرفداری | صبح امروز، شاهد اولین ملاقات رسمی اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال با مالکان جدید این باشگاه بودیم. این نشست که در محل دفتر هلدینگ خلیج فارس برگزار شد، نویدبخش آغاز دورانی تازه برای آبی‌پوشان پایتخت تلقی می‌شود.

در این جلسه، مهدی افضلی، فرشید سمیعی و مهدی حیدرزاده، سه عضو فعلی هیئت مدیره استقلال، به همراه علی خطیر، مدیرعامل این باشگاه، حضور داشتند. طرفین در این دیدار پیرامون مسائل مختلف باشگاه، از جمله برنامه‌های آینده، چالش‌های پیش رو و چشم‌انداز استقلال در فصل‌های آتی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

غیبت علی آقامحمدی، چهره نامدار سیاسی و ورزشی، در این نشست از نکات قابل توجه بود. با وجود مطرح شدن حضور وی در هیئت مدیره استقلال در ماه‌های گذشته، او تاکنون در هیچ‌یک از جلسات این هیئت حضور پیدا نکرده است.

گمان می‌رود در آینده نزدیک، دو عضو جدید به جمع اعضای هیئت مدیره استقلال اضافه شوند تا ترکیب نهایی این هیئت به پنج نفر کامل گردد. عبدالعلی علی عسگری، مدیرعامل صنایع پتروشیمی خلیج فارس، نیز در این جلسه حضور داشت و بر تعهد مجموعه تحت مدیریت خود به حمایت از استقلال و پیشبرد اهداف این باشگاه تأکید کرد.

از دست ندهید ????????????????????????

عبدالکریم حسن هم نامش را تغییر داد اعتراض سرمربی چلسی: VAR به فوتبال ضرر زده است آقای الگری سال بعد هم در تیم ما بمان! درگیری صلاح با کلوپ: ساکت شو!

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان دانشگاه خلیج فارس در حمایت از خیزش ضد صهیونیستی
  • اولین جلسه هیات مدیره استقلال با مالکان جدید
  • مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس: تصمیم ما برای حمایت از استقلال جدی است
  • اولین جلسه هیئت مدیره استقلال با هلدینگ خلیج فارس
  • حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی
  • حضور ۱۹ شبکه خارجی در آیین روز خلیج‌فارس در بوشهر
  • انتقاد یک امام جمعه از واگذاری استقلال تهران | این بی عدالتی و جفا به مردم است
  • خلیج فارس جزو هویت ملی ایران
  • صنایع استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • اماکن مرتبط با مقاومت در کتاب‌های درسی معرفی شوند